Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Ама сепак управата ако не е квалитетна, ќе нема ни квалитетни засилувања, и со тоа ќе нема квалитетни резултати ............

И незнам што им текна сега да се изјаснуват тие помалите директори, а не цела сезона која требаше да ја спасат.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Lele ima li bre nesto novo vo vrska so Barcelona gledam Sport i EMD denes imaat pisueno samo za toj Laporta aman veke mi zdosadija ajde neka zemaat uste 2 zasiluvanje i neka se ispotepaat posle,samo kako sto citam izgleda Arshavin nema sansi da igra za Barca slednata sezona a bas sakav da go vidam na CN :toe:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Зенит бараше замена за да го добијат Меси а да го дадат Аршавин .. :tapp::tapp:
Тие да не се цареви меси 100 пати подобар и поскап играч од Аршавин така да ни тие ни тие нема да се сложат .... па ке видиме кај ке оди Аршавин ...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе овие од Арсенал се на тешка дрога... тражат 40 мил. евра за соленката.... како да е последен и најдобар напаѓач на светот. Поарно Погребњак нека го земат, ем е подобар ем поефтин и нема да треба толку да се убедуваат клубовите.

А Гвардиола повикал 7 играчи од Б тимот за пријателските натпревари... повеќе

И веста која најмногу ме радува... Ето би можел да остане во Барселона

Едит: И Берлускони изјавил дека нема да го земат Рони, затоа што е многу скап...
Berlusconi: "Milan will not buy Ronaldinho because it is very expensive

И ова да се оствари, и ќе бидам најсреќниот фан на Барса.:):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Eve eden pozdrav od mene:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Eve eden pozdrav od mene:helou:
Оф топик:

Викам јас, ти си усран од Реал да не ви го земе Роналдо (оној Роналдо знаеш, на кого го :drk::drk::drk: сите фанови). Буквално секој втор пост ти е во врска со Реал, знам дека длабоко во себе чуствуваш нешто за него, чим толку ти е во уста. Како што гледаш, не се сите глупи како тебе, иако Реал и Барса се најголемите ривали сепак нема вреѓање помеѓу нас фановите, како што е случајот кај тебе, и размислувањето со својата болна глава. Сепак, ај ќе ти кажам браво...сепак си се потрудил да најдеш нешто против Реал, освен гомна јадење на празно. Браво!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Во понеделник се враќаат играчите на тренинг, а потоа почнуваат пријателските натпревари... И веќе официјално Меси ќе оди на Олимписките игри, што значи дека нема да игра на квалификациите за ЛШ.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Sega samo sto procitav na Sport.es Barcelona ke isprati posledna ponuda za Adebajor i to veruvale ili ne Eto + 10m evra za Adebajor ovie ne se zdravi :O

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе каков Адебајор што им е ???? Адебајор во замена за Ето ??? Може дресот на Ето во замена за Адебајор и плус да ни платат 10 мил.

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Spored Sport.es Man City se mnogu blizu do potpis so Ronaldinho Barcelona veke ja prifatila ponudata od 32m evra a se ocekuva istoto da go napravi i Ronaldinho vo narednite nekolku casa :D 32m evra za Roni e super daj boze ova da se ostvari

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33

Како може бе на секоја ѕвезда фудбалер се некој вакви .... брејјјјјјјјјјјј :drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom