Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Наша е Примерата оваа година :vozbud: Уште Виљареал ни остана на листата и да ја комплетираме листата за наплаќање долгови од лани.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Наша е Примерата оваа година :vozbud: Уште Виљареал ни остана на листата и да ја комплетираме листата за наплаќање долгови од лани.
Тешко ќе биде со Виљарела иако како и секогаш се надевам на победа:helou:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Да беше Валдез подобар од Икер ќе бранеше и за Шпанија нели:smir:
nikoj ne vika deka valdez e podobar od kasilas samo so ovaa sezona kasilas e u mnogu losa forma dodeka pak valdez koj ovaa sezona brani dosta dobro bez kiksovi i zatoa ima primeno samo 9golovi a pak dodeka kasilas ima primeno 26 i zatoa ne zbori koga ne sledes.....pozzz

samo uste vilareal da padne i ke bide odlicno po ovoj tezok mesec za barcelona.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Хехе... Од што нема што да кажат овие од фан клубот на Мадрид почнаа да зборат дека Робен е боље од Меси.... ми падна жал кога почнаа да бараат во што е подобар Робен од Меси за греота се.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Хехе... Од што нема што да кажат овие од фан клубот на Мадрид почнаа да зборат дека Робен е боље од Меси.... ми падна жал кога почнаа да бараат во што е подобар Робен од Меси за греота се.

Имал поголема креативност:pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Se gleda na delo koj e podobar kakov roben moze na MESI on voda vo reseto da mu nosi jas razbiram im e krivo izgubile ali nek se pomirat so porazot poslabi bea i to e to cao prijatno

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
abe kakov roben toj na messi moze voda da mu nosi hahahahahahahaahahahah

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
КОМЕДИИ се бе немаат што друго да кажат останаа без зборови после вчерашниот ПОРАЗ!!!!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815

Глејте му ја фацата на Касиљас после голот истата фаца ја имаше после вториот гол на роналдињо на сантијаго бернабеу

Мора да се осеќаат добро на шесто место Задриѓаниве.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Севиља - Виљареал 1:0 :tv: Во мала криза влегоа Виљареал, мора да го искористиме тоа за наредниот натпревар. Моментално сме сами на врвот на табелата 8 бода пред вториот ( Валенсија ). Реал може да ни направи услуга ако ја победи Валенсија:toe:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
и Хозеба Љоренте црвен картон

Мислам дека на Валенсија допрва и следуваат тешки утакмици следно коло со педерите па после со атлетико па потоа севиља итн. така да мислам дека ке се одвоиме и од нив:raz:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Со мало закаснување ама секако честитка за големата победа во класикото. Секако беше заслужена, иако можеше да биде и лошо по шансите на Дренте и Паланка. Заостанувањето на Реал од 12 бода е огромно и тешко достижно, ама сепак не треба да дојде до опуштање. Не се плашам од Валенсија, бидејќи нема капацитет за да издржи цела сезона во исто темпо. Уште победа наредната недела против Виљареал и пола работа ќе биде веќе завршена за титулата.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Честита Нека ни е Победата над Оние Газари кој Требаа 5 да Јадат! Ама Ај.
Поздрав На Сите!

Мислам дека на Валенсија допрва и следуваат тешки утакмици следно коло со педерите па после со атлетико па потоа севиља итн. така да мислам дека ке се одвоиме и од нив:raz:
И Јас го мислам истото :) Ама сепак нишо не се Знае ! :nesum:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815

Следно коло играат со Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom