Тешко ќе биде со Виљарела иако како и секогаш се надевам на победа:helou:Наша е Примерата оваа година Уште Виљареал ни остана на листата и да ја комплетираме листата за наплаќање долгови од лани.
nikoj ne vika deka valdez e podobar od kasilas samo so ovaa sezona kasilas e u mnogu losa forma dodeka pak valdez koj ovaa sezona brani dosta dobro bez kiksovi i zatoa ima primeno samo 9golovi a pak dodeka kasilas ima primeno 26 i zatoa ne zbori koga ne sledes.....pozzzДа беше Валдез подобар од Икер ќе бранеше и за Шпанија нели:smir:
Хехе... Од што нема што да кажат овие од фан клубот на Мадрид почнаа да зборат дека Робен е боље од Меси.... ми падна жал кога почнаа да бараат во што е подобар Робен од Меси за греота се.
Se gleda na delo koj e podobar kakov roben moze na MESI on voda vo reseto da mu nosi jas razbiram im e krivo izgubile ali nek se pomirat so porazot poslabi bea i to e to cao prijatnoХехе... Од што нема што да кажат овие од фан клубот на Мадрид почнаа да зборат дека Робен е боље од Меси.... ми падна жал кога почнаа да бараат во што е подобар Робен од Меси за греота се.
abe kakov roben toj na messi moze voda da mu nosi hahahahahahahaahahahahХехе... Од што нема што да кажат овие од фан клубот на Мадрид почнаа да зборат дека Робен е боље од Меси.... ми падна жал кога почнаа да бараат во што е подобар Робен од Меси за греота се.
И Јас го мислам истото Ама сепак нишо не се Знае ! :nesum:и Хозеба Љоренте црвен картон
Мислам дека на Валенсија допрва и следуваат тешки утакмици следно коло со педерите па после со атлетико па потоа севиља итн. така да мислам дека ке се одвоиме и од нив:raz:
Следно коло играат со Барса.и Хозеба Љоренте црвен картон
Мислам дека на Валенсија допрва и следуваат тешки утакмици следно коло со педерите па после со атлетико па потоа севиља итн. така да мислам дека ке се одвоиме и од нив:raz:
Грешиш. Наредно коло ние играме со Виљареал, а Валенсија игра со Реал.Следно коло играат со Барса.