Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки ја мислам време Је да се збогуемо од Примерата. Рајкард само заклучивмо дека е глуп човек. Ништо повеќе. Ако не можеме Бетис да ги тепаме, како ќе ги тепаме Шалке или Арсенал/Ливерпул?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И прошлата година Бетис ни зеде титула и сезонава(ко да ни била сигурна:))

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Дечки ја мислам време Је да се збогуемо од Примерата. Рајкард само заклучивмо дека е глуп човек. Ништо повеќе. Ако не можеме Бетис да ги тепаме, како ќе ги тепаме Шалке или Арсенал/Ливерпул?
Конечно некој разумен.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
добро мислите дека рајкард требаше до сега да го избркаат?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
добро мислите дека рајкард требаше до сега да го избркаат?
I povekje otkolku so sakav da go izbrkaat van gal. NEma da go zaboram denot koga letaja toaletni na noukamp. Za rajkard ocekuvam celi wc solji. Pa so onakov tim da gubis na sekoe vtoro gostuvanje treba da si moron.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И кој да го стаат ко замена? Олегер?

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
јас стварно мислев дека ќе го избркаат денес, не знам по која логика уште го чуваат...ако сметаат на ЛШ, таму може и без него да се оди..и онака нема никакво влијание врз играчите

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Се враќа Меси во вторник ?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За ова вчера не знам што да кажам стварно. После такво прво полувреме вака да се загубат сите играчи во 2ро е несфатливо. Знам дека ги нема Роналдињо и Меси пред се ама играта оваа година на гостински терен е катастрофална. Не личиме на врвен тим него на просечен. Да се дозволи Гетафе, Алмерија, Бетис итн да притискаат и напаѓаат без прекин е неприфатливо. Мора ремонт на лето да се прави.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
леле, епа тогаш тешко против Шалке!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Врска немате бе каков пресврт ви направи Бетис :vozbud::vozbud:.РЕАЛ ШАМПИОНИ:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
I povekje otkolku so sakav da go izbrkaat van gal. NEma da go zaboram denot koga letaja toaletni na noukamp. Za rajkard ocekuvam celi wc solji. Pa so onakov tim da gubis na sekoe vtoro gostuvanje treba da si moron.
Тие шамивчиња беа наменети за претседателот. Подоцна, и официјално беше избркан од собранието на Барселона. : )

Бил одржан состанок, на кој било одлучено ако Барселона изгуби против Шалке...Рајкард ке биде избркан, и на негово место привремето ке застане Гвардиола...легендата на Барса и сегашен тренер на Б-тимот.
Па мислам дека треба да се молиме за пораз!!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе и пораз од Шалке, пак не си иде Рајкард, ќе видите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom