P
PoisonLady
Гостин
МОРА!!!<ora da ima dolga kosa ??
МОРА!!!<ora da ima dolga kosa ??
На Мексес од Рома му завршува договорот во Јуни. Ем ефтин , ем те ти нова љубов ПоисонЛејд .МОРА!!!
Уште неми е јасно зашто го продадовме. Едноставно се нервирам кога слушнам за него и ми текнува дека го продадовме а го оставивме Ваб Бајтен . ццццццНе сакам Мексес.Сеа го манијачам Хумелс...уствари он од секогаШ ми бил прилично симпатичен ама сеа ми е повеќе.
И ајде јавете му се на Ули,нека реагира малку!
Читав и јас за ова.Jose Enrique е многу послаб од Контенто и далеку е од тоа што нас ни треба.eve pisuva deka sme zainteresirani za Jose Enrique od Newcastle , lev bek sea kolku e dobar ne znaeme , no ovoj transfer moze da se sluci samo dokolku van bomel si zamine , pa luiz gustavo da go popolni negovoto mesto , i eventualno Jose Enrique da ja popolni levata bekovska pozicija vo timot , ostanuva da vidime sto ke se sluci , ima uste 11 dena od transfer preodniot rok, pa da se nadevame barem na uste edno zasiluvanje, pozz
Босманово правило. Еве кои играчи может да ги напуштат своите клубови за бадијала летоска.
Бундеслига
Калчо
Ердивизе
Играчи кои го привлекоа моето внимание:
Ракитиќ, Пиотр Троховски, Барзаљи, Мексес. Има доста и од кај нас кои можат да си заминат за беспари.
Па натпреварот со Интер е натпревар на сезоната, од многу причини. Ако стварно ја утнат на тој натпревар нека се носат у курац со тие пари шо ги земает, нека ги отепа некој навивач.Интер да го поминеме па што сакаат нека прават сезонава.
Ама ако испаднеме од Интер можат слободно да го, не кажам што....
Или нека се свестат да земат асален играч.