Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Секоја чест, вакво нешто ретко се глеа. Ни на сон никој не очекуваше да биде 6-1 за Барса на крајот од овој натпревар, некој други пак дури и му даваа предност на Атлетико, али вечерва си заминаа Мадрѓаниве демолирани од Ноу Камп ... :wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Да дае некој линк од головите ... :wink:
Повелете

Barcelona 6 - Atletico Madrid 1 (La Liga, October 4, 2008) Barca came flying out the traps against Atletico, scoring an incredible three goals in the first eight minutes. Marquez headed home Xavi’s corner after four minutes, Eto’o added a second from the spot after Messi was fouled in the box, and Messi took a brilliant quick free-kick to complete the astonishing opening with the third. But Atletico hit back immediately, Maxi Rodriguez flashed a stunning 20 yard shot past Valdes to make it 3-1 after just 13 minutes. And it didn’t stop there, Eto’o ran clean through after 17 minutes and slotted home the fourth for Barca. And the madness continued, Iniesta’s shot hit the post and Gudjohnsen was on hand to register the fifth. The second half was a far tighter affair, but Henry came off the bench to fire home a beautiful sixth after slick build-up play.
- 101greatgoals.com

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Aj cestito neka ni e pobeda!
NEMAM ZBOROVI,MNOGU SME SILNI GODINAVA!!
OCEKUVAM MINIMALNO PRVACI VO SPANIJA!:wink:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ај честита победата гледам сви го згазиле Атлетико. :nesvest:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
ГАЗЕНЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Неможам да ви опишам колку ГЛУПАВО се чуствувам заради тоа што не ја гледав утакмицата.... неможам.

Почекајте наредно коло. Вистински тест ке биде Атлетико Мадрид и после тој натпревар ке ја искажам мојата мисла за екипата моментално, и реално ке се знае до кај се шансите на Барселона сезонава.
Би сакал да го слушнам твоето мислење и анализа сега:vozbud::vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Секат е интересно да се гледа кога играат атлетико и барса :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
^^колку и да игра Барселона добро во офанзива, на секој натпревар мора да се прими гол. И повторно во единствената акција кога ја создаде противникот. Значи треба да им се заблагодариме на Туре, Кеита, Чави и Ињеста што не ја даваат топката на противникот така лесно и не дозволуваат противниците да создаваат акции.
Во зима не верувам да се прават корекции во тимот...значи останува Пеп да посвети големо внимание на уигрување на одбраната, бидејки и да сака неможе да смени голман.
--
По мечов...се увиде дека апсолутно против секој тим кој игравме до сега во шпанско, играле со 10дефанзивци. Ни дојде еден тим кој игра офанзивен фудбал, и потклекна на нападот на Барса.
Што значи Пеп треба да му ја мисли како да пробие 10члена одбрана бидејки од сега па натаму секој против Барса ке се брани со сите играчи, и ке игра на контри...дека очигледно само така можат да ја победат Барселона.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Каков гол можел да даде Меси... свака му част, незаменлив е, НАЈДОБАР Е !!!

Инаку гледам добро сме се снашле без Алвес :):)

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Браво за нашиве, 6-1 :baeh:
Али стварно пеерски гол постигна Меси од слободен :tapp:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Sportski e site fanovi da mu cestitaat na fanovite na Barselona za inzvonrednata igra.Iskreno go gledav samo prvoto poluvreme i Barsa zalici na najdobrite denovi od pred 2-3 sezoni.Mesi e dzver a za Ujfalusi neznam so da kazam.So mojot karakter so go poseduvam posle takov natprevar bi se otkazal od igranje...Covekot posle natprevarot se pozalil na bolki vo kicmata.Mu ja solrsi Mesi i Iniesta...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Оваа екипа ја сакам од времето на Роналдињо!Сакам да земете Лига на Шампиони и да докажете дека играте најдобар фудбал!Браво за вечерва!Ги пониживте!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom