Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
ni Vargas ni Varasavica nisto od nasive idioti , eve denes tipicen primer za dobar transfer izleze Pazzini vo Inter , nasive koi ja vodat transfer politikata slobodno treba da si dadat ostavka !

P

PoisonLady

Гостин
Супер си е нашата управа бе. Секогаш точно знае кој да продаде и кој (во случајов никој) да купи.
П.С. Ули те сакам! Ти си ми идол заедно со другар ти Румениге и со Нерлингер и со Ван Гал и тако даље!!!

Н

'Никола'

Гостин
Уште еден ден надеж дека ќе се засилиме уште малку повеќе. Јас не верувам утре да купиме нешто, но ај. Да им дадеме шанса на управава да не' демантираат.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не се надевајте на ништо,за да се изненадиме.

Ме нервира што ќутат.

Обично одма демантираат било што поврзано со трансфери.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ај да не се лажеме... Кадарот со кој ќе влеземе во следниве 6 месеци е овој. Изгледа сакале Варгас да го земат ама Фиоре помислиле да не музат и барале ем убава сума пари ем Контенто, значи забегале малку. Барем мене така ми мириса работава.

И мене не ми се јасни пар работи со позициите на играчиве и вГаал. Брено го јачаше, го јачаше и на крај без некоја очигледна причина (киск да речеш направил или нешто слично) три по ред не го пушта во прва. Место него го игра Тимо кој е за во дефанзивна. И ако веќе Тимо го играш таму да осигурај ја тогаш дефанзивната со Швајни и Густаво. А овој во најважниот дел од тимот ги остава Прањич и Отл. Не изиграа лошо во пронцип вчера ама мислам со мала рокада во екипава може многу работи да се стабилизираат.

Ако сепак се реше да го игра Брено до Бади нека ги пушти Тимо и Густаво пред нив па нек биде Швајни на 10ка а вака со Тимо позади барем нека ги смени Густаво и Прањич и нека го повлече Швајни. Милер позади Гомез а за лево лесна работа еве Хамит не е страшно да изигра 2-3 по ред или Контенто лев бек а Прањич пред него. Едноставно не ми е јасно ако од сите можно опции се реши за оваа каде 5 играчи играат вон позиција. Мислам дека може да се подобрат доста елементо во нашата игра со неколку мали рокади.

И аман веќе Кроос предолго е повреден, малку, малку и го нема од крајот на Декември у пм овој у Март ќе се врат...

Н

'Никола'

Гостин
^ Сака да ги приспособи сите на секоја позиција, бидејќи нели не купуваат, во случај на повреди секој секаде да можи да игра. Ќе видиш наредно, Бут лево крило.:)

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
И така ни е промашена сезонава,незнам колку еден Варгас ќе може да не опорави...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
приватна делегација од Лил имале вечера со Румениге и компанија.Румениге изјавил дека било само "пријателска вечера". Се шпекулира дека е за некој трансфер за летоска. Ако успеат да го донесат Хазард летоска ке им биде простено за зимскиов преоден рок

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
приватна делегација од Лил имале вечера со Румениге и компанија.Румениге изјавил дека било само "пријателска вечера". Се шпекулира дека е за некој трансфер за летоска. Ако успеат да го донесат Хазард летоска ке им биде простено за зимскиов преоден рок

СВЕ ЌЕ ИМ ПРОСТАМ АКО ГО ДОНЕСАТ ХАЗАРД!!!!!!

(ама многу ги МРАЗАМ у моментов што не мрднаа со прст да донесат играч во овој преоден рок)

P

PoisonLady

Гостин
Ехх Ченто,Ченто...не дека сакам да те нервирам уште повеќе ама осеќам дека наскоро ќе го бараш Демикелис назад. Знам... ќе се увериш и ти и другарчињата кои ми тврдевте дека управата ќе купи некој овој преоден рок.
Е сега ако некоја малку посилна екипа не' наполни, немојте да викате по мене. Овој пат НЕМА да ја бранам нашата одбрана!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ехх Ченто,Ченто...не дека сакам да те нервирам уште повеќе ама осеќам дека наскоро ќе го бараш Демикелис назад. Знам... ќе се увериш и ти и другарчињата кои ми тврдевте дека управата ќе купи некој овој преоден рок.
Е сега ако некоја малку посилна екипа не' наполни, немојте да викате по мене. Овој пат НЕМА да ја бранам нашата одбрана!!!

:pos2:

СТВАРНО ТАКА Е!

Пошо со Демикелис место 5 ќе примиме 4 гола :pos2:

Што си е крива управата што не купија ништо тоа е факт,али дека паметно направија со Демикелис и тоа е факт.

Брено у споредба со него сезонава си е топ,па и Тимошчук(не дека се идеални,али не даваат поклони на други екипи)

Такада комбинацијата Ван Бајтен Демикелис е минато за среќа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom