Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
исти курац и рома,матер им ебам се е наместено

Леле овој Гудјонсен најмногу го мразам камен невиден е,една топка не знае да смири.
Што плукаш по Гудјонсен?
Знаеш на која позиција игра он? Од оваа сезона, батето игра централен играч за врска, а цела кариера игра класичен напаѓач. Незнам што сакаш повеке.
Рајкард го извади Бојан, исто ко да добивме црвен. Џовани никаде го немаше. Незнам кај беа играчите на Барселона во вториот дел.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
ха, која смешка вечерва, цццц
овој рајкард со таа фацка глупа, дај ве молам нека го убие некој
титулата кој сака нека ја освои, ме нервира што вака глупо се коцкаме
а и ваков психички притисок по примен гол еееее стварно не ми се верува, немаат никаква самодоверба...страшно
реал, честито титула

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Најстрашно е тоа што, по примениот гол...Рајкард мирен, за 5мин втор гол(во мегувреме 80%-20% во корист на Бетис) Рајкард и натаму ќути...пенал за Бетис, Рајкард се моли на Валдес..за 2мин трет гол...и тогаш на сцена стапува Рајкард дами и господа...станува од својот трон, се упатува кон аут линијата и им ракоплеска на неговите играчи, да продолжат да се борат.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
не е гудјонсен дрво, верувај, рајкард е виновен за се!

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Најстрашно е тоа што, по примениот гол...Рајкард мирен, за 5мин втор гол(во мегувреме 80%-20% во корист на Бетис) Рајкард и натаму ќути...пенал за Бетис, Рајкард се моли на Валдес..за 2мин трет гол...и тогаш на сцена стапува Рајкард дами и господа...станува од својот трон, се упатува кон аут линијата и им ракоплеска на неговите играчи, да продолжат да се борат.
Хахах за ова цела утакмица од клупа не стана,го прима Барса3-от гол и овој почнува да им ракоплеска,да ги бодри.

Јас како што знам Рајкард на клупа не седнуваше,цело време совети им даваше,а сега ......

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Не га гледав цела утакмица бидејќи гледав Лацио, ама за време на полувремето пуштив Барса и баш во тој период Бетис играше одлично и успеа да даде 3 гола и да утнат пенал :)
Незнам што мисли Рајкард дали да брка прва позиција или да се бори за второ место ама изгледа второто ќе да е :)

сеа молите се Агуеро со тимот да победат

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
lele barsa kako mozese koga bese 2:0 mislev ke tepaat ali 3:2 presvrt mnogu e toa tesko so vakva igra

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ЛЕле све да им ебам. Ебате денот. Ништо не излезе. Ме ебаа кладилницеве. Таман среќен излегувам од дома 0-2 Доаѓам дома и срцев удар добивам.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
лел леле, уште не ми се верува...
добро бе, уште не го избркаа ова глупаков? што чекаат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom