Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
На Мексес од Рома му завршува договорот во Јуни. Ем ефтин , ем те ти нова љубов ПоисонЛејд :) .

Без заебанции овие од управата што спијат барем ете Мексес е квалитетен дефанзивец 28 години едно 4 години може со Бади или Брено да игра.
Башка и најбитно без пари ќе го земат .

P

PoisonLady

Гостин
Не сакам Мексес.Сеа го манијачам Хумелс...уствари он од секогаШ ми бил прилично симпатичен ама сеа ми е повеќе.
И ајде јавете му се на Ули,нека реагира малку! :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Не сакам Мексес.Сеа го манијачам Хумелс...уствари он од секогаШ ми бил прилично симпатичен ама сеа ми е повеќе.
И ајде јавете му се на Ули,нека реагира малку! :)
Уште неми е јасно зашто го продадовме. Едноставно се нервирам кога слушнам за него и ми текнува дека го продадовме а го оставивме Ваб Бајтен . цццццц
Ма управата е крива за оваа катастрофална одбрана што ја имаме

P

PoisonLady

Гостин
Еееееее полекичка со критиките за Ван Бајтен. Сети се дека многу пати наназад , Ван бајтен ни се најде (постигнуваШе голови+ супер си играше).

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Заинтересирани сме за Ракитич од Шалке,му истекува договорот на крајот на сезонава,или ќе го земеме сега за багателна цена,или бесплатно на крајот на сезонава.Одлична замена за Алтинтоп.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Прањич во одбрана е еднакво на ЛИВАДА(и тоа росна,онаа по сабајле)
А за трансфери(асални) требаше да мислат летоска,сега на пазарот останаа скапаните компири па вие повелете и изберете си.Сега ќе гураме вака и ќе се молиме да не се повреди некој од дефанзивциве,па со Господ напред јас сум уште оптимист за сезонава(не мора да биде ко онаа лани,ама барем солидно да се заврши) па од другата сезона памет во глава,парите во џеб,торбата на рамо и џом на пазар :wink:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
eve pisuva deka sme zainteresirani za Jose Enrique od Newcastle , lev bek sea kolku e dobar ne znaeme , no ovoj transfer moze da se sluci samo dokolku van bomel si zamine , pa luiz gustavo da go popolni negovoto mesto , i eventualno Jose Enrique da ja popolni levata bekovska pozicija vo timot , ostanuva da vidime sto ke se sluci , ima uste 11 dena od transfer preodniot rok, pa da se nadevame barem na uste edno zasiluvanje, pozz

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
eve pisuva deka sme zainteresirani za Jose Enrique od Newcastle , lev bek sea kolku e dobar ne znaeme , no ovoj transfer moze da se sluci samo dokolku van bomel si zamine , pa luiz gustavo da go popolni negovoto mesto , i eventualno Jose Enrique da ja popolni levata bekovska pozicija vo timot , ostanuva da vidime sto ke se sluci , ima uste 11 dena od transfer preodniot rok, pa da se nadevame barem na uste edno zasiluvanje, pozz
Читав и јас за ова.Jose Enrique е многу послаб од Контенто и далеку е од тоа што нас ни треба.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Босманово правило. Еве кои играчи может да ги напуштат своите клубови за бадијала летоска.

Бундеслига

Калчо

Ердивизе

Играчи кои го привлекоа моето внимание:

Ракитиќ, Пиотр Троховски, Барзаљи, Мексес. Има доста и од кај нас кои можат да си заминат за беспари.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Босманово правило. Еве кои играчи может да ги напуштат своите клубови за бадијала летоска.

Бундеслига

Калчо

Ердивизе

Играчи кои го привлекоа моето внимание:

Ракитиќ, Пиотр Троховски, Барзаљи, Мексес. Има доста и од кај нас кои можат да си заминат за беспари.

Со тие играчи не се освојува Лига на Шампиони па и Мексес не спаѓа во светска класа одбрандбени играчи, можеби е подобар од тие што ги имаме ама не е Видиќ.

Н

'Никола'

Гостин
Демикелис многу убаво писмо напишал до фановите. Го има на официјалната, кој сака нека го прочита.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Интер да го поминеме па што сакаат нека прават сезонава.

Ама ако испаднеме од Интер можат слободно да го, не кажам што....

Или нека се свестат да земат асален играч.

P

PoisonLady

Гостин
НЕ кој сака да го прочита писмото од Демикелис туку СИТЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ОДМА!!! :pipi:
Ај јас ќе ви помогнам :)

Open letter
Thank you and goodbye from Martin Demichelis

PHP:
линк
PHP:

M

Mario Gómez

Гостин
Интер да го поминеме па што сакаат нека прават сезонава.

Ама ако испаднеме од Интер можат слободно да го, не кажам што....

Или нека се свестат да земат асален играч.
Па натпреварот со Интер е натпревар на сезоната, од многу причини. Ако стварно ја утнат на тој натпревар нека се носат у курац со тие пари шо ги земает, нека ги отепа некој навивач.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom