M
Mario Gómez
Гостин
Ako stvarno go kupat Van der Vaart da mu prai konkurencija na Kroos, se kolnam deka nema da gledam pojse fudbal...
Не ми се верува дека ќе бидне нешто од зделката, но познавајќи го вГаал, ништо чудно и да се случи. Ако го дадеме Гомез, тоа ќе биде според мене најглупавиот потег на управата, дури поглупав и од ланската продажба на Лусио.Aбе оној копукот Гомез ќе го давате на позајмица кај нас а????? Ај Швајни и Милер дајте ги :pos2: озбилно дај кажете што и како...мислам вие се разбирате со тие германските медиуми....ме интересира дали ние ќе се нервираме сега со него
Абе Марио демек сакал да остане и оваа сезона кај нас т.е. не му се идело накај вас.Иначе ако доаѓал ќе требало наводно трансфер да се прави за кој би требало Ливерпул да даде 20 милиончиња (а вие немате толку пари) така да...Aбе оној копукот Гомез ќе го давате на позајмица кај нас а????? Ај Швајни и Милер дајте ги :pos2: озбилно дај кажете што и како...мислам вие се разбирате со тие германските медиуми....ме интересира дали ние ќе се нервираме сега со него
Абе ние си го дадовме Аквилани.....Барса Ибрахимович.....па може и вие на нас Гомез :pos2:Не ми се верува дека ќе бидне нешто од зделката, но познавајќи го вГаал, ништо чудно и да се случи. Ако го дадеме Гомез, тоа ќе биде според мене најглупавиот потег на управата, дури поглупав и од ланската продажба на Лусио.
А јас па читам сакал да бега.....а за пари немаме...во право си...само позајмица е чарето....а за подобар...хмм..ќе видиме....кај нас Бабел не доби шанса воопшто така да.........а и повеќе сакам крило....имате некое??? По можност левоАбе Марио демек сакал да остане и оваа сезона кај нас т.е. не му се идело накај вас.Иначе ако доаѓал ќе требало наводно трансфер да се прави за кој би требало Ливерпул да даде 20 милиончиња (а вие немате толку пари) така да...
П.С. Марио е добар,барем е многу подобар од тие што сега ги имате (така рекоа и Ливерпулците вчера со кои што бев)
Го сакате Гомез? Епа платете бе!!! ...Знаеш како ти е тоа: Пари на рака,Мара за ракаАбе ние си го дадовме Аквилани.....Барса Ибрахимович.....па може и вие на нас Гомез :pos2:
Ние сакаме без пари Мара за рака :pos2: не за друго не изгореа американците.....според некои пресметки за ова и минатото лето околу 70 миллиони ни зедоа...Го сакате Гомез? Епа платете бе!!! ...Знаеш како ти е тоа: Пари на рака,Мара за рака
Еве подетално што и какоСпоред сите шпекулации шо кружат по сајтовите во последните 24 ч е тоа дека Ливерпул е упорен да го земе Гомез на позајмица, мегутоа Баерн не сака да чуе ништо друго освен целосен трансфер.
Гомез веке на неколку пати изјавил дека сакал во Ливерпул во било која варијанта!!!!
Гомез пред една недела имаше изјавено дека не сака да чуе за никаков трансфер, и дека сака да се избори за место во првиот тим и да му докаже на Вангалоски дека треба да игра постојано, а не по 15 минути од натпревар. Ама ти викам, се е можно со нашава управа.Еве подетално што и како
Па да бе.Точно е тоа ама како што вика и Николас,се' е можно со нашава управа.Ние сакаме без пари Мара за рака :pos2: не за друго не изгореа американците.....според некои пресметки за ова и минатото лето околу 70 миллиони ни зедоа...
--- надополнето ---
Еве подетално што и како
Се надевам!!!! :pos2:Гомез пред една недела имаше изјавено дека не сака да чуе за никаков трансфер, и дека сака да се избори за место во првиот тим и да му докаже на Вангалоски дека треба да игра постојано, а не по 15 минути од натпревар. Ама ти викам, се е можно со нашава управа.
Се надевам :pos2:Па да бе.Точно е тоа ама како што вика и Николас,се' е можно со нашава управа.
Никола е бизи моментално, му претече млекото, го чисти шпоретот. Ајт заминав....изгледа со Никола истовремено ти одговараме па ај ако не,јас се повлекувам и нека ти одговара само он
Па кај најде сега да бидеш бизи кога и јас сум бизи? :pos2:Никола е бизи моментално, му претече млекото, го чисти шпоретот. Ајт заминав.
Јас искрено се надевам дека си во право.Боби[Мкд];3754874 напиша:абе уше 24 сати има за трансфери, така да, ни Гомез ни Контрао ни ниш.