Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
znaev deka ste nisto drugo kako slepi bayerofci
, znaci niv da gi stitat a drugite da gi ritat ich habe fertig ihr penner

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
znaev deka ste nisto drugo kako slepi bayerofci
, znaci niv da gi stitat a drugite da gi ritat ich habe fertig ihr penner
Иначе ова е ФАН-КЛУБ НА БАЕРН-МИНХЕН.Нормално дека ќе го штитиме клубот.Уствари што има везе дали бил за црвен или не.Што тоа ќе сменеше.И од кај Хамбургер имаше за црвен па не доби.Битно сме први на табела со 11 дадени и 1 примен гол од4 утакмици и имаме дрим-тим.Такада не замарај и пишувај по други теми :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Влатко што ти реков дека треба да се чуваат од Хамбург а? Убаво ти реков јас ти не...:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе се извадија во 90-та. Тоа е. Ама не знам ни зашо правиме муабет, кога Баерн сигурно освојува!

F

fantomX

Гостин
a sto e so komentarot na hцneја deka trebalo negovite "super" igraci da se stitat?paradoxum ili?
А што? Треба на некого да му скршат нога или нешто слично. Рибери си игра мајтап со сите и не можат да му ја земат и праваат остри фаули. И треба да го искршат?:nenene:

А ти гледам не си за Баерн, туку за некој друг германски клуб, па направи си тема и за него(ако вреди да се пишува нештоза него)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
@ lou weed

e ne si normalen be. dobro- przinavam schweini trebase da krka crven.

a sega ti kazi mi kaj bese da se javis koga naldo na klose dva pati u rok od 10 minuti mu eba mater i dobi samo eden zolt? za tie dva starta se odi na dozivotna robija a ovoj pie samo eden zolt. mu ide krvnicki na pola teren i pred sesnaesetnik, bez i da ja pogledne topkata i klose ne moze da igra 10tina dena posle toa.

gledas so edno oko zatvoreno- gleas samo toa so sakas da vidis.

imase mal milion takvi startovi pred se nad riberi, klose i ze roberto sezonava pa sea so da pravime. fudbal e jebi ga.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе кој сака нека збори, БАЕРН Е ШАМПИОН, БАЕРН Е ФУДБАЛОТ ВО ГЕРМАНИЈА, БЕЗ БАЕРН ЌЕ НЕМА ФУДБАЛ ВО ГЕРМАНИЈА, БАЕРН Е ЧЕТИРИКРАТЕН ЕВРОПСКИ ПРВАК, НЕКОИ ТИМОВИ ОД ГЕРМАНИЈА НИ ТОЛКУ ВКУПНО ТИТУЛИ НЕМААТ! ЗАТОА НЕ ЗБОРЕТЕ ГЛУПОСТИ И ГЛЕДАЈТЕ ШО СЕ ДЕШАВА ВО БУНДЕС ЛИГА, БАЕРН РУШИ! И ПАК ЌЕ КАЖАМ ... 10000000%%%%% БАЕРН ЈА ОСВОЈУВА ТИТУЛАТА ГОДИНАВА!!!

Баерн отсекогаш бил најдобар, сега е најдобар, и ќе биде најдобар тим во Германија, а зошто да не и пошироко :salut:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
@ lou weed

e ne si normalen be. dobro- przinavam schweini trebase da krka crven.

a sega ti kazi mi kaj bese da se javis koga naldo na klose dva pati u rok od 10 minuti mu eba mater i dobi samo eden zolt? za tie dva starta se odi na dozivotna robija a ovoj pie samo eden zolt. mu ide krvnicki na pola teren i pred sesnaesetnik, bez i da ja pogledne topkata i klose ne moze da igra 10tina dena posle toa.

gledas so edno oko zatvoreno- gleas samo toa so sakas da vidis.

imase mal milion takvi startovi pred se nad riberi, klose i ze roberto sezonava pa sea so da pravime. fudbal e jebi ga.

zar ne sfakjas???ja koga igrav protiv ex-soigraci najjasno deka ke gi skrsam i baska ako imase takov tretman protiv negovite togasni soigraci

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
BAYERN I SAMO BAYERN I NIKOJ DRUG VIDETE TABELA OD BUNDES LIGA PA KOJ E PRV 3 POBEDI I 1 REMI I SAMO 1 GOL PRIMEN A ZA TIE STO NAVIVAAT ZA BARSA MILAN CHELSEA INT. NEKA RAZMSLAT MALU POSTO NEKOI OD NIV EDVAJ DOJDOJA DO PRVATA POBEDA. ZATOA BAYERN

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
најдобар во Бундес Лига - Баерн М.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе кој сака нека збори, БАЕРН Е ШАМПИОН, БАЕРН Е ФУДБАЛОТ ВО ГЕРМАНИЈА, БЕЗ БАЕРН ЌЕ НЕМА ФУДБАЛ ВО ГЕРМАНИЈА, БАЕРН Е ЧЕТИРИКРАТЕН ЕВРОПСКИ ПРВАК, НЕКОИ ТИМОВИ ОД ГЕРМАНИЈА НИ ТОЛКУ ВКУПНО ТИТУЛИ НЕМААТ! ЗАТОА НЕ ЗБОРЕТЕ ГЛУПОСТИ И ГЛЕДАЈТЕ ШО СЕ ДЕШАВА ВО БУНДЕС ЛИГА, БАЕРН РУШИ! И ПАК ЌЕ КАЖАМ ... 10000000%%%%% БАЕРН ЈА ОСВОЈУВА ТИТУЛАТА ГОДИНАВА!!!

Баерн отсекогаш бил најдобар, сега е најдобар, и ќе биде најдобар тим во Германија, а зошто да не и пошироко :salut:

ТО МАЈСТОРЕ!ВАКВИ НАВИЈАЧИ САКАМ.И ДАЈ НЕ СЕ ЗАМАРАЈТЕ СО Lou Weed ,пошто иначе е забрането ако не си фан на Баерн да провоцираш во темата

И НЕКА ПУКНАТ СИТЕ,АМА БАЕРН Е НАЈДОБАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
zar ne sfakjas???ja koga igrav protiv ex-soigraci najjasno deka ke gi skrsam i baska ako imase takov tretman protiv negovite togasni soigraci

Слушај,ДАЈ НЕ ГО ТУПИ и остај да уживаме у одличната игра на Баерн,па ти ако сакаш пукни од мака :baeh:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само едно нешто ќе кажам: Баерн игра одлично и се надевам дека оваа година ќе ја освојат титулата! А за сите други што велат дека се слаби (не за тие што не ги сакаат, зошто и јас не ги сакам многу) но мора да се признае дека играат одлично, за сите други што велат дека играат лошо само ова можам да им го направам :baeh::baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom