Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Ако си оди Ето, добро ќе ни дојде Адебајор. Иначе се знаеше дека Абрамович ќе замеша прсти за Аршавин, али многу ќе ми биде мило да го купи и да не покаже никакви резултати во Челзи, да се изгуби како Шевченко.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Ако си оди Ето, добро ќе ни дојде Адебајор. Иначе се знаеше дека Абрамович ќе замеша прсти за Аршавин, али многу ќе ми биде мило да го купи и да не покаже никакви резултати во Челзи, да се изгуби како Шевченко.
Pretsedatelot na Zenit izjavi deka vesnicite vo Anglija pisuvaat sekakvi izmislici i deka Zenit nema namera da go prodava Arshavin edinstveno koj ima isprateno oficijalna ponuda e Barca 15 m evra se ke se znae posle 15 juli i ke zavisi od toa dali Arshavin ke go prifati noviot dogovor koj mu go ponudile spored koj treba da zarabotuva 5m evra godisno inaku Zenit nemaat namera da go prodavaat Arshavin za 15m ako veke igracot saka da si odi togas tie sto se zainteresirani ke treeba da platat 30 m evra

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ronaldinho ako zamine od Barcelona velat deka Ronaldo ke dosol vo Barcelona Ronaldinho planiral da odi vo Milan a Ronaldo vo Barcelona www.goal.com tamu ke vidite

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Utre ke bide mnogu vazen den za Barcelona ako mu izglasat nedoverba na Laporta najverojatno ke se blokiraat sekakvi novi transveri i prodavanja na igraci vo klubot duri do Septemvri sto mislite kolku e toa dobro ili loso za klubot,barem da go kupea arshavin nemase da mi bide bitno dali ke ostane laporta ili ne ama vaka sea ke ostaneme samo so Alves kako naj naj zasiluvanje letovo ako izglasaat nedoverba utre:toe:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
samo Alves ke bide letovo naj jako zasiluvanje za barca ne mi se veruva deka toj ke bide uste kolku jaki transferi ke ima

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Можеби нема да има некои познати имиња, но мислам дека ќе има квалитетни засилувања.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Znam deka ke ima kvalitetni iminja megutoa sakav da kazam ako go smenat Laporta ke se blokira celiot transfer pazar za Barcelona i ke ostaneme so tie igraci koj gi kupivme do sega nema da mozat ni da prodavaat ni da kupuvaat drugi dodeka ne se izbere nov pretsedatel na klubot zatoa rekov mozno e Dani Alves da bide najgolemeto zasiluvanje i posledno za letniot transfer period

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Јас како што знам сега му се гласа (не)доверба на Лапорта, изборите се во септември.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
наводно аршавин им кажал во зенит дека ја сака само понудата на барса

и најновото за чави, ќе му понудат договор до 2013

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Чави заслужува договор додека да се пензионира, ретко можеш да најдеш таков играч што си го сака клубот и што ќе даде се за него.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Јас како што знам сега му се гласа (не)доверба на Лапорта, изборите се во септември.
да ама во овој ваккум период ако му се изгласа недоверба лапорта си оди и ќе нема надлежни за новите трансфери, или ќе има? не ми е јасно баш како функционира?
во спорт.ес прочитав дека росел ќе дозволи да продолжат трансферите ама колку е тоа легитимно?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Незнам ни мене не ми е баш јасно, али чим рекол Росел така, така ќе биде :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Koj фактор е па Росел?

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
епа ако има избори во септември (се надевам нема) тогаш сите трансфери што ќе се направат сега може да бидат сметани како дел на кампањата на лапорта, и затоа може да се побуни росел

добро е, 61% гласаа против лапорта што не е доволно, и сеуште неофицијално, изгледа останува

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Лапорта продолжува со работата, а играчите треба да се вратат на тренинг за 7 дена. Ајде едвај чекам да почнат пријателските, па квалификациите за ЛШ, па регуларната сезона:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom