Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Ako stvarno go kupat Van der Vaart da mu prai konkurencija na Kroos, se kolnam deka nema da gledam pojse fudbal...

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Соса и официјално у Наполи, иначе у Вердер отиде Силвестре така да засилија си уште одбраната. Да ти ебем управа најслаба одбрана имаме , а Ван Дер Варт ако дојде ЛВГ секако дека него ќе го стави прв тим место Крос , така и у Барса правеше се холанѓани играшеа

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100
Aбе оној копукот Гомез ќе го давате на позајмица кај нас а????? Ај Швајни и Милер дајте ги :pos2: озбилно дај кажете што и како...мислам вие се разбирате со тие германските медиуми....ме интересира дали ние ќе се нервираме сега со него

Н

'Никола'

Гостин
Aбе оној копукот Гомез ќе го давате на позајмица кај нас а????? Ај Швајни и Милер дајте ги :pos2: озбилно дај кажете што и како...мислам вие се разбирате со тие германските медиуми....ме интересира дали ние ќе се нервираме сега со него
Не ми се верува дека ќе бидне нешто од зделката, но познавајќи го вГаал, ништо чудно и да се случи. Ако го дадеме Гомез, тоа ќе биде според мене најглупавиот потег на управата, дури поглупав и од ланската продажба на Лусио.

P

PoisonLady

Гостин
Абе Марио демек сакал да остане и оваа сезона кај нас т.е. не му се идело накај вас.Иначе ако доаѓал ќе требало наводно трансфер да се прави за кој би требало Ливерпул да даде 20 милиончиња (а вие немате толку пари) така да...
П.С. Марио е добар,барем е многу подобар од тие што сега ги имате (така рекоа и Ливерпулците вчера со кои што бев)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100
Не ми се верува дека ќе бидне нешто од зделката, но познавајќи го вГаал, ништо чудно и да се случи. Ако го дадеме Гомез, тоа ќе биде според мене најглупавиот потег на управата, дури поглупав и од ланската продажба на Лусио.
Абе ние си го дадовме Аквилани.....Барса Ибрахимович.....па може и вие на нас Гомез :pos2:

--- надополнето ---

Абе Марио демек сакал да остане и оваа сезона кај нас т.е. не му се идело накај вас.Иначе ако доаѓал ќе требало наводно трансфер да се прави за кој би требало Ливерпул да даде 20 милиончиња (а вие немате толку пари) така да...
П.С. Марио е добар,барем е многу подобар од тие што сега ги имате (така рекоа и Ливерпулците вчера со кои што бев)
А јас па читам сакал да бега.....а за пари немаме...во право си...само позајмица е чарето....а за подобар...хмм..ќе видиме....кај нас Бабел не доби шанса воопшто така да.........а и повеќе сакам крило....имате некое??? По можност лево

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100
Го сакате Гомез? Епа платете бе!!! :) ...Знаеш како ти е тоа: Пари на рака,Мара за рака :)
Ние сакаме без пари Мара за рака :pos2: не за друго не изгореа американците.....според некои пресметки за ова и минатото лето околу 70 миллиони ни зедоа...

--- надополнето ---

Според сите шпекулации шо кружат по сајтовите во последните 24 ч е тоа дека Ливерпул е упорен да го земе Гомез на позајмица, мегутоа Баерн не сака да чуе ништо друго освен целосен трансфер.
Гомез веке на неколку пати изјавил дека сакал во Ливерпул во било која варијанта!!!!
Еве подетално што и како

Н

'Никола'

Гостин
Еве подетално што и како
Гомез пред една недела имаше изјавено дека не сака да чуе за никаков трансфер, и дека сака да се избори за место во првиот тим и да му докаже на Вангалоски дека треба да игра постојано, а не по 15 минути од натпревар. Ама ти викам, се е можно со нашава управа.

P

PoisonLady

Гостин
Ние сакаме без пари Мара за рака :pos2: не за друго не изгореа американците.....според некои пресметки за ова и минатото лето околу 70 миллиони ни зедоа...

--- надополнето ---

Еве подетално што и како
Па да бе.Точно е тоа ама како што вика и Николас,се' е можно со нашава управа.
...е Мара за без пари не ја даваме :pos2:
или 20 милиони,или ништо :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.100
Гомез пред една недела имаше изјавено дека не сака да чуе за никаков трансфер, и дека сака да се избори за место во првиот тим и да му докаже на Вангалоски дека треба да игра постојано, а не по 15 минути од натпревар. Ама ти викам, се е можно со нашава управа.
Се надевам!!!! :pos2:

--- надополнето ---

Па да бе.Точно е тоа ама како што вика и Николас,се' е можно со нашава управа.
Се надевам :pos2:

P

PoisonLady

Гостин
...изгледа со Никола истовремено ти одговараме па ај ако не,јас се повлекувам и нека ти одговара само он :)

Н

'Никола'

Гостин
...изгледа со Никола истовремено ти одговараме па ај ако не,јас се повлекувам и нека ти одговара само он :)
Никола е бизи моментално, му претече млекото, го чисти шпоретот. Ајт заминав.:)

M

Mario Gómez

Гостин
абе уше 24 сати има за трансфери, така да, ни Гомез ни Контрао ни ниш.

P

PoisonLady

Гостин
Никола е бизи моментално, му претече млекото, го чисти шпоретот. Ајт заминав.:)
Па кај најде сега да бидеш бизи кога и јас сум бизи? :pos2:

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3754874 напиша:
абе уше 24 сати има за трансфери, така да, ни Гомез ни Контрао ни ниш.
Јас искрено се надевам дека си во право.
Иначе (ова е од денес)
Martin Demichelis: I'm staying at Bayern Munchen and I'm going to fight with pride and ambition

Сеа едвај чекам да дојде 1-ви септември за и официјално да заврши трансфер-периодов и он да остане :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom