Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ни го шибнаа . Ако не се доведе Варгас лошо ќе е. Играме со Отл и Прањиќ во средина :kesa: . Ван Бомел сум презадоволен што си отиде, ама Тимо одбрана и Густаво лев бек , а Брено на клупа ццц

Н

'Никола'

Гостин
Ете што значи Гомез во екипава.
А Миланез што се закачи овде?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
леле овој милер еј каков ѕвер на 21 година еј ко коњ 90 минути ора каков играч немам зборови. Топ беше и Гомез ме потсети на деновите во Штутгарт по умешан беше во акциите. Само уште да се стави Густаво средина не е тој за лев бек тој помалце мозок и од ван бомел имал.

--- надополнето ---

ај бе иди си во твој фан клуб после 10 години првпат сте мегу први две екипи во сериа а до лани за 4 место се боревте и сеа најдобри сте знаеме

M

Mario Gómez

Гостин
Да да Густаво, многу без везе фаули напрај, бесмислесни.

Ај вечер Варгас да потпише.

Робен е страшен, коа се врати од повреда коа ги набуца три гола.

Овој голов денес беше.

<3 the fluying dutchman! :vozbud:

--- надополнето ---

Гитла глуп биланез.

Н

'Никола'

Гостин
Прво полувреме имавме иницијатива, немавме некоја конкретна шанса, освен шутот на Оттл и акцијата Гомез-Робен што одбрани Висе. Тимошчук во одбраната повторно ми се губеше на моменти, ама кога го стави во средина, одма друга игра се покажа. Голот го примивме по грешка на Лам, го остави Мертесакер сам таму кај што требаше тој да биди.
За нашиот прв гол, Прањич ме изненади искрено со асистенција, нигде го немаше до тогаш. Робен фасцинантно ја финишира. Вториот гол е целосна заслуга на Гомез, кој украде веќе изгубена топка во шестнаесетникот, сам ја изработи, и му ја намести на Мертесакер да си го забие. За третиот најзаслужен Милер, феноменално се постави на средина, ја украде топката, и после со Клосе фасцинантно изиграа, и Милер несебично асистираше.
Имавме уште неколку добри шанси што можеше да се реализираат, но што е тука е. Ме бендисува што делуваат посигурни, не прават многу грешки, и реализацијата значително е подобрена.
Само нека се врати Рибери, Швајни на местото на Оттл, Милер на од Швајни, и топ сме.

--- надополнето ---

Абе Боби оти не кажуваш? Случајно влегов во фан клуб Фиорентина и прочитав.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom