Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
kahn kje otsustvuva 5-6 nedeli. kje odi na operacija na laktot.

ajde eva super sansa za rennsing da pokaze zosto od dogodina kje go nasledi kahn. ne se somnevam vo maliot.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
kahn kje otsustvuva 5-6 nedeli. kje odi na operacija na laktot.

ajde eva super sansa za rennsing da pokaze zosto od dogodina kje go nasledi kahn. ne se somnevam vo maliot.

Милсам дека Ренсинг има потенцијал да стане еден од најдобрите светски голмани за 4 години на пример.Бар околу голамните Германија има одлична иднина.Клосе најверојанто истотака ќе паузира меч до два,што е супер шанса за Подолски да докаже дека навистина вреди.
Само незнам до каде е состојбата со Сањол,он е повреден од Април месец уште колку ќе паузира?Лам иначе најверојатно ќе се врати на следниот наптревар во Четврток со Белененсес,а Соса истотака треба да се опорави за неколку дена.Што значи за некоја неделеа до 10 дена ќе имаме фул состав.

Сега за сега 3 гласа за цурата на Кан,а 1 еден за женската на Лам.За тие што не виделе сликите се на претходната страна.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
na blogceto staviv nekolu novi slikicki od oktoberfest od sport1.de... t.e ako sakat da ja vidite verena(na kahn zenskata) od poblisku- bujrum :wink:

lahm i sosa ne se vrakjaat na teren bas taka skoro. kj se vratat na trening za 5-6 dena kako so e predvideno a pretpostavuvam uste edna nedela nema da gi igraat- i nema zasto da gi forsiraat koga jansen i lell i ribery i altintop i schweini super si ja vrsat rabotata.

isto vazi i za klose. so toni se najverojatno najdobar tandem vo evropa vo momentov ama nema zasto da go igraat klose ako ne e 100% fit koga podolski e na klupa.

ja bi go odmaral i ribery protiv belenenses bar edno poluvreme a drugoto bi go vnel schlaudraff. zdrav e i mu treba praksa.

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
на кабелската у струмица има една романска телевизија ТЕЛЕСПОРТ и имат најава оти ке га дават живо белененсес-БАЕРН МИНХЕН П.С ного ми е мака за ОЛИ КАН

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Вердер го сака незадоволниот Подолски

22-годишниот германски напаѓач беше одличен на СП. Во тандем со Клосе ја доведе Германија скоро до финалето. Сега неговиот партнер од репрезентацијата се здружи со Тони, а Лукас е зацементиран на клупата на Баерн.

Челниците на Вердер искажаа голем интерес за напаѓачот на минхенски Баерн Лукас Подолски.

Со доаѓањето на Мирослав Клосе и Лука Тони во Баерн, 22-годишниот германски репрезентативец го изгуби местото во првиот состав и се почесто ја грее клупата.

Не е тајна дека трпението на Подолски веќе е при крај и дека тој се почесто и погласно размислува за преселба од Алианц Арената.

„Заинтересирани сме за Подолски, вистинска штета е таков напаѓач да ја грее клупата. Тоа не е добро ниту за него, но ни за германската репрезентација“, изјави менаџерот на Вердер, Клаус Алофс.

Клубот од Бремен веќе подолго време е заинтересиран за Подолски. Се обидоа да го ангажираат и во минатата година кога беше член на Келн, но Лукас тогаш го избра Баерн.

Засега во Баерн не ни помислуваат да го продадат најнадежниот германски напаѓач.

„Се надевам дека не мислите оти првенството се освојува со 11 играчи. Подолски е одличен фудбалер и нема ниту збор за негово продавање во друг клуб“, порача тренерот на Баерн, Отмар Хицфилд.

------------------

tesko niv ako go prodat. osven nego nemat nekoj asolen napagac na klupata so mozi da gi zameni toni i klose

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Морам да кажам дека Подолски не го прикажа она што се очекуваше од него. Вистина дека е млад, ама веќе втора сезона е во Баерн, а голови, нема. Подлски е само златна замена, Тони и Клосе газат :)

Веќе ако го продаваме, особено на ривалот Вердер, барем да им извадиме некоја пара :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Морам да кажам дека Подолски не го прикажа она што се очекуваше од него. Вистина дека е млад, ама веќе втора сезона е во Баерн, а голови, нема. Подлски е само златна замена, Тони и Клосе газат :)

Веќе ако го продаваме, особено на ривалот Вердер, барем да им извадиме некоја пара :)

И јас се слагам дека веќе втора сезона Подолски не покажа ни пола од квалитетите на Светското првенство,такада би можел да се продаде но не верувам дека цената ќе биде добра поради лошата форма.Сепак,едно нешто ме кочи,во таков случај единствена резерва ќе биде Шлаудраф во нападот,а не верувам дека Хитцвелд би се ослонил само на него така млад да биде замена за Тони или Клосе,што значи треба да почекаме до зимскиот преоден рок,да се види како ќе одат работите и да се продаде Полди,а на негово место да се купи адекватна замена

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Иначе давајте прогнози,за утакмицата со Белененсес,утре.Ја мислам дека треба да ги сќофтаат поштено бар 3:0.Доста си играа играчки у Минхен.И нормално гласајте за најубавата женска во Баерн

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

a neee... bar ne sega.

ako se povredi eden od klose ili toni, makar samo za eden mec, so praime? schlaudraff ne e spic. povekje e zamena za ribery ili schweinsteiger.

prvo zamena za niv dvajca pa posle moze muabet za podolski da si odi da praime.

a za vo cetvrtok 0:2 bez mnogu napor, peterdata ja cuvame za nirnberg- tamu kje mi e pomerak posle ona lani:zlo:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
e eve mu sansa na podolski na podolg period. klose kje otsustvuva minimum 3 nedeli(ove pratpostavuvam znaci 4-5).

ajde sega da vidime zasto lani plativme 10 milioni za deckoto i zosto go izbraa za najdobar mlad igrac na svetskoto pred messi i kompanija.

ajde...

Член од
28 февруари 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
Nama sansi da go prodadat Podolski pogotovo ne na Werder.Ne go dava Hicvelt so vi e samo on e asalen napagec na klupa eve sega se povredi klose koj ke go zameni ako ne e podolski, mora da ima nekoj sto ke sedi na klupa i vo odredeni situaci ke go spasuva klubot.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
e ne e mozno... podolski ima grip i on nema da moze da igra... :nesvest: :(

kolku baksuz moze da se ima be eej..:nesum:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
едноставно нели:МНОГУ СЕ ИЗНЕРВИРАВ!!!!!!!!!!!!!!

Па стварно нема смисла и Подолски да не може да игра.Па незнам више кај да се обратам.Више пукнав.
Него дај нека го стаи Тони Крос утре со Белененсес,дечкото е страва,заедно со Рибери,Алтинтоп,Зе Роберто,В.Бомел и со Тони како калсичен напаѓач.И дај да ѓи сќофтаме тоа португлаците,многу се занасаат.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе и без напаѓачи можеме. Што сте се растревожиле бре луѓе?!?!?! :)

Со ваков среден ред и Ристиќ да игра во напад ќе дава голови :)

Средниот ред ќе среди работа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom