Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
абе тоа е тоа, на Ван гал не му се свиѓаше Лусио па го избрка... на клупата имаш 30мил засилување од лани(Гомез) а не му чинел... па како ќе чини кога се го пуштаат во 75мин на негативен резултат...
Сака најпаметен да се прави тој ти е инат голем, Демикелис ќе си оди најверојатно, а у споредба со Ван Бајтен и Бадштубер за мене е подобар и цело време дрдорат дека Гомез слаб не давал голови па како ќе даде гол на 10 минути до крај, не го пушта ради тој што е трансфер на Хенес и Нерлингер а не на ЛВГ

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
vaka sega pocituvani navivaci na baern, neka ni e cestito novata super blamaza koja ja doziveavme vecerva ,na celo so van bayten badstuber i kompanija, imeno vecerasnava blamaza ne me cudi voopsto, zatoa so ako do ponedelnik ne kupat lev bek mislam na zvreot od benfika(Coentrao) i i centralen stoper mialsm na Marc Planus od Bordeaux, vo periodot sto ni sledi se pocesto ke bideme svedoci na vakvi blamazi i vakvi katastrofalni izdanija na nassiot Baern Minhen, pred se blagodarenie na debilot Nerlinger, Van Gal, Rumenige i Henes, koi se skapanici i ne sakat potrosat ni edno evro za da kupat dva novi defanzivci, ne sakam da sum pesimist ama cvrsto veruvam deka i pokraj ovoj poraz na baren vecerva, mislam deka do ponedelnik, nema da donesat ni edno zasiluvenje vo odrbanata, taka da nema zosto i da ne cudat nekoi blamazi kako vecerva, ako se slucat i vo bliska idnina, sepak nadezta posledna umira, da se nadevame deka pametot na upravata na Baern uste vecerva ke se zavrti za 360 stepeni vo poziitvna nasoka , i do ponedelnik najkasno ke imamevvo svoite redovi baerm eden nov kvaliteten stoper, pozdrav do site navivaci na baren sirum svetot

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
до понеделник не носат одбрамбен, ќе донесат здравје за 1 јануари коа ќе бидеме 4ти на табелата

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.382
Поени од реакции
26.359
Боби[Мкд];3748208 напиша:
Посебно Клосе ќе игра со голема мотивација, роден е во тој регион, прво играл во Кајзерслаутерн и таму сака да ја заврши кариерата.http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2010/25053.php?fcb_sid=c549ecbe222e56bee1496775ee5424b0
Клозе е мн слаб и не заслужува да игра прва постава, Ван Гал треба да му даде шанса на Марио Гомез, сигурен сум дека ке успее Гомез

Н

'Никола'

Гостин
Клозе е мн слаб и не заслужува да игра прва постава, Ван Гал треба да му даде шанса на Марио Гомез, сигурен сум дека ке успее Гомез
Го делам истово мислење од лани ова време, ама никако да ме послуша Вангалон. Само не ми е јасно како можи со онаква игра и 5000 шанси да не се можело гол да се даде. А другиве двапати дојдоја и двапати ни го пикнаја. На вакви натпревари мора бодови да збираме, а не да си одиме со опашките свиткани дома.

--- надополнето ---

Реал е спасот ба4ко сеа со Мурињо ќе газат све. :vozbud:
Си заседна Топедо кај нас, нема бегање сеа.:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мора да земите еден ЦБ...имате време уште 3-4 дена...

Н

'Никола'

Гостин
Мора да земите еден ЦБ...имате време уште 3-4 дена...
Сега во секој момент ги очекувам реакциите од натпреваров на официјалната страна, и некој коментар од Хенес, нема потреба од нови играчи ги имаме младите Брено (скинати лигаменти) и Хаас (кој е тој по ѓаволите?)...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Mnogu dobro izdanie BRAVO !!!

C C C C Koj debili eeeeej ........Si znaev jas da bojkotiram i sea so ... povtorno da se nerviram .... Neeeee !!!!

--- надополнето ---

Moze da go zememe Chiellini za 40 m Euro ... bi bil STUB !!

P

PoisonLady

Гостин
Мислам дека од денешниов натпревар само јас не сум исфрустрирана ниту пак разочарана...можеби затоа што јас знаев што не' очекува со Бадштубер и другарчињата :party3:

--- надополнето ---

Сега во секој момент ги очекувам реакциите од натпреваров на официјалната страна, и некој коментар од Хенес, нема потреба од нови играчи ги имаме младите Брено (скинати лигаменти) и Хаас (кој е тој по ѓаволите?)...
Тој е замената за Мартин Демикелис :nesvest:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Мислам дека од денешниов натпревар само јас не сум исфрустрирана ниту пак разочарана...можеби затоа што јас знаев што не' очекува со Бадштубер и другарчињата :party3:

--- надополнето ---

Тој е замената за Мартин Демикелис :nesvest:

So tvoj micho ke bese mozebi i 8 - 0

--- надополнето ---

Абе кај го даваат Киелини, што ти е...

Daj im na gubentus 40 m .. pa da vidis dali nema da go dadat , a itoj bi potpisal i so dvete race.

--- надополнето ---

Neli svakate oti sponzorite ke ni izbegat ovaa godina ako ne napraime nisto i posle toa doaga kolaps na nasiov Bayern i odma 2 bundesliga dogodina!

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Dosta ajde uste inatenje mi fali sea i monitorov da go frlam niz prozor

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop