M
Mario Gómez
Гостин
Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:
Боби[Мкд];3457970 напиша:Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:
Хахаха, закон. Многу точна изјава.Па зарем може на таков ден Баерн да ти расипе???????
НЕМА ШАНСИ!!!!!
Баварци утре ватрено,како и секогаш,и да го разбиеме малерот,Идеме у полфинале!!!!!!!!
Ќе биде епско,ќе биде пеколно,но како што еден прославен англиски фудбалер кажал:
„Фудбалот е игра со 11 играчи во која на крајот секогаш победуваат германците“
moze i tvoeto da e to4no...ne sum go 4ul ja pa da znam...inaku pogore naglasiv deka na tv tesko se gleda kaj mene fudbal....od onie prokleti bandini i 1001 nok...i arno me potsetivte..da ne znae nekoj po kolku epizodi imaat i koga ke zavrsat??? i fala za pomosta....Добра да,моево малце парафразирано....
Иначе околу стримот,ќе ја даваат на Канал 5,такада не ти треба многу стрим.
Сепак ако не,отвори livestream.ru и уживај!
:пиво ЈАС! И така ќе сум од сабајле зафатен, после паметот накај натпреваров ќе ми летне може да се најдеме некој саат порана да лупнеме по 16-17 пива!Хахаха, закон. Многу точна изјава.
Одвај чекам утре да дојде, се скренувам по дома. Ќе земам од 17h ќе заминам Ајриш, ако има заинтересирани нека се јават. И што мислев, ми избега мислата...ААА да, утре Баже чести пива за името.:baeh::pos2::pos2:
Ајде ќе се договориме утре за поточно што како. Нормално, и друг некој/а ако сака слободно.:пиво ЈАС! И така ќе сум од сабајле зафатен, после паметот накај натпреваров ќе ми летне може да се најдеме некој саат порана да лупнеме по 16-17 пива!
Леле Мартиииииииин! Сакам да биде татко на моите деца
Кул Шизици..........
Само опуштено утре,ладнокрвно,со еден збор на германски начин,па да ја чекираме картата за полуфинале.
9 години оваа екипа чека,пак да се врати тронот,9 години се гради оваа екипа од славната генерација на Ефенберг и титулата 2001.
Мислам дека времето дојде,повторно да ја покажеме нашата сила!
Околу новостите пред утакмица,Робен дефинитивно ќе игра,а и Ван Бајтен,такашто на терен ќе го извадиме најсилниот состав.Со малце среќа утре ќе биде мераци!!!
Според законите на физиката, до вечер ќе извријаш, ќе те снема.:smir::pos2: И јас сум така нешто, се скренувам, не можам на ништо друго да мислам, само во натпреварот ми брчи умот. Ајде нека иди побрзо, и нормално да победиме.неможам веќе да дочекам да дојде натпреваров,вријам уште од сега а неможам да замислам вечер каков ќе бидам