Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
да не идеш?
Пуу бре, јас па се крстев со Партизан да сме ама ништо.
е и ја сакав јуве да се паднат со нив,да си ги глеам у Београд али јебига брате шта да радиш
да не идеш?
Пуу бре, јас па се крстев со Партизан да сме ама ништо.
Во план ми е, ако не искрсне нешто до тогаш.да не идеш?
Во план ми е, ако не искрсне нешто до тогаш.
Иначе вечер очекувам победа како и секогаш. Чивас тие Аргентина или Чиле од кај беа ?
Сполај ти. Леј кај си ја ископал странава еј. браво еј фала мн..е јака страна фала многу:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:поздрав од мене www.Goal.com овде можете да ги гледате сите нови играчи кои што играт во клубовите
Ајде бе...што збориш бе? Леееее, само што ја видов странава, ми светна нешто. Добра страна, како не сме знаеле и ние до сега...ццццц! А незнаев за ниеден трансфер до сега, што Роналдињо си замина од Барса? :pos2::pos2::pos2::pos2:Се знаеше дека ѓуптинот(Ronaldinho) ќе замине од Барса тоа ќе биде големо слабнување на тимот но тие трансфери што ги имаа Барса со играјачите Хлеб и Алвес се надевам дека Барса ке може оваа сезона да дојде до освојување на Лига на Шампиони и да го освои Шпанското Првенство поздрав од мене www.Goal.com овде можете да ги гледате сите нови играчи кои што играт во клубовите:je::je: