Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Јави се Bavarec, јави се , Bavareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec.

Спам народе да стигнеме до 999 страна.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Шо ти викам. Немора така.Хазард може комотно како 10ка! ЌЕ ГАЗЕ! Милер напред шпиц,Робен и Рибери крила,ќе фуче тоа!

Позади нив Видал како ДМ Швајни како дефанзивен плејмејкер.

Бекови Лам и Контрао и централни Боатенг и Кејхил

Што поише од ова??????

И наравно Ноер на голот!

Ова ти е тим за ЛШ со трансфери во вредност до кај 80 милиони евра!

Веројатност за ова:Голема!
Како што ви се вас здрави Рибери и Робен и ич не се повредуваат тешко да има место за Хазард :pos2:
Инаку гледам покрај Хазард ги сакаш и Коентрао и Кејхил. Зарем не е нечовечки да ги крадите целите на браќата? Овие играчи се за нас. Не ви ги даваме вас :baeh:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ДАААААА!! Демек више се договориле со управата на 25 мио :zlo:
да според португалските медиуми е ова дека веке сме се договориле за 25 милиони иначе како и да е освен одбрана МОРА да се земе едно добро крило како Хазард ке игра огромен дел од сезоната ради повреди на играчи и се тоа и башка мора да се има едно добро крило освен рибери и робен кој може кога ке влезе да промени нешо во играта а не Алтинтоп ми влага исто ко да не влегол

Ноер 13-17 мил
Хазард или Жервињо првито 23 мил рекоа Лил ке го пуштеле вториот 12 мил
Коентрао 25 мил
и уште 30 мил за централен а у знаци за 80-90 мил се прави одличен тим може а ако го зееме видал тимо,отл ваљда ке си одат.

M

Mario Gómez

Гостин
Убаво гледам, добар вкус за играчи почнале да имаат управата. :vozbud:

Инаку не спамирајте многу, дајте ми уште недела дена со темата. : )

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];4183946 напиша:

Дали пред недела и пол не реков дека за две до три недели ќе ја отвориме новата? :):)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Боби[Мкд];4183946 напиша:

Е добро де шо?!! Небаре забрането е 1000 да се претера.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.446
Поени од реакции
26.474
Otekovte so taj Hazard :nerv: a citam planirate Miler vo napad, a Gomez kade? Kade e taa pocit sprema Mario Gomez koj dade 100 gola ovaa sezona a ke dade uste 20. Pa da ne bese toj prasanje ke bese mozebi i dali ke bevme 5-ti vo Bundesligata a ne da se borime za 3-to mesto.
Heynckes mislam deka ke igra sigurno so Gomez, znajte i deka so Heynckes ke ja igrame istata formacija sto ja igrame sega so Van Gaal, mislam deka Heynckes ke smeta na Kroos i ke go igra po ofanzivno za razlika od Van Gaal koj go igra vo defanziivnata sredina so Schweinsteiger.

Coentrao ke dojde sigurno :je: samo se ceka uste nasata uprava toa da go potvrdi, a sto se odnesuva za centralen defanzivec sakam da go doneseme Mexes vo Minhen, mu istekuva dogovorot vo juni so Roma, 28 god ima, top, ne sakam pak centralni defanzivci od tipot na Howedes i Boateng zatoa sto ne gledam razlika od ovie dvajca i od Breno i Badstuber, a i Subotic bi bil jako zasiluvanje vo odbranata no ZA ZAL nitu Mexes nitu Subotic se spomenuvaat za kandidati koi mozat da go zasilat nasiot FC BAYERN.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
А колку е сигурно дека Коентрао ќе иди кај вас?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ФАЛАААА ТИ ГОСПОДЕ!!!!! ГИ СЛУШНА МОЛИТВИТЕ !!!

Ајде само уште официјално да прочитаме,али изгледа дека тоа е тоа!!!

Го памтам момакот од светското.ОПАСНО КОПИЛЕ! ЌЕ ГАЗЕ!!!

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/medien-coentrao-deal-kurz-abschluss-1181121.html

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/03/29/2416757/exclusive-benficas-fabio-coentrao-to-get-five-year-deal-at

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
ФАЛАААА ТИ ГОСПОДЕ!!!!! ГИ СЛУШНА МОЛИТВИТЕ !!!

Ајде само уште официјално да прочитаме,али изгледа дека тоа е тоа!!!

Го памтам момакот од светското.ОПАСНО КОПИЛЕ! ЌЕ ГАЗЕ!!!

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/medien-coentrao-deal-kurz-abschluss-1181121.html

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/03/29/2416757/exclusive-benficas-fabio-coentrao-to-get-five-year-deal-at
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: Ќе ги обесам нашиве. Готово. Ќе ги обесам!!!
Ај со среќа нека ви е ако е вистина. Ако не друго барем кај вас иди а не кај други тимови а посебно не кај ривали. Барем тоа ќе ме теши.:smir:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: Ќе ги обесам нашиве. Готово. Ќе ги обесам!!!
Ај со среќа нека ви е ако е вистина. Ако не друго барем кај вас иди а не кај други тимови а посебно не кај ривали. Барем тоа ќе ме теши.:smir:
чекајте бе нишо не е готово ова се само шпекулации коа ке видиме официјално тогаш ке се радуваме има некои шпекулации во билд дека сме заинтересирани али многу бил скап така да ке видиме дали нашиве ке дадат 25 милиони

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
чекајте бе нишо не е готово ова се само шпекулации коа ке видиме официјално тогаш ке се радуваме има некои шпекулации во билд дека сме заинтересирани али многу бил скап така да ке видиме дали нашиве ке дадат 25 милиони
Абе ако вие немате пари ние па ич. Поарно вие земете го него некој друг. После нас да не тамани. Вие ако не го земите ние сигурно нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom