Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Одлична сезона ни претстои.Осеќам...

Па кога ни остана на Демикелис да се радуваме што нема да си оди,тогаш можам да замислам што сезона ќе биде...

Реално гледано подобра сезона од мината може да имаме само ако освоиме ЛШ.Се друго е послабо од лани.И тој психички елемент може да биде голем проблем!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Осеќам дека по лошо ќе ја памтиме престојнава сезона...

ПС-Преку к.. од стакларот ако е вистина.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Искрено имам некој осечај дека до 31.08 23:59 ќе донесат некоја ѕверка...Незнам,најверојатно се лажам!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
аууу ти да не си фан на Кајзерслаутерн бе :icon_lol: грешка си затоа што викаш дека освен Леверкузен друг конкурент немаме, се гледа дека слабо ја пратиш Бундеслигата или слабо ја разбираш, не си во тек со настаните, со Хамбург и Волфзбург очекувам вистински конкуренти а мислам дека и Шалке, Вердер и Леверкузен доста добро ке се држат

--- надополнето ---

јас кога ти викав дека ке остане ти... :pipi: :back:
да бе! шо има тука чудно во то?
фала за честитките :helou:

инаку, бундес лигата ја пратам во целост и слушај ми го зборот дека освен баерн и баер други конкуренти нема, особено не хамбург и волфсбург!

Н

'Никола'

Гостин
Абе оти нема уште ништо на официјалната за Робен? Можно е тоа да беше само шпекулација?

P

PoisonLady

Гостин

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
да бе! шо има тука чудно во то?
фала за честитките :helou:

инаку, бундес лигата ја пратам во целост и слушај ми го зборот дека освен баерн и баер други конкуренти нема, особено не хамбург и волфсбург!

Со 6 гола во својата мрежа и тоа на домашен терен, не се станува шампион :nenene:, јас ипак Шалке би го сместил покрај Баерн за фаворит..!! Поздрав.. :smir:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Wolfsburg e sampion godinava mnogu ke se pojacaat so Diego , a i Werder ne go zapostavuvajte.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
PODGOTVETE SE DENESKA ILI UTRE EVENTUALNO DA GO VIDETE RAFAEL VAN DER VART VO DRESOT NA BAERN , SE BILO DOGOVORENO TOJ KE DOJDE VO BAERN ZA 12 MILIONI EVRA, KAKO MOZNA ZAMENA ZA ARIJEN ROBEN, IAKO TOA E NELOGICNO, SEPAK DA SE NADEVAME DEKA KE DONESAT NEKOJ STOPER DENESKA ILI UTRE , ZATOA STO VAKA POVEKE NE ODI, POZDRAV

--- надополнето ---

http://www.marca.com/2010/08/29/futbol/equipos/real_madrid/1283107002.html
La lesión de Robben abre las puertas del Bayern a Van der Vaart

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
PODGOTVETE SE DENESKA ILI UTRE EVENTUALNO DA GO VIDETE RAFAEL VAN DER VART VO DRESOT NA BAERN , SE BILO DOGOVORENO TOJ KE DOJDE VO BAERN ZA 12 MILIONI EVRA, KAKO MOZNA ZAMENA ZA ARIJEN ROBEN, IAKO TOA E NELOGICNO, SEPAK DA SE NADEVAME DEKA KE DONESAT NEKOJ STOPER DENESKA ILI UTRE , ZATOA STO VAKA POVEKE NE ODI, POZDRAV

--- надополнето ---

http://www.marca.com/2010/08/29/futbol/equipos/real_madrid/1283107002.html
La lesión de Robben abre las puertas del Bayern a Van der Vaart

Kakov Van der Vaart ne ni treba nas so ni treba e odbrana i nisto drugo

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Не е на одмет да се земе ВДВ за евтина сума од 12 мил.Знам дека имаме доста играчи на тие позиции средни офанзивни ама стакларот веќе почнува на нерви да оди така да добро е што ќе го купиме... Ама одбраната...?

ПС-Веќе досадно е да се зборува за таа проклета одбрана:nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom