Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Пандев имаше едно интервју за А1 во кое изјави дека сака зимава да остане во Лацио...
ЛИНК

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
i sega pandev ce dojde vo Bayern ili ne????????????????????ajde zemajte go neka ne se upropastuva vo lacio.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
i sega pandev ce dojde vo Bayern ili ne????????????????????ajde zemajte go neka ne se upropastuva vo lacio.
Абе да беше до мене, уште одамна ќе беше во Баерн :)

Иначе трансферов е цело време топло - ладно, стварно не се знае што ќе биде. Пандев еден ден изјавува дека се завршуваат формалностите и сл, а друг ден дека ќе останел во Лацио уште зимава ... стварно не се знае ништо ...

V

Viktoranius

Гостин
Нема ништо по се изгледа. Пандев ке си остане до летото во Лацио. Не се глупи тие од Лацио, ке си чекат до летото кога ке му рипне цената кога ке даде уште 15 гола па потоа ке го продават.:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нема ништо по се изгледа. Пандев ке си остане до летото во Лацио. Не се глупи тие од Лацио, ке си чекат до летото кога ке му рипне цената кога ке даде уште 15 гола па потоа ке го продават.:toe:
Jas iskreno ne slagam so tebe,sega cenata ke mu padne a nema da mu raste ke vidis.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Да се паметни Лацио би го продале сега.Така би земале доста пари.Ако остане Пандев уште една сезона во Лацио ќе може да си откупи договорот и да си замине за никакви пари

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Цената на Пандев ќе рипа и тоа како. Ама како играчот се ближи кон истекување на договорот со клубот, за тој клуб, играчот станува се поевтин. Земете го за пример Касано. Договорот му истекуваше јуни 2006-та, и бидејќи не сакаше нов договор (деген :)), Реал за него платија само 5.000.000 евра. А иначе во тој период сите знаеме дека Касано беше ѕвер и нова надеж на Рома :)

Јас мислам дека Пандев ако остане до крајот на сезонава во Лацио, ќе ја крене својата игра на уште повисоко ниво. Сметам дека Пандев уште не го достигнал максимумот во Лацио. Боље да остане у Лацио уште сезонава, па ќе го зееме поевтино и плус ќе биде уште појак у на лето :)

V

Viktoranius

Гостин
Моја грешка, мислев дека Пандев има договор до 2009, ама грешка сум.:smir:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Моја грешка, мислев дека Пандев има договор до 2009, ама грешка сум.:smir:
Иначе мислам, ама мислам :), дека има договор до 2010.

Ме мрзи да проверам сега, нека ме поправи некој ако грешам :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
МАКЕДОНСКИОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕЦ БЛИЗУ ДО ГЕРМАНИЈА

Пандев на лето во Баерн (М)

Од редовите на баварскиот гигант му нудат заработувачка од по 3,5 милиони евра во наредните четири години, што е десет пати повеќе отколку што има сега во Лацио

Најдобриот македонски фудбалер и напаѓач на римскиот прволигаш Лацио, Горан Пандев најверојатно ќе стане играч на германскиот гигант Баерн (Минхен) од почетокот на новата сезона, пишува влијателниот италијански спортски весник "Газета дело Спорт". Членовите на раководството на баварскиот клуб се сретнале со личниот менаџер на македонскиот репрезентативец и го разгледувале евентуалнот негов трансфер во Минхен на лето. Ова го потврди и самиот Пандев на сајтот на Канал 4.
- Моите агенти, како и претставниците на двата клуба ќе се сретнат во најскоро време во врска со мојата иднина. После тоа ќе стане јасно дали ќе се преселам во Баерн. Она што го знам од моите менаџери е дека интерес кон мене имало и од други клубови, меѓутоа Германците се најупорни. Сакам да играм во екипа што ќе се бори за титулата и настап во Лигата на шампионите. За жал не знам дека Лацио може да ми го гарантира тоа, изјави Пандев, кој во 2007 година, по втор пат едноподуго, беше избран за најдобар македонски фудбалер во странство во изборот на Фудбалската федерација на Македонија.
Од Лацио, сепак, демантираат дека ќе се разделат со 24-годишниот Горан Пандев.
"Горан има договор со нас до 2010 година и е важен дел од иднината на нашиот клуб", истакнуваат од "сино-белите".
Шефовите на најтрофениот германски фудбалски клуб понудиле 22 милиони евра за Пандев, како и десет пати поголема плата од онаа што ја прима во Лацио. Во моментов тој зема по 350.000 евра годишно, а од Баварците му гарантираат 3,5 милиони евра во наредните 4 години. До овој момент Пандев има постигнато 33 гола во Серија А, само сезонава 7 во Серија А и пет во Лигата на шампионите.

E aj sea!Vaka ili taka Pandev e blisku do Baern!Da se strpime pa ke vidime!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Пандев во Баерн од наредната сезона под водство на Ван Бастен

Македонскиот репрезентативец и напаѓач на Лацио, Горан Пандев, најверојатно ќе стане нов играч на германскиот гигант Баерн, информира италијанскиот Канал 4. Вчера пак германскиот „Кикер“ излезе со информација дека во јуни селекторот на Холандија Марко ван Бастен на клупата на Бавраците ќе го замени Отмар Хицфилд.

Според „Канал 4“ претставниците на Баварците се сретнале со личните менаџери на Пандев и наводно работата е договорена за наредното лето. „Знам за тоа дека моите менаџери и претставниците на Баерн треба да разговаарат, по што многу работи ќе се знаат. Колку што знам има понуди и од други клубови, но Баерн е најзагреан“, призна Пандев. Калан 4 тврди дека покрај Баерн во трката се вклучени и Валенсија и Ливерпул.

izvor:utrinski vesnil

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom