Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Koljce aj ne si praj filmovi demek radi toa so pokazal nekoja glupava gestikulacija ne go sakaat , se znae zosto ne go sakaat , ne go sakaat bidejki e CREP NEVIDEN I GLUP KO traktor !
И ти стварно си рече дека сум сериозен за ова? Ах денешнава младина, се помалку смисла за хумор. (без навреда, убава ми е вечерва).
И еве уште еден сериозен пост за Боби од моја страна.:)

:pos::pos:

P

PewDiePie

Гостин
Koljce aj ne si praj filmovi demek radi toa so pokazal nekoja glupava gestikulacija ne go sakaat , se znae zosto ne go sakaat , ne go sakaat bidejki e CREP NEVIDEN I GLUP KO traktor !
Ѕвер!!! :tv: Не се знае до душа,си има лоша навика Галијани да се одрекува од секаков интерес према некој играч и да го купи другиот ден.
П.С. Ван Бомел изјавил дека го бараат од ПСВ така да ако не ние оние сигурно ви го земаат.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ѕвер!!! :tv: Не се знае до душа,си има лоша навика Галијани да се одрекува од секаков интерес према некој играч и да го купи другиот ден.
П.С. Ван Бомел изјавил дека го бараат од ПСВ така да ако не ние оние сигурно ви го земаат.
Од твоја уста во Божји уши :pop: Ама нема да се случи ништо околу Марк до летоска. Останува гарант за да не предизвика премногу турболенции во кадарот. Инаку што се однесува до мене и повеќето навивачи на точак би го донеле во Милано, Ајндховен, Волфсбург или кој и да е што ќи ни го направи тоа добро да не отараси од овој. Изгубена е цела надеж дека ќе заигра бар малку од малку како што треба веќе.

За собирот дечки во Сабота во Ајриш во 15:00 бидува?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Повторно меркаме некој ваш младинец а?
Никола Сансоне

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.210
Момци извинете на сметање али ако може некој да ми помогне околу составот на Баерн за утрешниот натпревар пошо сакам да стаам некоја паричка на Баерн утре :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Леверкузен 1 - 3 Дортмунд
Мора да се победи утре , едноставно мора.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Момци извинете на сметање али ако може некој да ми помогне околу составот на Баерн за утрешниот натпревар пошо сакам да стаам некоја паричка на Баерн утре :)
Крос и Олич нема да играат

--- надополнето ---

Леверкузен 1 - 3 Дортмунд
Мора да се победи утре , едноставно мора.
Без разлика дали Дортмунд победува или губи ние мораме да победуваме за да ја осигураме барем 2-та позиција во табелата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom