Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ајде уште едно разочарување ни преостанува уште лигата на шампионите за спас на сезоната.Ах и за таму без Меси ништо нема да направиме како што ја гледам Барса од играта што ја прикажува.
Нешто играчиве како да не можат акција да направат,единствено што ме бендиса е акцијата кога Ето погоди статива за другото се со долги топки.
За титулата веќе не се ни надевам .....
А не ми е јасно само зошто го извади Ето на полувреме ? Повреда ли беше или го чува за Шалке ?
Јас имав некоја надеж дека ќе ја освоиме титулата но се до вчера.Повеќе НЕ
Изгледа го чува за Шалке

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Ah toa e pak se razaocaravme nikoj ne igrase mnogu dobro edinstven vo igrata bese bojan krkic a eto mnogu promasi ama toa e barca bes mesi nemoze toj ja vodi barca ama ako se vrati mesi barca pak se vraka vo forma i jas mislam togas ke ja vidime barca na svetlo

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ah toa e pak se razaocaravme nikoj ne igrase mnogu dobro edinstven vo igrata bese bojan krkic a eto mnogu promasi ama toa e barca bes mesi nemoze toj ja vodi barca ama ako se vrati mesi barca pak se vraka vo forma i jas mislam togas ke ja vidime barca na svetlo
Со ова признаваш дека Барса е тим од еден играч?Или грешно сум разбрал?

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Ne tuku se jaki i anri eto krkic govani i mnogu drugi jaki fudbaleri no mesi e edinsteveniot sto na barca i dava pobedi i in dava igra a ako zamine rajkard od barca i ako dojde murinjo barca mislam deka ke stane mnogu pojaka.

F

fantomX

Гостин
Ne tuku se jaki i anri eto krkic govani i mnogu drugi jaki fudbaleri no mesi e edinsteveniot sto na barca i dava pobedi i in dava igra a ako zamine rajkard od barca i ako dojde murinjo barca mislam deka ke stane mnogu pojaka.
Со ова признаваш дека Барса е тим од еден играч?Или грешно сум разбрал?
Армине, шо не ти е јасно? :)

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
што ви е на вас бе мурињо у барса не се глупирајте

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Па не се знае може да дојде све е можно како што ја имам слушнато мурињо ќе оди или во Барселона или во Милан.

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Нема да оди Мурињо во Барса... Лапорта изјави дека ако треба да се смени тренерот ќе бараат тренер кој ќе го зачува препознатливиот стил на игра.

За ова погоре: Барса не е тим од еден играч но факт е дека Меси е носителот на играта на Барса... како што знам големите тимови неможат да играат на толку високо ниво без своите најдобри поединци. Или грешам ? Земете пример од Милан... кои резултати ги имаа кога не играше Кака ? Или Манчестер ... може тој да ја игра својата игра без Роналдо ?

Така да за џабе зборење е тоа.

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Рајкард баш добро не ги подготвува играчите на барса па јас мислам дека е потребно да се смени тренерот зошто тој на барса и донесе повеќе порази одколку победи и навивачите на барса секој пораз на тимот навивачите го кркиват тренерот а не играчите бидејќи трнерот ин кажува како да играат како да се бранат и како да напаѓаат односно како да играат.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Еве интересен податок: Барселона не загубила ниеднаш дома од Германски тим од 1999 кога од Бајерн Минхен загубила 1-2.

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Не значи ништо ова... само треба да се сконцентрират на играта и на ништо друго ... сите знаеме дека Барса има повеќе од доволно квалитет да го победи Шалке и да се надеваме дека тоа и ќе се случи.

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
100% сум сигурен дека Барса оди во полуфинлае како јас што мислам и мислам дека имав слусшнато во моментво Барса е најскап тим. Има многу квалитети се му е под контрола и тие играат во топ форма но не баш добро за тоа треба да се реагира а за реагирање потребно е веќе рајкард да оди од Барса и да дојде поискусен тренер од него.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ајде барса се гледаме во полуфинале(ако не кикснете). :zlo::zlo:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
баш сакам да играме со Барса! Натпревар на сезоната

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еве интересен податок: Барселона не загубила ниеднаш дома од Германски тим од 1999 кога од Бајерн Минхен загубила 1-2.
hehe se sekjavam na toa. u grupa bea baern, barsa i manchester. barsa vodese 1-0 a vo 86-7min salihamidzic od kontra vi go brcna vtoriot :toe:

a za vecerva se osven pobeda na barsa bi bilo epten golemo iznenaduvanje. schalke e vo solidna forma ama barsa si e barsa. i bas bi sakal da gledam polufinale barsa-manchester :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom