Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
pak e derbi :wink: prviot na gosti kaj vtoriot.

ne mi se veruva dekakje ima mnogu golovi. ne deka leverkusen igra nesto do tolu zatvoreno ama imaat mnogu stabilna odbrana. isto kako nas samo 3 primeni gola. nema da e lesno na gosti.

jas mislam 0-1 ili 1-2

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
pak e derbi :wink: prviot na gosti kaj vtoriot.

ne mi se veruva dekakje ima mnogu golovi. ne deka leverkusen igra nesto do tolu zatvoreno ama imaat mnogu stabilna odbrana. isto kako nas samo 3 primeni gola. nema da e lesno na gosti.

jas mislam 0-1 ili 1-2
Ах старите пациенти :)

Ќе ги згазиме, без гајле :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ako se moze ovde da se tepa so 2-3 gola razlika kje se prati signal do ostatokot od ligata... "NE SE MACETE DA ISTRCUVATE NA TEREN PROTIV BAERN" :P

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Многу битен натпревар во сабота,многу работи ќе зависат од тоа.Ако успеме убедливо да ги победиме,тоа е јасен сигнал дека Баерн ќе биде без конкуренција сезонава.Мислам дека со последниве две утакмици добро се уигра тимов и би требало да победат во Сабота

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ченто, уживај бе брате. Леверкузен ни се стари редовни пациенти, ќе ги измачкаме :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ченто, уживај бе брате. Леверкузен ни се стари редовни пациенти, ќе ги измачкаме :)

Toa e точно,многу добро се сеќавам на минати натпревари со Баерн каде обавезно губеле.Ќе повторам, многу битен натпревар,едвај чекам! :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Toa e точно,многу добро се сеќавам на минати натпревари со Баерн каде обавезно губеле.Ќе повторам, многу битен натпревар,едвај чекам! :vozbud:

ЕДНОСТАВНО НЕЛИ,ЛЕВЕРКУЗЕН УТРЕ МОРА ДА ИЗГУБАТ!!!!!!!!!!

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
abe ke gi tepame nemat so to dosea parce praefme a ne od sea
4-0 za nasite moj predlog

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Засега на полувреме е 0-1 за Баерн. Нешто што многу ми се допаѓа е извонредната соработка на Тони и Клосе. :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ПОБЕДА!!!!!!!!!!!

БАЕР ЛЕВЕРКУЗЕН-БАЕРН МИНХЕН 0:1 (КОНЕЧЕН)

ЛУКА ТОНИ 40 МИНУТА
АБЕ НАЈДОБРИ СМЕ!!!!!!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Него тоа копилето Кислинг треба да се затвори.Погруб фудбалер неам видено.Плус тоа каква фашистичка фаца има.Не дај боже да го повредил Клосе ќе му е*бам племето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom