Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
Сака најпаметен да се прави тој ти е инат голем, Демикелис ќе си оди најверојатно, а у споредба со Ван Бајтен и Бадштубер за мене е подобар и цело време дрдорат дека Гомез слаб не давал голови па како ќе даде гол на 10 минути до крај, не го пушта ради тој што е трансфер на Хенес и Нерлингер а не на ЛВГ
Фала Богу нешто паметно некој да каже.
...Ама ако,е јас веќе се помирив со фактот дека ќе си играме со Бадштубер :zid:

Н

'Никола'

Гостин
Знаев знаев и знаев. Ете го вГаал со изјавата - "It was one of those days"...Не очекувајте никакви трансфери.

P

PoisonLady

Гостин
Знаев знаев и знаев. Ете го вГаал со изјавата - "It was one of those days"...Не очекувајте никакви трансфери.
Знам дека со ова никакви трансфери мислиш на трансфери ВО клубот,ама АКО значи АКО се случи да нема трансфери ни во обратна насока (значи ОД клубот) те частам.

--- надополнето ---

Hahhahahahaa lesno mu e nego ... IDIOT !!
Е конечно да се сложиме за нешто.Он е магаре

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Епа тие days има да станат доста чести , стипси невидени со 20 милиони можат да купат добар дефанзивец уствари од тие што ги имаме можат 2ца да купат за по 10 милиони и тие ќе се подобри од Van Bullshit i Bad Stoper

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки дишете бе малку. Ништо ново не научивме од вчерашниот натпревар па не копчам што толку се возбудивте. Дека одбраната не е ни на 50% од квалитетот на остатокот од тимот знавеме одамна. И тука ништо не менува ни Демикелис ни Св. Демикелис (сега Фрос ќе се пушти нормално но ај реално да гледаме какви голови примавме лани ништо подобри не беа од тој синоќа) - ни треба асален штопер категорија Видич.

За натпреварот конкретно офанзивата си одигра толку колку што требаше да одигра и во 8 од 10 натпревари тоа ќе беше доволно да се победи. Проблемо беше штп застрашувачки слаба беше реализацијата. Каква само акција имаа Милер и Рибс мислам кога првиов очи во очи утна цел гол. Уште 3-4 супер шанси имавме и после нормално казана стасува.

Во оваа формација што сега ја играме ни Клосе ни Гомез мислам дека не пасуваат а Милер и Олиќ не се вистински напаѓачи - повеќе се офанзивни олраундери. Тоа е уште еден проблем во екипата. За вГаал - страшно ме накурчи со Олиќ. Пола повреден го остави да игра 60мин. Кроос кој одигра феноменално на првиот сега доби само 30мин. Да беше обратно ќе разберев (Олиќ во второ да влезеше) ама ти почнеш натпревар со повреден играч а на клупа да држиш 100% фит дете во солидна форма треба да си стварно глуп.,

Боли само фактот што сме стварно многу блиску до вистинска топ екипа, ни фали мноооогу малку, а гледаме сите дека управата не прави ништо во таа насока. Со Хаас во централна во ЛШ или не дај Боже да се повреди Контенто па со Бади пак лево кој ќе ни гледа гревовите против некои асални крила или барем просечно добри напаѓачи. Да ве потсетам што им направи Милитоа лани на вБајтен и Мичо? Нема титули без одбрана...

P

PoisonLady

Гостин
Дечки дишете бе малку. Ништо ново не научивме од вчерашниот натпревар па не копчам што толку се возбудивте. Дека одбраната не е ни на 50% од квалитетот на остатокот од тимот знавеме одамна. И тука ништо не менува ни Демикелис ни Св. Демикелис (сега Фрос ќе се пушти нормално но ај реално да гледаме какви голови примавме лани ништо подобри не беа од тој синоќа) - ни треба асален штопер категорија Видич.

За натпреварот конкретно офанзивата си одигра толку колку што требаше да одигра и во 8 од 10 натпревари тоа ќе беше доволно да се победи. Проблемо беше штп застрашувачки слаба беше реализацијата. Каква само акција имаа Милер и Рибс мислам кога првиов очи во очи утна цел гол. Уште 3-4 супер шанси имавме и после нормално казана стасува.

Во оваа формација што сега ја играме ни Клосе ни Гомез мислам дека не пасуваат а Милер и Олиќ не се вистински напаѓачи - повеќе се офанзивни олраундери. Тоа е уште еден проблем во екипата. За вГаал - страшно ме накурчи со Олиќ. Пола повреден го остави да игра 60мин. Кроос кој одигра феноменално на првиот сега доби само 30мин. Да беше обратно ќе разберев (Олиќ во второ да влезеше) ама ти почнеш натпревар со повреден играч а на клупа да држиш 100% фит дете во солидна форма треба да си стварно глуп.,

Боли само фактот што сме стварно многу блиску до вистинска топ екипа, ни фали мноооогу малку, а гледаме сите дека управата не прави ништо во таа насока. Со Хаас во централна во ЛШ или не дај Боже да се повреди Контенто па со Бади пак лево кој ќе ни гледа гревовите против некои асални крила или барем просечно добри напаѓачи. Да ве потсетам што им направи Милитоа лани на вБајтен и Мичо? Нема титули без одбрана...
Мој драг и сакан bavarec, да бидеме реални малце сега
-лани примавме многу голови (некои од тие одеа и на душа на Мартин не викам не, но сезонава БЕЗ него уште повеќе ќе примаме)
-ок,нека замине он ама барем да се донесе некој КЛАСА одбранбен па ќе нема проблем...тогаш нема ни јас да се лутам. Она што мене толку ме иритира е тоа што реалноста вика дека Ван Гал си сака да си игра со Бадштубер и Хас.Епа Мартин од нив повеќе вреди(тоа и вчера го видовме)
-Во ситуација кога управата НЕМА намера да купи некој ко Видиќ,тогаш и Мартин е супер (има барем искуство).Најпосле,разбирам јас дека си против Мартин ама сфати веќе еднаш-он е моментално најдобриот што го имаме и без него во зијан само ќе бидеме пошто управата нема да купува јаки дефанзивци!
-Знам дека сега знаеш дека сум во право :pipi:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Вие како сакате,ама мене ми мириса на трагична сезона во ЛШ:toe:
Знам и лани имаше вакви утакмици и пад на формата до кај Ноември се дур не ги потопивме Јувентус,ама оваа година мислам дека лошо ни се пишува.
И нормално инат ко инат нема да купува сега ништо и кога ќе му дојде јајцето на газот ќе биде принуден во зимскиот преоден рок да купува,е дааааа ама зошто сега да не биде тоа:nerv:
Некои работи стварно не можам да ги разберам,немаат ни логика за да бидат разбрани.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.381
Поени од реакции
26.359
Вие како сакате,ама мене ми мириса на трагична сезона во ЛШ:toe:
Знам и лани имаше вакви утакмици и пад на формата до кај Ноември се дур не ги потопивме Јувентус,ама оваа година мислам дека лошо ни се пишува.
И нормално инат ко инат нема да купува сега ништо и кога ќе му дојде јајцето на газот ќе биде принуден во зимскиот преоден рок да купува,е дааааа ама зошто сега да не биде тоа:nerv:
Некои работи стварно не можам да ги разберам,немаат ни логика за да бидат разбрани.
што :uvo: ? да не сакаш да кажеш дека ке испаднеме во групната фаза од Клуж или Базел? ај не зафркавај, минимално до четвртфинале ке стигнеме сигурно па за друго не знам

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
што :uvo: ? да не сакаш да кажеш дека ке испаднеме во групната фаза од Клуж или Базел? ај не зафркавај, минимално до четвртфинале ке стигнеме сигурно па за друго не знам
Неми се верува со оваа одбрана да стигнеме до четвртфинале, а кога ќе стигнеме кога ќе ни се паднат Барса или Реал е тг Бадштубер и Ван Бајтен ќе покажат квалитетите како со Кајзерслаутерн

Н

'Никола'

Гостин
Еј да се разбериме една работа. Бадштубер го направивте ко да е некој шо везе нема. Воопшто не е така, само е млад и му треба искуство, а и некој поискусен и стабилен до него да учи, а не вандрвобајтеновски.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
potpolno se slozuvam so Bavarecot kako sto odi rabotava i ako po utroto denot se poznava ,togas ne ocekuva vistinsko fijasko ,najnapred vo liga na shampioni a potoa i vo bundesligata, a najtragicno od se e toa sto i pokraj katastrofalniot start vo bundes ligata, i pokraj ocajnicki slabata odbrana , upravata na Baern vodi nekoja svoja nelogicna politika koja na krajot ke rezultira so edna katastrofalna i ocajnicki slaba sezona na Baern, a tie parite od budzetot na klubot odnosno milionite gi cuvat kako vo tegla so ocet, taka da voopsto nema da me cudi , da bideme 3ti vo grupnata faza vo liga shampioni, i da prodolzime da se natprevaruvame vo liga koja eden rang podolu, ednostavno sum razocaran od vakvite slucuvanja vo Baern na startot od novata sezona ,ama sto e tuka e , nie nisto ne mozeme da promenime, pa zatoa ostanuva samo da se nadevame, deka vo najkratok mozen rok ke se vrati nasiot mesija odnosno gospodin Airjen Robben , i togas se ke bide ok , togas ke pocnat kockite da ni se slozuvaat edna po edna, pozdrav

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Еј да се разбериме една работа. Бадштубер го направивте ко да е некој шо везе нема. Воопшто не е така, само е млад и му треба искуство, а и некој поискусен и стабилен до него да учи, а не вандрвобајтеновски.
Додека да го стекне тоа искуство има многу народ да го пцуе

Н

'Никола'

Гостин
Додека да го стекне тоа искуство има многу народ да го пцуе
Ќе го пцујат се додека игра дрвоно до него. Верувај многу ќе биде друга играта кога би играл некој стабилен со искуство покрај него. Сепак Бадштубер има огромен потенцијал во него, воопшто не смееме да го окривуваме за ништо. Криви се ѕверките одозгора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom