Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Пак ќе прашам, Хазард е само пуста наша желба, или има барем шпекулации околу тоа?
Оти прочитав дека Интер биле заинтересирани, за Баерн никаде не сретнав.

Шпекулации има,цената е 23 милиони евра,и како што се шпекулира Лил за таа цена ќе го пушту летово да си оди.Па сеа видете вие дали вреди или не.

Мислам дека дефинитивно не смееме да пропуштиме ваков играч!

--- надополнето ---

Денес се шпекулира дека Баерн интензивно работеле на трансферот на Џером Боатенг од Манчестер Сити,кој ќе биде новиот централен дефанзивец во Баерн на местото на Брено кој ќе си оди.Се шпекулира и за Бенедикт Ховедес но за него е потешко бидејќи Баерн од Шалке ќе го донесе Ноер,па овие нема да се согласат и за Ховедес.

Боатенг со Суботиќ или Гери Кејхил може да бидат одлично дуо во централната дефанзива.Боатенг е иста возраст како и Бадштубер,односно една година постар.Сепак мислам дека Боатенг е подобар од Бадштубер.Ако дојде Боатенг,тоа значи дека Бадштубер чао пријатно!

За бековската позиција останува Коентрао топ приориет!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Boateng ke ni dojde kako na lotarija " AKO GO KUPIME " Eden Hazard bi mozelo da dojde samo treba da mu se izvrsi pritisok da dojde vo Bayern , a ne vo Inte toa e rabota na agentite , ama od druga strana pak ke treba da mu se dade na znaenje deka nema sansi da igra vo prv sostav :( pa tuka e opasnosta da toj gi odbie na Bayern , a Coentrao mnogu ne go postuvam , Gael Clichy e podobar od Coentrao !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.579
Boateng ke ni dojde kako na lotarija " AKO GO KUPIME " Eden Hazard bi mozelo da dojde samo treba da mu se izvrsi pritisok da dojde vo Bayern , a ne vo Inte toa e rabota na agentite , ama od druga strana pak ke treba da mu se dade na znaenje deka nema sansi da igra vo prv sostav :( pa tuka e opasnosta da toj gi odbie na Bayern , a Coentrao mnogu ne go postuvam , Gael Clichy e podobar od Coentrao !
Не бре другар. Коентрао ти е најперспективниот лев бек на светот. За година две ќе му нема рамен. Ви реков и за Бејнс да си го купите тогаш ама јок. Не го зедовте па сега ич нема.

--- надополнето ---

Шпекулации има,цената е 23 милиони евра,и како што се шпекулира Лил за таа цена ќе го пушту летово да си оди.Па сеа видете вие дали вреди или не.

Мислам дека дефинитивно не смееме да пропуштиме ваков играч!

--- надополнето ---

Денес се шпекулира дека Баерн интензивно работеле на трансферот на Џером Боатенг од Манчестер Сити,кој ќе биде новиот централен дефанзивец во Баерн на местото на Брено кој ќе си оди.Се шпекулира и за Бенедикт Ховедес но за него е потешко бидејќи Баерн од Шалке ќе го донесе Ноер,па овие нема да се согласат и за Ховедес.

Боатенг со Суботиќ или Гери Кејхил може да бидат одлично дуо во централната дефанзива.Боатенг е иста возраст како и Бадштубер,односно една година постар.Сепак мислам дека Боатенг е подобар од Бадштубер.Ако дојде Боатенг,тоа значи дека Бадштубер чао пријатно!

За бековската позиција останува Коентрао топ приориет!
Се се ама Хазард 23 милиони? Ај донт тинк соу!! Едно 35 - 40 ќе ви требаат. АКо е за 23 ние ќе си го земиме :D:D Верувај малку се тие пари за него. Бараа едно 30 па сега со новиот договор треба цело богатство за него

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Брат Хазард ако дојде и те како ќе игра прв состав.Рибери одма ќе го истисне.Момакот е феноменален!

Баш читав по германскиве медиуми,вика новиот Меси е од Белгија.Веруј се пробива у прв состав без проблем!!!

А Контрао обавезно да се донесе,по секоја цена!!!

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Брат Хазард ако дојде и те како ќе игра прв состав.Рибери одма ќе го истисне.Момакот е феноменален!

Баш читав по германскиве медиуми,вика новиот Меси е од Белгија.Веруј се пробива у прв состав без проблем!!!

А Контрао обавезно да се донесе,по секоја цена!!!
A Ribs moze da igra vo sredina kako poluspic ?? Ako moze super ke bide , a napred da bide Miler sam vo napad ja mislam taa varijanta ke e najdobra , a vo pozadina Schweini i Vidal i super ke bide !

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
A Ribs moze da igra vo sredina kako poluspic ?? Ako moze super ke bide , a napred da bide Miler sam vo napad ja mislam taa varijanta ke e najdobra , a vo pozadina Schweini i Vidal i super ke bide !

Шо ти викам. Немора така.Хазард може комотно како 10ка! ЌЕ ГАЗЕ! Милер напред шпиц,Робен и Рибери крила,ќе фуче тоа!

Позади нив Видал како ДМ Швајни како дефанзивен плејмејкер.

Бекови Лам и Контрао и централни Боатенг и Кејхил

Што поише од ова??????

И наравно Ноер на голот!

Ова ти е тим за ЛШ со трансфери во вредност до кај 80 милиони евра!

Веројатност за ова:Голема!

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Шо ти викам. Немора така.Хазард може комотно како 10ка! ЌЕ ГАЗЕ! Милер напред шпиц,Робен и Рибери крила,ќе фуче тоа!

Позади нив Видал како ДМ Швајни како дефанзивен плејмејкер.

Бекови Лам и Контрао и централни Боатенг и Кејхил

Што поише од ова??????

И наравно Ноер на голот!

Ова ти е тим за ЛШ со трансфери во вредност до кај 80 милиони евра!

Веројатност за ова:Голема!
Daj boze taka da izleze , DAJ BOZEEE !!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Колку само нема да дојде Хазард,ама ајде да си тепаме монотонија дур ја испуниме темава.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Колку само нема да дојде Хазард,ама ајде да си тепаме монотонија дур ја испуниме темава.

Колку само и ја мислам така,ама ај пуста желба....

Факт е дека Крос ќе добие предност со Хајнкес,и се надевам дека конечно ќе заигра во пун сјај!

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Инаку Видал почна сам да се нуди. За чилеанскиот весник "La Guarta", изјавил , цитирам " - Баерн е голем клуб, еден од осумте најголеми клубови во светот. На секого би му се допаднало таму да игра. - крај на цитат :D
Искрено и мене би ми се допаднало тој да заигра за Баерн :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Инаку Видал почна сам да се нуди. За чилеанскиот весник "La Guarta", изјавил , цитирам " - Баерн е голем клуб, еден од осумте најголеми клубови во светот. На секого би му се допаднало таму да игра. - крај на цитат :D
Искрено и мене би ми се допаднало тој да заигра за Баерн :D
Доаѓа тој бе!!! Гарантирано! ЌЕ ГАЗЕ!!!

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Доаѓа тој бе!!! Гарантирано! ЌЕ ГАЗЕ!!!
Крева прашина Фелер демек Хајнкес нема да земе ниеден играч од Леверкузен, како тоа билопредавство кон Леверкузен, бла бла.... ама и ја мислам дека ќе дојде

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Како што дојдоа Балак и Зе,така и Видал ќе си дојде,а Фелер нека не мрси бркови многу многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom