znaev deka ste nisto drugo kako slepi bayerofci
, znaci niv da gi stitat a drugite da gi ritat ich habe fertig ihr penner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znaev deka ste nisto drugo kako slepi bayerofci
a sto e so komentarot na hцneја deka trebalo negovite "super" igraci da se stitat?paradoxum ili?
@ lou weed
e ne si normalen be. dobro- przinavam schweini trebase da krka crven.
a sega ti kazi mi kaj bese da se javis koga naldo na klose dva pati u rok od 10 minuti mu eba mater i dobi samo eden zolt? za tie dva starta se odi na dozivotna robija a ovoj pie samo eden zolt. mu ide krvnicki na pola teren i pred sesnaesetnik, bez i da ja pogledne topkata i klose ne moze da igra 10tina dena posle toa.
gledas so edno oko zatvoreno- gleas samo toa so sakas da vidis.
imase mal milion takvi startovi pred se nad riberi, klose i ze roberto sezonava pa sea so da pravime. fudbal e jebi ga.
Абе кој сака нека збори, БАЕРН Е ШАМПИОН, БАЕРН Е ФУДБАЛОТ ВО ГЕРМАНИЈА, БЕЗ БАЕРН ЌЕ НЕМА ФУДБАЛ ВО ГЕРМАНИЈА, БАЕРН Е ЧЕТИРИКРАТЕН ЕВРОПСКИ ПРВАК, НЕКОИ ТИМОВИ ОД ГЕРМАНИЈА НИ ТОЛКУ ВКУПНО ТИТУЛИ НЕМААТ! ЗАТОА НЕ ЗБОРЕТЕ ГЛУПОСТИ И ГЛЕДАЈТЕ ШО СЕ ДЕШАВА ВО БУНДЕС ЛИГА, БАЕРН РУШИ! И ПАК ЌЕ КАЖАМ ... 10000000%%%%% БАЕРН ЈА ОСВОЈУВА ТИТУЛАТА ГОДИНАВА!!!
Баерн отсекогаш бил најдобар, сега е најдобар, и ќе биде најдобар тим во Германија, а зошто да не и пошироко :salut:
ribery go nemase 90 min ti izgleda druga utakmica gledase....
zar ne sfakjas???ja koga igrav protiv ex-soigraci najjasno deka ke gi skrsam i baska ako imase takov tretman protiv negovite togasni soigraci