P
PoisonLady
Гостин
не даде он голАјде сеа уште Мичо да бапни еден и доста се Баварски голови за вечерва.
не даде он голАјде сеа уште Мичо да бапни еден и доста се Баварски голови за вечерва.
Миро и Полди се крај... за Германија гинат а во клубот... :kesa:Уште Клосе да дава голови за Баерн како што дава за Германија .....
Миро и Полди се крај... за Германија гинат а во клубот... :kesa:
Читам Брено се враќа и тоа со амбиции за прв состав. Ајде да видиме што може малиот во секој случај ни требаат алтернативи позади а полош од фатениве наши штопери тешко дека може некој да биде....
можеби ке примиме едно голче но ке им дадеме минимум 4 гола затоа што Мертезакер и Налдо сигурно нема да играатНе верувам дека баш одма ќе е фит за играње. Веројатно за месец дена ќе има шанси да конкурира за прва постава. За во Сабота ќе е интересно да видиме дали ќе има промени во централната одбрана. Лично јас (некој сега нема да се согласат ама тоа ти е демократија ) мислам дека е сеедно кој и да игра примаме голче ние барем едно...
па што ако не дал гол (не е напаѓач ), треба да бидеш среќна ако играл добро и стабилно во одбранатане даде он гол
Mertesacker 4-6 недели пауза, скршена очна коска.50 50 или ке примиме или не.:pos2:
Иако мислам едно не ни бега.
Читнав некаде дека Мертесакер добил добар лакт во глава на дуелот со Азербејџан. Некои информации дали е повреден, можеби нема да игра со нас.
Тоа би било добро.
не ми е криво што ке примаат многу голови од Баерн, многу ке ми е криво доколку Тотенхем ги победи во Бремен во вторник :nesvest:Боби[Мкд];3769493 напиша:Mertesacker 4-6 недели пауза, скршена очна коска.
Одбраната на Вердер.
Фритц-Продл-Силвестре-Пасанен
Ќе има собир секако, немај галје. Знам дека со Рома играме првава дома, за понатаму не знам како одат.Aj nekoj neka mi pokaze schedule za liga sampioni posto idam u vtornik pa da vidam nesto da se napravi nekoe sobirce a?