xexexee, abe madrigani ni ni trebaat vasite cestitki, 0-6, vie nemate tepano nikad so atletiko, taka da ja mislam sea da si kutite i da ocekuvate nekoj kiks na vasiot madrid posto so golovi u 93 ne se zima titula:helou:
Ја го гледав само првото полувреме. Одма уште од првата акција Барселона дадоја гола. Меси пушти пас до Ето он тројца навлече плус голманот и му даде пас на Роналдињо и на празна мрежа даде гол. После доби Роналдињо црвен картон зошто се нанервира. Му направија фаул и РОналдињо додека беше на земја го стегна у јајца тој од Гетафе и доби црвен. И играта продолжи све со фаули
Јас го гледав само второто полувреме и голот не го видов.Цело време се чудев каде е Роналдињо но сега разбрав што се случило со него,а инаку во второто полувреме Меси пуздер правеше.
jas на крајот ја фатив утакмицата пфф.... ама не беше лесна утакмица на крајот едвај Рајкард со измени губеше време ај ако не го мрзи некој нека стави клипче на јутјуб ако има со инцидентот???!!!
еве уште една информација за триото во барса
Messi, Ronaldinho and Eto’o have scored in 56.9% of the matches they have played, leaving the Italian trio РОМА(41.7%) and English trio МАНЧЕСТЕР(41.1%) way behind.
Значи Барса го има најдобриот напад (3 играчи) во европа...еххх штета што малце натпревари одиграа заедно...али тоа е пола сезона беа повредени ето и меси...и тоа во клучните натпревари
Абе брачко тие се решени.Ама дали ти се враќат умот пред некој емсец како си поминавте со Еспањол.
А туф туф туф тоа беше меч за уживање.Се надевам на реприза.:helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.