Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
И така ја гледав утакмицата на резултати.ком заради мојот посран краднен нет можам да кажам фала богу у 90та минута да се извадиме и ние...иначе Милерчо :cuc: :cuc: за голот

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Ајде нека ни е честита победата. Добар старт за новата сезона.

M

Mario Gómez

Гостин
мизерна претстава денес, нејќам ни да коментирам сеа...

одбраната од Бадштубер и Бујтен е ужасна а денес дури и Лам беше рупа тешка... кога го глеам нерлингер ми иде да му мавнам еден бокс!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Се извадовте во 90 минута,но сепак честитки за победата.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Браво браво.....како и да е победивте.....ама ќе да ви требаат вас 2-3 нови играчи????

Н

'Никола'

Гостин
Ајде нека ни е честита победава и стартот на сезонава. Конечно со победа да стартуваме.:)
Милер и Кроос, кажав и некни, како се уиграни секоја им чест, ќе прават парче сезонава. Ван Бајтен повторно си продолжи ко лани, али си викам има време до 31ви ќе се свестат Хенес и компанија.
Швајни, мај мен, 100 проценти повторно даде на терен и кога беше најпотребно го заби голот. Одма покачување на платата и продолжување на договорот. ОДМА.
Рибери исто така ѕвериште, се враќа полека но сигурно на старите патеки. Добро пиша Ченто, тој ни е најголемо засилување летово.
Играта беше солидна, треба да се работи уште на реализацијата, но има добро поткована екипа вГаал и мислам дека во најскоро време ќе биде се' ок.
Иначе Волфзбург ги добија само првите 15 минути од второто полувреме, другото беше во знак на Баерн.
Сепак, старт на сезона, дерби, јас сум задоволен од прикажаното (со мали корекции).
Ајде сега утре и в недела сите иксови и први на табела сме.:)

M

Mario Gómez

Гостин

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Боби[Мкд];3733596 напиша:
мизерна претстава денес, нејќам ни да коментирам сеа...

одбраната од Бадштубер и Бујтен е ужасна а денес дури и Лам беше рупа тешка...
Ти бе знаеш ли шо зборуваш? Тоа шо немаше кој да даде гол не ја прави играта мизерна.
Какви акции покажаа момците денес, додавања прецизни како швицарски саат, се гледа дека имаат работено многу на ова, дијагонали, Рибери звер, само одбраната малку потфрли во второ полувреме, и слаба реализација . Голот шо го примивме беше делумо(викам делумно поради тоа што го остави одбраната Џеко сам) грешка на Бут, и уште неколку грешки имаше човекот, кога му испадна Џеко сам пред гол незнаеше напред ли да испадне или да се врати :tapp:

Н

'Никола'

Гостин
Голот шо го примивме беше делумо(викам делумно поради тоа што го остави одбраната Џеко сам) грешка на Бут, и уште неколку грешки имаше човекот, кога му испадна Џеко сам пред гол незнаеше напред ли да испадне или да се врати :tapp:
Ама затоа пак каков зицер фати.:) Додуша и тоа по негова грешка беше, али се изваде.:)

P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];3733635 напиша:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/08/20/martin-demichelis/abwehr-star-sorgt-fuer-skandal-vor-spiel-gegen-wolfsburg.html

Демихелис си оди, веќе е 90% завршена работата, и познавајќи ги Ван Гал и Нерлингер ќе откопаат играч негде од младите или Крафт или Хас и ќе ги фалат цело време... ох бој! :S
Жал ми е што морам да признаам но веќе многу медиуми ја пренесоа оваа вест...
Demichelis on verge of Bayern exit

http://eurosport.yahoo.com/20082010/58/bundesliga-demichelis-verge-bayern-exit.html

http://de.eurosport.yahoo.com/20082010/73/bundesliga-streitfall-eklat-demichelis.html
...The truth is that a cycle is ending and it's better for both sides if we go separate ways," ... "I don't think it is fair to remain with the team if the signs point to separation."
...Demichelis has been at Bayern since 2003, but Rummenigge ruled out releasing him before the summer transfer window closes on August 31.
...деновиве ќе ја пренесе и некој наш сајт

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom