Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3457970 напиша:
Да тој беше, ама тоа важи за елфот, не за екипите.:salut:

Добра да,моево малце парафразирано....

Иначе околу стримот,ќе ја даваат на Канал 5,такада не ти треба многу стрим.

Сепак ако не,отвори livestream.ru и уживај!

Н

'Никола'

Гостин
Па зарем може на таков ден Баерн да ти расипе???????

НЕМА ШАНСИ!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Баварци утре ватрено,како и секогаш,и да го разбиеме малерот,Идеме у полфинале!!!!!!!!

Ќе биде епско,ќе биде пеколно,но како што еден прославен англиски фудбалер кажал:

Фудбалот е игра со 11 играчи во која на крајот секогаш победуваат германците
Хахаха, закон. Многу точна изјава.:)

Одвај чекам утре да дојде, се скренувам по дома. Ќе земам од 17h ќе заминам Ајриш, ако има заинтересирани нека се јават. И што мислев, ми избега мислата...ААА да, утре Баже чести пива за името.:baeh::pos2::pos2:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.757
Поени од реакции
12.099
Добра да,моево малце парафразирано....

Иначе околу стримот,ќе ја даваат на Канал 5,такада не ти треба многу стрим.

Сепак ако не,отвори livestream.ru и уживај!
moze i tvoeto da e to4no...ne sum go 4ul ja pa da znam...inaku pogore naglasiv deka na tv tesko se gleda kaj mene fudbal....od onie prokleti bandini i 1001 nok...i arno me potsetivte..da ne znae nekoj po kolku epizodi imaat i koga ke zavrsat??? i fala za pomosta....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хахаха, закон. Многу точна изјава.:)

Одвај чекам утре да дојде, се скренувам по дома. Ќе земам од 17h ќе заминам Ајриш, ако има заинтересирани нека се јават. И што мислев, ми избега мислата...ААА да, утре Баже чести пива за името.:baeh::pos2::pos2:
:пиво ЈАС! И така ќе сум од сабајле зафатен, после паметот накај натпреваров ќе ми летне може да се најдеме некој саат порана да лупнеме по 16-17 пива!

Н

'Никола'

Гостин
:пиво ЈАС! И така ќе сум од сабајле зафатен, после паметот накај натпреваров ќе ми летне може да се најдеме некој саат порана да лупнеме по 16-17 пива!
Ајде ќе се договориме утре за поточно што како. Нормално, и друг некој/а ако сака слободно.

P

PoisonLady

Гостин
Јас ќе дојдам порано :vozbud:

Кул Шизици..........

Само опуштено утре,ладнокрвно,со еден збор на германски начин,па да ја чекираме картата за полуфинале.

9 години оваа екипа чека,пак да се врати тронот,9 години се гради оваа екипа од славната генерација на Ефенберг и титулата 2001.

Мислам дека времето дојде,повторно да ја покажеме нашата сила!

Околу новостите пред утакмица,Робен дефинитивно ќе игра,а и Ван Бајтен,такашто на терен ќе го извадиме најсилниот состав.Со малце среќа утре ќе биде мераци!!!
Леле Мартиииииииин! Сакам да биде татко на моите деца :pipi:
а за утакмицата...веќе не можам да издржам :nesvest:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Pocna trema da me puka uste od sea a utre polagam ispit da mu se nevidi utre bi go zrtvuval ispitot samo da gi zgazime na Old Trafort veruvajte me tepaat ubavi cuvstva sega samo molete se BAVARCI i utre triumfalno da se odnesuvame.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Ајдеее уште многу малку остана.
Имам некое добро чувство за вечерва, или што би рекле I Black Eyed Peas: I gotta feeling... That tonight's gonna be a good night... :)

Како и да е, очекувам супер интересен натпревар, гинење на теренот, пореметување од страна на "Робери"... и секако, победа на Баерн.

ПС: По кладилнициве гледам 4,7 има за 2ка, расположени се даваат пари. Јас веќе ја пишав :)

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде другови баварци спремни сте.:vozbud:

Честит именден на баварец, и сите друго бажевци денес и како за загревање.

Нашиот иден играч.

I

InF3cTeD

Гостин
неможам веќе да дочекам да дојде натпреваров,вријам уште од сега а неможам да замислам вечер каков ќе бидам :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
неможам веќе да дочекам да дојде натпреваров,вријам уште од сега а неможам да замислам вечер каков ќе бидам :vozbud:
Според законите на физиката, до вечер ќе извријаш, ќе те снема.:smir::pos2: И јас сум така нешто, се скренувам, не можам на ништо друго да мислам, само во натпреварот ми брчи умот. Ајде нека иди побрзо, и нормално да победиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom