Иначе ова е ФАН-КЛУБ НА БАЕРН-МИНХЕН.Нормално дека ќе го штитиме клубот.Уствари што има везе дали бил за црвен или не.Што тоа ќе сменеше.И од кај Хамбургер имаше за црвен па не доби.Битно сме први на табела со 11 дадени и 1 примен гол од4 утакмици и имаме дрим-тим.Такада не замарај и пишувај по други темиznaev deka ste nisto drugo kako slepi bayerofci
, znaci niv da gi stitat a drugite da gi ritat ich habe fertig ihr penner
А што? Треба на некого да му скршат нога или нешто слично. Рибери си игра мајтап со сите и не можат да му ја земат и праваат остри фаули. И треба да го искршат?:nenene:a sto e so komentarot na hцneја deka trebalo negovite "super" igraci da se stitat?paradoxum ili?
@ lou weed
e ne si normalen be. dobro- przinavam schweini trebase da krka crven.
a sega ti kazi mi kaj bese da se javis koga naldo na klose dva pati u rok od 10 minuti mu eba mater i dobi samo eden zolt? za tie dva starta se odi na dozivotna robija a ovoj pie samo eden zolt. mu ide krvnicki na pola teren i pred sesnaesetnik, bez i da ja pogledne topkata i klose ne moze da igra 10tina dena posle toa.
gledas so edno oko zatvoreno- gleas samo toa so sakas da vidis.
imase mal milion takvi startovi pred se nad riberi, klose i ze roberto sezonava pa sea so da pravime. fudbal e jebi ga.
Абе кој сака нека збори, БАЕРН Е ШАМПИОН, БАЕРН Е ФУДБАЛОТ ВО ГЕРМАНИЈА, БЕЗ БАЕРН ЌЕ НЕМА ФУДБАЛ ВО ГЕРМАНИЈА, БАЕРН Е ЧЕТИРИКРАТЕН ЕВРОПСКИ ПРВАК, НЕКОИ ТИМОВИ ОД ГЕРМАНИЈА НИ ТОЛКУ ВКУПНО ТИТУЛИ НЕМААТ! ЗАТОА НЕ ЗБОРЕТЕ ГЛУПОСТИ И ГЛЕДАЈТЕ ШО СЕ ДЕШАВА ВО БУНДЕС ЛИГА, БАЕРН РУШИ! И ПАК ЌЕ КАЖАМ ... 10000000%%%%% БАЕРН ЈА ОСВОЈУВА ТИТУЛАТА ГОДИНАВА!!!
Баерн отсекогаш бил најдобар, сега е најдобар, и ќе биде најдобар тим во Германија, а зошто да не и пошироко :salut:
Па го немаше, го искршија на првите три утакмици, уште не сваќаш?ribery go nemase 90 min ti izgleda druga utakmica gledase....
zar ne sfakjas???ja koga igrav protiv ex-soigraci najjasno deka ke gi skrsam i baska ako imase takov tretman protiv negovite togasni soigraci