P
PoisonLady
Гостин
Еј,немојте така за Ирски бе...таа келнерката со долгата коса некни ме сретна у град и ми сврте два реда муабет (ме препозна) :pos2:Јас мислам дека Ирски се покварени до коска...лопови:kesa:
Еј,немојте така за Ирски бе...таа келнерката со долгата коса некни ме сретна у град и ми сврте два реда муабет (ме препозна) :pos2:Јас мислам дека Ирски се покварени до коска...лопови:kesa:
Добренајдов. Како маичката точна е? :smir:Welcome back, Turkish Boy. Се збираме в сабота, обавезно.
Нихт тупензи бите и нацртен зи зих ин Ирски во Сабота во 18:00 :back: Плус тоа мене ми кажаа дека ова е само игра на вГаал - ги чува Мартин како тајно оружје кое ќе го стави во игра од прва минута. Само Шаф да не знае за да не може да спреми одговор за МартинЕве јас да се изјаснам уште од сега дека во сабота не доаѓам (сеа ми кажаа дека Мартин не е прва постава,па не сум заинтересирана за собир).
За ЛШ има време.
Ееееееј па таа со косата е закон и дадовме приврзок прошлиот пат стално е ептен френдли типкатаЕј,немојте така за Ирски бе...таа келнерката со долгата коса некни ме сретна у град и ми сврте два реда муабет (ме препозна) :pos2:
Абе скрос ко за мене е правена. Знаат тие во Минхен кој го сака Швајни најмногу.Добренајдов. Како маичката точна е? :smir:
________________________________Aj nekoj neka mi pokaze schedule za liga sampioni posto idam u vtornik pa da vidam nesto da se napravi nekoe sobirce a?
Греота да умре бе. А да си заминеше Мартин во Реал Сосиедад, за нив ќе беше? Не чинит така појше играч од клубот да го сакаш. Нааајн!:nenene:Глупо сеа вака што ќе речам ама морам...
Не сум во можност да дојдам на овој фан-собир со Вердер бидејќи:
1.Поради неиграњето на Мичо,ќе навивам за Вердер пошто сакам Ван Гал да си ја увиди грешката која ја прави.Ок,ќе сфатев да купеше некој ептен класа дефанзивец (пр.Видич) па Мартин да седеше на клупа..ок тогаш,ама вака НЕ.Едноставно,знаете дека некни и за Кајсерслаутерн коа тепаше се радував (зашто се понадевав дека ќе игра Мартин од следно коло).Во конкретната ситуација се осеќам крајно глупо затоа што сум хард-кор за Баерн а во ситуацијава МОРАМ да бидам против.
2.Роденден ми е и не сакам НИКОЈ да ми го расипува денот со коментари од типот: Мартин не чини,не можам да го гледам,сакам да си оди,вака-така,курци-палци...
Е за ЛШ ќе биде друго.Тогаш и да не игра Мартин ќе навивам за Баерн,ама сеа...сакам да умре Ван Гал.
Друже...да бидеме реални малку,ама освен квалитетот лани,Баерн среќата го донесе до самото финале.Мразам да признаам ама така е.Ван Гал е чинам најуспешниот менаџер на тимот по оние светли периоди на Баерн со Хитцфелд, и единствен кој по него повторно го врати Баерн во европскиот фудбалски врв, и тоа по само една година од превземањето на тимот така да не гледам како тоа он го упропастувал тимот, и како истото е неминовно во случајов ...
Ова ме потсеќа на лани, една девојка на Алијанз арената имаше транспарент со кој бараше оставка на Ван Гал ( ова во првиот дел од сезоната ), по само неколку месеци си укапира типката колку се избламирала пред цела јавност во Германија со боенката на трибини.
Мхм..и јас имам слично мислење со Боби НЕмрсулавото дете :smir:Боби[Мкд];3771132 напиша:Макар шо напрај успеси ја не го сакам ич Ван Гал, има глупава филозофија.
Годинава од управата му понудија 30-35 милиони за трансфери, но тој ги одбил и рекол дека не сакал ниеден играч. Колку глуп треба да си за да сфатиш дека одбраната е далеку под ниво? Syn, нема шанси да не те накурчат некој анонимуси директно кога влегуваат во прв состав, тој сака да направи тим(80% деца и 20% холанѓани). Мислам дека е премногу да им се дава шанса на сите одеднаш.
Вгодина Алаба(18 години) ќе го замени Бомел и Крафт(21 година) ќе го замени Бут, значи нема трансфери туку сите дупки ќе се полнат со деца како Милер, Кроос, Контенто, Бадштубер.
Гледај вака на работите, Баерн и те како има добра шампионска основа, и тоа основа која може да се негува на долгорочен план, значи ги имаат Лам, Швајни, Крос, Mилер, Робен, Рибери па и Гомез иако нема загарантиран првотимски статус во моментов. Од друга страна Олич со неговите 30 год. може да тера на ниво 2 до 3 сезони, Ван Бомел уште оваа, а од наредна алтернатива, но факт е дека квалитетот на тимот во тој поглед е на превисоко ниво.Боби[Мкд];3771132 напиша:Макар шо напрај успеси ја не го сакам ич Ван Гал, има глупава филозофија.
Годинава од управата му понудија 30-35 милиони за трансфери, но тој ги одбил и рекол дека не сакал ниеден играч. Колку глуп треба да си за да сфатиш дека одбраната е далеку под ниво? Syn, нема шанси да не те накурчат некој анонимуси директно кога влегуваат во прв состав, тој сака да направи тим(80% деца и 20% холанѓани). Мислам дека е премногу да им се дава шанса на сите одеднаш.
Вгодина Алаба(18 години) ќе го замени Бомел и Крафт(21 година) ќе го замени Бут, значи нема трансфери туку сите дупки ќе се полнат со деца како Милер, Кроос, Контенто, Бадштубер.