Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
ајде бе ако изгуби една не значи дека се слаби и дека нема да бидат шампиони...

F

fantomX

Гостин
Не знам оти го форсира Крос. Па уште 17 години нема.
Инаку лошо игра Баерн. Го видов првио гол на Гомез, со стомак му го даде, и после гледав некое време и Баерн лошо играше, и сменив. И сега еве гледам 3-0! Шо е многу , многу е...
Нормално, не може цела сезона перфектно, ама Баерн последниве неколку натпревари е катастрофа!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле, бог да чува 3:0 да се губи од Штутгарт оваа сезона, многу е :)
Ама ипак Баерн ќе бидат шампиони во Германија, а можда и у УЕФА купот..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Епа тоа е дечки ...

Кога се игра со ваков напорен распоред.
Сега нека се одморат фудбалерите, за во следното коло да тепаат едно 5-0 и да се вратат на старите патеки :)

Нека послужат за лекција овие неколку натпревари ...

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
3-1. Дебакал за Баерн.
Но во наредното коло играме со Волвзбург и ке ги победиме. Сега за помалце од 42 часа игравме два натпревари...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Sto prajte be posledno slabo igra baern 2 so red kiksnuva doma so bolton 2:2 sega 3:1 izgubi.kiznaj somue na igracite :) aj slednata ke pobedite.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
[MEDIA][/MEDIA]abe pa mora da izgubime edna \
ama toe so da se prajt makar da i sudijana eden gol ponisti mislam i edna sansa za cist gol isto taka ponisti poradi "ofsajd"

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ме заплашува дали Баерн М се враќа на старите патеки?!Мн чудно!Дали почнаа да ги потценуваат противниците или имаат напорен распоред на утакмици незнам,ама тоа што го видов денес мн ме разочара ептен слабо играа некако без мотив!

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Definitivno slaba odbrana. I veke Kahn treba da si zamine od timot poso mnogu lesno mu davaat golovi od po 30m dalecina a i star e za golman.
Druga zabeleska so imav guri gleadav Hihglights od natprevarot se sudiite
ajde so ni dadoja 3 gola ni dadoja. Kako ne mozi da vidi sudijata koga golmanot od stutgart ja istade topkata od golot taa bese skoro vlezena pola a potoa cist gol "OFSAJD' demek bilo a na se to na kraj na Lucio crven mu dade.
nemam zborovi

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Добро за црвен беше, а за голот и за ОФСАЈДОТ не оштетија гадно...

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
А шо е најстрашно трет пат по ред ме заебвит во кладилница само Баерн

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Реално не можеме судиите да ги кривиме за поразот.Мора да се признае дека лошо изигравме.Најбитно е сега да се остане смирен,да не го фаќа Баерн паника и играчите после оваа мала криза и таман имаа две недели да се консолидираат и да се вратат на старите патеки за одличен финиш на првата половина од сезоната!Еве и Барселона со таков страшен тим вчера изгубија 2:0 од Гетафе,значи не е крај на свет но мора брзо да се дејствува,да се анализира играта за да продолжиме со триумфалните игра од стартот на сезоната

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
луѓе без паника па сигурно мора некогаш и да се изгуби. не е ништо страшно. за сезоната е битна константноста- 34 натпревари се во прашање.на крај сум 100% сигурен дека ние ќе сме најгоре на табела. мислам дека хицфелд премногу калкучираше со замени и му се домазди тоа ама тоа е веќе позади нас...

сега битно е да се соземеме што побргу и да го скапеме вофсбург со магат ретардираниот...

ОФФ ТОПИК:

хелоу Баварец_ОХ :helou:

бај де веј: од сега ќе ми помага околу блогот. статистиката после секој натпревар е негова идеја а со малку време мислам ќе може да направиме и уште неколку интересни додадоци а од следна сезона и страна да ја праиме- не само блог- з'ш да не :salut:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Наредната утакмица мора да се прекине оваа мини-криза. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom