Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Па не го продолжи Хазард договорот со Лил?
Иначе би бил одлично засилување а глеам мн се шкепулира и за Коентрао ...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Го продолжи на една година за да Лил може да земе поише пари летово ако го бара некој,не ради друго.

Ипак мислам дека Хајнкес ќе се одлучи за талент од Германија,у стилот на Марко Марин,Шурле,Гетце и компанија!

А Контрао,ко бога ги молам да го донесат!!!!

Член од
12 јуни 2009
Мислења
88
Поени од реакции
80
Јаки баварциве за репрезентација :D

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Клосе и Милерчо шибнаа по два гола за репрезентација.
Клосе е решен да соборуе рекордот на Герт Милер.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Го продолжи на една година за да Лил може да земе поише пари летово ако го бара некој,не ради друго.

Ипак мислам дека Хајнкес ќе се одлучи за талент од Германија,у стилот на Марко Марин,Шурле,Гетце и компанија!

А Контрао,ко бога ги молам да го донесат!!!!
Не верувам дека ке земе талент Германец за да го држи на клупа а да ги игра Робен и Рибери или обратно некој од Робери да седи на клупа. Ке земат некој странец, се шпекулира многу за оние двајца од Базел Шаќири и не ми текнува како беше другиот. Колку да бидат каква таква замена у случај да се повреди некој.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не верувам дека ке земе талент Германец за да го држи на клупа а да ги игра Робен и Рибери или обратно некој од Робери да седи на клупа. Ке земат некој странец, се шпекулира многу за оние двајца од Базел Шаќири и не ми текнува како беше другиот. Колку да бидат каква таква замена у случај да се повреди некој.

Многу зависи каква ќе биде тактичката формација наредната сезона.

Рачунај Крос ќе добие загарантирано место во првиот состав и ќе игра на позиција како што играше во Леверкузен.Искрено конечно очекувам прописно да распали.У таква ситуација некој или ќе седи на клупа поише од вообичаено или ќе биде повреден.Сооглед дека Робен или Рибери чести се повредуваат,а Милер и Крос се горе доле цврсти можно е да се убаци уште еден јак момак у екипа од типот на германциве.Хазард не ти седи на клупа.Тој ако дојде ќе биде експлозија.Тој е талент каков што беше Рибери кога почињаше па и поголем од него.

У секој случај ќе треба да се донесе,дали крило,дали полушпиц.Сезоната е долга,иаме проблеми со повреди такада комотно може и јак момак да дојде,ќе има простор за играње.

Сепак пред се и над се е ОДБРАНАТА!

п.с.

Контрао може комотно и како лево крило!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
еееееееее никојпат сум го нејќел овој Ван Гал,Барса успеа да ја исфрли од колосек и потоа се опоравуваше неколку години-нешто слично му направи на Баерн....на Клосе не можеше да му го најде местото :lud:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Hazard ke saka da igra vo prv sostav mislam , mnogu golema plata treba da mu se dade ako saka da prifati da sedi na klupa i da bide zamena za Ribs ili Robben , Vidal sum siguren deka ke dojde i Neuer , a za drugi pojma neam samo nesakam nekoi kiksovi da se praat , ako moze hummels da go vratat super ke bide !

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе мангупи темата ја спремате???

Се надевам ќе ме надминете во воведот,од далечната 2007 кога ја отворив :baeh:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Абе мангупи темата ја спремате???

Се надевам ќе ме надминете во воведот,од далечната 2007 кога ја отворив :baeh:
Koj treba da ja sprema , a i pred nekoe vreme slusnav za nekakov sajt ke sme imale , do kaj se rabotive ?

M

Mario Gómez

Гостин
Со оглед на тоа дека од баварец нема ни трага ни глас, јас од вечер ќе почнам да ја прам новата тема која ќе биде по сите нови хајтек стандарди и ќе биде најуба. :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];4180224 напиша:
Со оглед на тоа дека од баварец нема ни трага ни глас, јас од вечер ќе почнам да ја прам новата тема која ќе биде по сите нови хајтек стандарди и ќе биде најуба. :)

Нека биде и хумористично и егоисточно и све тоа....

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Н

'Никола'

Гостин
Пак ќе прашам, Хазард е само пуста наша желба, или има барем шпекулации околу тоа?
Оти прочитав дека Интер биле заинтересирани, за Баерн никаде не сретнав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom