Ја ке чекам и ке си пишеме така?:helou:Serpico напиша:Кој само ќе чека до 9-ти, 10-ти јуни....
Ја ке чекам и ке си пишеме така?:helou:Serpico напиша:Кој само ќе чека до 9-ти, 10-ти јуни....
знам знам имам слушнато дека е голем талент и даде гол за барселона во првиот тим само незнам против кого играја мислам дека тимот беше од африка ама не сум сигурен ама за голот сум сигурен го има и на јутјуб.Serpico напиша:Незнам дали им понудиле, ама знам дека тоа е дозволено. Сигурно знам дека управата на Реал на Хетафе му понуди премија доколку ја тепат Барса.
А можно е и на судијата
Од другите вести.... Ерик Абидал во интервјуто за некој француски весник изјавил дека наредната година сака да игра за Барса. Од поодамна се знаеше дека Барселона или Милан ќе бидат следна дестинација на талентираниот Абидал, ама се чини дека идната година Абидал ќе го носи овој дрес:
Што ме носи до муабетот дека е презентиран новиот дрес на каталонците, за сезоната 2007-2008.
И за крај, информацијата дека уште една млада ѕвезда и голем потенцијал на светскиот фудбал, шпанецот со балканско потекло Бојан Кркич од идната година ќе игра за првиот тим на Барселона. Кркич е еден од најдобрите млади напаѓачи во светот, а го постигна и победоносниот гол за Шпанија на неодамна завршеното европско првенство за играчи до 17 години.
Moжно е да мислиш на Џовани Дос Сантос, мексиканчето шо им даде гол на (ми се чини) мексичката Америка, и тоа гол од 25-6 метри.runBABYrun напиша:знам знам имам слушнато дека е голем талент и даде гол за барселона во првиот тим само незнам против кого играја мислам дека тимот беше од африка ама не сум сигурен ама за голот сум сигурен го има и на јутјуб.
не бе не барселона беше на турнеја во друг контитнент не ми текнува кој и тој даде гол од околу 10 метри сто посто сум сигурен во ова!Serpico напиша:Moжно е да мислиш на Џовани Дос Сантос, мексиканчето шо им даде гол на (ми се чини) мексичката Америка, и тоа гол од 25-6 метри.
Кркич мислам дека нема играно за првиот тим, дури ни на пријателски натпревари. Ама има 16-тина години...има време
Serpico...Кркич има играно за првиот тим на барса(на дебито даде гол), и тоа на натпреварот Al-Ahly - Barcelona пред месец дена и таму Бокито даде гол :helou:головите тукаSerpico напиша:Moжно е да мислиш на Џовани Дос Сантос, мексиканчето шо им даде гол на (ми се чини) мексичката Америка, и тоа гол од 25-6 метри.
Кркич мислам дека нема играно за првиот тим, дури ни на пријателски натпревари. Ама има 16-тина години...има време
Serpico напиша:Незнам дали им понудиле, ама знам дека тоа е дозволено. Сигурно знам дека управата на Реал на Хетафе му понуди премија доколку ја тепат Барса.
А можно е и на судијата
Од другите вести.... Ерик Абидал во интервјуто за некој француски весник изјавил дека наредната година сака да игра за Барса. Од поодамна се знаеше дека Барселона или Милан ќе бидат следна дестинација на талентираниот Абидал, ама се чини дека идната година Абидал ќе го носи овој дрес:
Што ме носи до муабетот дека е презентиран новиот дрес на каталонците, за сезоната 2007-2008.
И за крај, информацијата дека уште една млада ѕвезда и голем потенцијал на светскиот фудбал, шпанецот со балканско потекло Бојан Кркич од идната година ќе игра за првиот тим на Барселона. Кркич е еден од најдобрите млади напаѓачи во светот, а го постигна и победоносниот гол за Шпанија на неодамна завршеното европско првенство за играчи до 17 години.