Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3970255 напиша:
Не заебавај, ја можит ич не сум го прател Густаво, ама никој од големите клубови не беше заинтересиран за него, не верувам дека тој е достоен да игра прв состав, и Бејнз исто. Играч од Хофенхајм и од Евертон, до кое дереџе дојдовме. :/

Бејнс го бара и Манчестер чисто за информација.

Не е тоа дека спаднавме на дереџе на играчи од Евертон и Хофенхајм.Мислиш глупи се од управа,па одма ќе достават понуди до Монтоливо,Видал,Сисоко.Ама што ќе ни се,кога неможат да играат ЛШ и што ќе треба да ги платиш тро дупло за да ги пуштат од своите екипи.

А нас ни требаат засилувања ОДМА. И веруј ми Луис Густаво е измислен за Ван Бомел.Статистиката покажува дека топките кои ги губи на средина на терен се катастрофални по голот на Баерн.

А Бејнс е дел од репрезентација на енглеска.Го немам гледано,али од муабети слушам дека е солиден.

Ризикот секогаш постои,али најголем е ризикот у моментов да ни пропадне сезоната ако ништо не направиме на трансфер пазарот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Боби[Мкд];3970360 напиша:
Што викате на шпекулациите дека Галатасарај бараат трампа, Ѕвјездан за Хамит?
Ѕвездан е топ (многу нормално наша школа е :smir:) ама различен профил од Хамит. Ги имаме Кроос, Швајни и Милер и сите тројца играат на слично место на теренот како Ѕвездан. Ако си оди Хамит ќе ни треба некој ќе може лево и десно да игра во средина - по средина сме топ обезбедени.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Честито победа, заслужено! Гомез :drk: хаха

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Баш сега Бејнс им збрца гол на Сити

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
aj neka ni e cestito Gustavo samo prasanje e dali zimoska ili letoska. Hopp izjavil deka letoska 100% Gustavo ke ide vo Bayern a dokolku najdat zamena uste sega ke moze i zimskiov preoden rok da dojde. Ke dojde zimovo 100% spored mene ova e samo nekoe nagoduvanje za cenata. Se nadevam nema da dadat poveke od 15 milioni.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
aj neka ni e cestito Gustavo samo prasanje e dali zimoska ili letoska. Hopp izjavil deka letoska 100% Gustavo ke ide vo Bayern a dokolku najdat zamena uste sega ke moze i zimskiov preoden rok da dojde. Ke dojde zimovo 100% spored mene ova e samo nekoe nagoduvanje za cenata. Se nadevam nema da dadat poveke od 15 milioni.

Дефинитивно зимава. Евентуално се калкулира и ради Ван Бомел,да ја среди работата со Волфсбург.

А околу цената и тоа е.Еве од 10 се дојде на 15 милиони,такада ќе се движи во тој реон.Али немаме многу избор,нека не штедат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom