Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ај честито победа, како Реал во последна минута. :)
Еспањол - Барселона 1-2. Головите.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Епа ај честито, знам колку е слатко во последна секунда да тепаш. :)
Мора да пратиме тренд.
Примивме гол по фаул врз голман, Еспањол го паркира автобусот на гол-линија откако даде погодок....али се успеа на крај некако.:tv:

А

Ајсшутер

Гостин
Честито победа Каталонци тепајте таму се живо и диво бидете шампиони :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
незнам кој го чекаме да се уигра..освен 2-3 другите се веќе години во барселона...го чекаме пеп да се уигра или??? навистина не сваќам како можи да чекам некој да се уигра, добрите играчи се секогаќ уиграни а има и исклучоци само нема да збораме сега за нив.. и само ме интересира ако веќе чекаме колку време ќе трај чекањето??:helou:
Како што кажав има и нов тренер така да и старите играчи треба да се навикнат на неговата тактика! Затоа, трпение-спасение:smir:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе знам за тава (точно е) ама нервирам се шо се как може кога е нерешено и кога губат барса во последните 5 мин се пенал да им судат.
Да дадаа гол ништо немаше да кажам ама така...
Што има разлика од гол од акција и гол од пенал ? Можеби ако дадевме гол од игра ќе се броеше како 2 ? Смешни се ваквите коментари најискрено, како малите деца :tapp::tapp:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Почекајте наредно коло. Вистински тест ке биде Атлетико Мадрид и после тој натпревар ке ја искажам мојата мисла за екипата моментално, и реално ке се знае до кај се шансите на Барселона сезонава.

V

Viktoranius

Гостин
Абе знам за тава (точно е) ама нервирам се шо се как може кога е нерешено и кога губат барса во последните 5 мин се пенал да им судат.
Да дадаа гол ништо немаше да кажам ама така...
Епа и вие дадовте гол во 91 минута, па никому ништо.

До последното свирче брат, до последното свирче. :helou:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
и немој ти сега да кажеш дека не ја пикнал 1000 пати барселона во кал со неговите невозможни глупости... го сакам само заради тоа што е каталонец а инаку дефинитивно е најглуп голман... а и речиси нникогаш сме немале врвен голмаН :smir::smir:
Па и Валдез е врвен голман!Само шо знае да забушава(не секат).Ама да он прима невозможни голови ама затоа и прави поНЕВОЗМОЖНИ одбрани!:)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај линк од головите дајте на СпортДенес.ком ги нема!

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Што има разлика од гол од акција и гол од пенал ? Можеби ако дадевме гол од игра ќе се броеше како 2 ? Смешни се ваквите коментари најискрено, како малите деца :tapp::tapp:
Оууу are you sure??? :pos2: Абе нека им дадат пенал на барса во 50,60,70мин ама во 90!!! Само и само да победат :tapp:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Оууу are you sure??? :pos2: Абе нека им дадат пенал на барса во 50,60,70мин ама во 90!!! Само и само да победат :tapp:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дечко иди легни си бе:smir:... ова што го кажуваш нема ама БАШ НИКАКВА смисла.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Слабо ви оди нешто изгледа оти Роналдињо ви го нема?:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop