Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе до Вторник амин ај се собираме во Сабота во 18:00? Вердер е дерби каква и да им е одбраната...

--- надополнето ---

не ми е криво што ке примаат многу голови од Баерн, многу ке ми е криво доколку Тотенхем ги победи во Бремен во вторник :nesvest:
Исто. Има од ЛШ до БуЛи голема разлика но ако ги зафати лоша серија сега можат комотно да си ја ебат сезоната во ЛШ уште не почната... И да бидеме реални - стварно баксузираат Бремен од старт многу (Баерн во ДФБ Куп, Интер и Тотенхем во ЛШ и сега баш пред два многу важни натпревари ова со одбраната...)

P

PoisonLady

Гостин
Еве јас да се изјаснам уште од сега дека во сабота не доаѓам (сеа ми кажаа дека Мартин не е прва постава,па не сум заинтересирана за собир).
За ЛШ има време.

П

Паган-др

Гостин
Дали ќе има организирано гледање Баерн М. - Рома? Се спомнуваше нешто Ајриш Паб во фан клуб Рома. Вие како побројни навивачи па вас да ве прашаме. :)

Н

'Никола'

Гостин
Дали ќе има организирано гледање Баерн М. - Рома? Се спомнуваше нешто Ајриш Паб во фан клуб Рома. Вие како побројни навивачи па вас да ве прашаме. :)
Секако дека ќе има. За детали ќе кажиме посовреме, но со сигурност собиранка ќе се одржи. Напиши и кај вас, одприлика колку планирате да идите да знаеме некоја бројка.

P

PoisonLady

Гостин
Ќе има!
Е сеа...не помисливме на едно нешто:што ако забеганите од Канал 5 не вршат пренос од Баерн-Рома??

Н

'Никола'

Гостин
Ама пеер,се сеќаваш ти некогаш да сме гледале ЛШ на друга ТВ освен Канал 5???
Колку што ме држи меморијава :

Јуве-Баерн ја даваа
Баерн-Фиорентина, за овие не сум сигурен дали на канал 5 или на Скај ги гледавме
Баерн-Манчестер кај Филе
Манчестер-Баерн ја даваа
Баерн-Лион и двете на канал 5
и финалето...

P

PoisonLady

Гостин
Колку што ме држи меморијава :

Јуве-Баерн ја даваа
Баерн-Фиорентина, за овие не сум сигурен дали на канал 5 или на Скај ги гледавме
Баерн-Манчестер кај Филе
Манчестер-Баерн ја даваа
Баерн-Лион и двете на канал 5
и финалето...
Хмм,а со Бордо кај ја глеавме?
Ок,нема врска тоа...би требало да ја даваат ама ако не...муабетот ми беше: која немакедонска ТВ дава ЛШ и дали ја имаат во Ирски?...Во сеќавање ко да ми е дека некад сме имале проблем со преносите.

M

Mario Gómez

Гостин
Да се разбереме, фул ќе биде Ајриш во среда. Roma goes down, и секоја чест за навивачите од рома ако дојдат, посебно баженце шо настина од соблекување гол лани. :pos::back:

Н

'Никола'

Гостин
Хмм,а со Бордо кај ја глеавме?
Ок,нема врска тоа...би требало да ја даваат ама ако не...муабетот ми беше: која немакедонска ТВ дава ЛШ и дали ја имаат во Ирски?...Во сеќавање ко да ми е дека некад сме имале проблем со преносите.
Со Бордо едната ако ти текнува ја гледавме во некој од кафичиве на кеј (не беше Ајриш), а за другата не бевме собрани, памтам дома на стрим ја глеав.
Како и да е, ќе се снајдиме во Ајриш, има многу странски програми што пренесуваат ЛШ и сигурно ќе ги гледаме Баерн-Рома (ако нашиве друго пренесуваат).

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Jas mislam deka Irish nemaat satelitska .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom