Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

ANTON

RIO FERDINAND
Член од
29 јануари 2007
Мислења
80
Поени од реакции
0
nisto ne e gotovo,barca nema so da uci lekcii, pomirete se vcera bese namestena taa utakmica, inace zosto go izvadi zambrota,ronaldinho,messi. ,a real treba da gostuva kaj zaragozza
a tamu nema so da bara

Г

Грејвдигер

Гостин
барса за да станат шампиони сега... треба уште бурек да јадат :rofl::rofl:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
A*1*T*E*A*M напиша:
барса за да станат шампиони сега... треба уште бурек да јадат :rofl::rofl:

:pos2::pos2::pos2:

ај не збори!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
абе што се замараш па и ти...реал после 3години дојде на првата позиција (и не се први го делат со Барса-ако се гледа гол разлика тогаш Барса е прва)...па после 3год остајги да се порадуваат...само до кога ке се радуваат

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Ddime напиша:
абе што се замараш па и ти...реал после 3години дојде на првата позиција (и не се први го делат со Барса-ако се гледа гол разлика тогаш Барса е прва)...па после 3год остајги да се порадуваат...само до кога ке се радуваат

Во право си! Барса си докажа кој е кој последниве неколку сезони, особено последната сезона!

ANTON

RIO FERDINAND
Член од
29 јануари 2007
Мислења
80
Поени од реакции
0
vo spanija se gleda duel,i zatoa e real prv
ali na gostuvanjeto kaj zaragoza, ke se vratime onamu kade sto i pripagame
real nema so da bara godinava, dodusa ne samo godinava nego i poslednite 4 godini :))))))

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Полека Барса фанови.... се знае дека ја земаме титулата, така да не се замарајте со објаснувања :wink: ... зошто КРАЈОТ ГО КРАСИ ДЕЛОТО

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
годинава за барселона ќе биде фатална нема ништо да освојат тоа значи дека не е важен тимот туку уиграноста на фудбалерите.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не сега кој ја краси табелата туку на крајот кој ке ја краси табелата... тоа се важи. Инаку нека се порадуваат малце пошто после многу време се на чело на табелата ако не се лажам :pos:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Maшинерија!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Имам само едно да кажам за овој клуб .......... ШАМПИОНИ!!!!!!!!!!!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Е, неее... !!!

Г

Грејвдигер

Гостин
не се радувајте пред време :salut:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Чекајте сега од каде да почнам...

ПРво полувреме :

0-30 мин. Роналдињо погоди статива од слободен удар.

39мин. Месидона проаѓа еден играч од Атлетико, дупли пас со Ето и Меси му вика на голманот каде сакаш да ти шутнем. Овој вика лево од моја страна и Меси шутира таму и дава гол.

44мин. Турам од својот шестаесетник му ја дава на Замброта преку центар. Тој месечарот од Атлетико погрешно процени каде ќе падне топката и Замброта фино лепо го лобува голманот.

45мин. Роналдињо трча по својата страна. Му ја дава на Деко и тој остар центаршут кон Ето и Ето како Супермен со двете нозе се фрли у вис и даде гол.

Крај на полувреме. Торес се јаде внатре у себе.

58мин. Роналдињо е во противничкиот шестаестерец. Навлекува 4 одбрамбени играчи и дупли пас со Ето, и Роналдињо се најде сам со голманот. Еден лажњак беше доволен за голманот да падне на гз и Роналдињо да даде гол.

80мин. Прекрасна длабочинска топка од Роналдињо кон Меси. Меси лагано со лоб даде гол

И за конечно да заврши агонијата во 90мин прекрасна акција на Иниеста и Ето. Школски со дупли пас Иниеста даде гол.

Едиствено малку што ми ја расипа оваа вечер е што Реал тепаше 3-2 . Се гледа мајсторите по колку тепаат. Барса Шампиони!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ај ја да не почињам :pos:
реал како и обично се вадат у 90мин...наместена па како нема да е наместена :pos:
Ај ке видиме наредни 3кола...се врати победничкиот менталитет во Барса...па така до крај 3победи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom