Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
Ченто, ти беше најгласен дека управава СИГУРНО ќе купи некој. Гледам во право си исто ко и за Демикелис :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Другови тоа е тоа,ја мислам да остаиме све тоа,и трансфери и управа.Имаме тековна сезона,не така лоша ситуација.

Играчите се тие,тој е тимот,еве и Рибери се враќа за брзо.

Сега да се сконцентрираме на утакмиците,подршка,собири.А екипата сигурен сум ќе проба да извади максимум!

Елиминација на Интер и финале во купот со второ место во лигата за мене е ТОП! ( А НА ЛЕТО ДРУГА ПРИЧА)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Другови тоа е тоа,ја мислам да остаиме све тоа,и трансфери и управа.Имаме тековна сезона,не така лоша ситуација.

Играчите се тие,тој е тимот,еве и Рибери се враќа за брзо.

Сега да се сконцентрираме на утакмиците,подршка,собири.А екипата сигурен сум ќе проба да извади максимум!

Елиминација на Интер и финале во купот со второ место во лигата за мене е ТОП! ( А НА ЛЕТО ДРУГА ПРИЧА)
А на лето други нервози :nesum:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
uprava BAYERNA je 2 sata prije isteka prijelaznog roka odlucila da ode u shoping......Rummenige je kupio sebi novo odijelo, kravatu s masnom i carape Mickey Mouse, Nerlinger je kupio kremu za brijanje, gel i kosulju, Van Gaal je uzeo trenerku jer mu je stara pukla po savu i dva para bokserica....

--- надополнето ---

А на лето други нервози :nesum:

Здравје до лето!

Има сезона да се изгура!

Н

'Никола'

Гостин
Заебете трансфери, не купија што не купија. Да се осврнеме на сезоната со тоа што го имаме.
В сабота му гостуваме на незгодниот Келн. Првата ја изигравме нерешено, а колку што памтам и лани од нив губевме поени. Тоа сега не смее да се случи, во трка сме за второто место и тука ќе биде тесно до крај. На вакви натпревари мора да даваме максимум и да ги збираме сите бодови што може да се соберат.
Во 2011 немаме пораз, и се надевам дека така и ќе продолжиме. Искрено мислам дека со враќањево на Робен веќе тргнаа работите на поарно. Останува да видиме.

P

PoisonLady

Гостин
Заебете трансфери, не купија што не купија. Да се осврнеме на сезоната со тоа што го имаме.
В сабота му гостуваме на незгодниот Келн. Првата ја изигравме нерешено, а колку што памтам и лани од нив губевме поени. Тоа сега не смее да се случи, во трка сме за второто место и тука ќе биде тесно до крај. На вакви натпревари мора да даваме максимум и да ги збираме сите бодови што може да се соберат.
Во 2011 немаме пораз, и се надевам дека така и ќе продолжиме. Искрено мислам дека со враќањево на Робен веќе тргнаа работите на поарно. Останува да видиме.
Леле мори мајко... па вчера почна 2011 година бе Никола!!! Чекај да видиш наскоро смешки и плачки колку ќе има :zid:
...како и да е, не можам да речам дека сум изненадена. Јас знаев цело време дека нема да купат или никој или некоја „надеж“ ама битно ми го дадоа играчот...ебате курвите ебате :zid::zid::zid:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јас се уште се надевам на првото место,колку и да изгледа далеку.Ќе биде пеколно последни две кола ВЕРУВАЈ !!!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Torres vo Chelsea , sto izgubivme i nie ne sme svesni , klub koj e daleku poslab od nas uspea da go dovede eden od najjakite napagaci u svet a nie ke se krstime Gomez da ne se povredi , Dzeko i Torres ni izbegaa , dobro dali upravata ceka NOAH SHAWN da porasne i duri togas da se nadevame da napravime nesto ????? I btw ima li nekoj nov materijal za cudovo od dete Noah !!! ??

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Пошто никој нема напишано да потсетам за црвениот картон завчера на Бомел,хххххх ништо ново :pos2: грубијанот останува грубијан.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.209
Леле мори мајко... па вчера почна 2011 година бе Никола!!! Чекај да видиш наскоро смешки и плачки колку ќе има :zid:
...како и да е, не можам да речам дека сум изненадена. Јас знаев цело време дека нема да купат или никој или некоја „надеж“ ама битно ми го дадоа играчот...ебате курвите ебате :zid::zid::zid:
Полека полека смири се....ова како за тебе - си личат а и нашион е помлад!!!

P

PoisonLady

Гостин
Полека полека смири се....ова како за тебе - си личат а и нашион е помлад!!!

Аууууууу, ќе се отрујам!!! Ти дали си нормален бе лепотанот Демикелис да го споредуваш со тој ваш...како и да се века? Аууууу, лелеееее :nesvest:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.209
Аууууууу, ќе се отрујам!!! Ти дали си нормален бе лепотанот Демикелис да го споредуваш со тој ваш...како и да се века? Аууууу, лелеееее :nesvest:
Па исти се!!! Плус Енди Керол е помлад и подолго ќе можеш да го користиш :smir: Мичо е стар веќе

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

10 години подоцна.......

Е ваков финиш ќе има Бундеслигата сезонава,со истиот епилог како и во 2001та!!!!!!

A

Auditore

Гостин
Torres vo Chelsea , sto izgubivme i nie ne sme svesni , klub koj e daleku poslab od nas uspea da go dovede eden od najjakite napagaci u svet a nie ke se krstime Gomez da ne se povredi , Dzeko i Torres ni izbegaa , dobro dali upravata ceka NOAH SHAWN da porasne i duri togas da se nadevame da napravime nesto ????? I btw ima li nekoj nov materijal za cudovo od dete Noah !!! ??
Поспан си или да? :tapp:

P

PoisonLady

Гостин
Па исти се!!! Плус Енди Керол е помлад и подолго ќе можеш да го користиш :smir: Мичо е стар веќе
Воопшто не се исти!!!

Дечки, ај да ви соопштам нешто. Ме викнаа да бидам гостинка во една емисија... поради тоа што сум новинар но и дел од фан-клубот на Баерн сум повикана...подетални информации наскоро.
И, да не заборавам само...работам на тоа нашиот фан-клуб да добие уште една промоција...можеби тоа ќе придонесе за нови членови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom