Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
P

PoisonLady

Гостин
Боби[Мкд];3730569 напиша:
Paswordot треба да го кажеш кога ќе влегуеш во ајриш.

п.с Пасвордот е, Демихелис е најубав и најдобар дефанзивец:pipi:... :pos2::pos2:
Ааааа така :pos2::pos2::pos2:
Иначе Боби,и за тебе ќе важи истиот password кога ќе ни се приклучиш :pos2:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Smetajte me mene za LS za prvenstvoto nema sansi da bidam skoro na sekoja utakmica.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374
Ke navivam da ja izgubime utakmicava so mnogu golovi i toa poradi kiksovit vo odbranata za da se osvesti idiotov Nerlinger i kompanija deka treba da go odvrzi keseto....ni izbegaa igraci i toa dobri zameni za mark Van bommel - Sami Khedira , nekolku vrvni stoperi zamena za nasava "prekrasna odbrana" a nie uste sedime vo mesto c cccc od takt sum izvaden se nerviram maksimalno sekoj saat sum na goal.com i cekam da vidam barem nekoja spekulacija za bayern ali toa ti e mora da se nerviras za sranjevo od uprava.
жал ми е за Кедира, сакав да остане уште една сезона во Штутгарт затоа што наредното лето му истекуваше договорот со Штутгарт па ке преминеше во Баерн без оштета, добра замена за Ван Бомел ке беше и ке играа со Швајнштајгер заедно во средината како и на светското што беше

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ovaa godina dovolno mi e da ja osvoime ligata na sampionite , pa ako treba neka bideme i 4 ili 5 vo bundesliga ic ne se zamaram.

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
Ovaa godina dovolno mi e da ja osvoime ligata na sampionite , pa ako treba neka bideme i 4 ili 5 vo bundesliga ic ne se zamaram.
Ајде бе...и следната сезона да се пријавиме ако не за Интертото....уствари не постои тоа чудо веќе....

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ајде бе...и следната сезона да се пријавиме ако не за Интертото....уствари не постои тоа чудо веќе....
Abe neka ovaa godina osvoime LS i ajde neka bideme 3 mesto da igrame kvalifikacii za LS , najubavo scenario.

Inaku za trojna ne se obiduvajte ni na son da vi dojde taa misla.

--- надополнето ---

Momentalno na football manager praam umetnost so Bayern :)))))))))))))

P

PoisonLady

Гостин
Abe neka ovaa godina osvoime LS i ajde neka bideme 3 mesto da igrame kvalifikacii za LS , najubavo scenario.

Inaku za trojna ne se obiduvajte ni na son da vi dojde taa misla.

--- надополнето ---

Momentalno na football manager praam umetnost so Bayern :)))))))))))))
Остај ти игричињата :)
А за ЛШ јас лично не се надевам ни на финале а не пак титула.Минатава сезона ни беше онаа вистинската шанса...сега треба да помине време за да влеземе во големото финале.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Riberry , kroos i Robben ako se razigrat mislam deka finale Bayern - barcelona dokolku ne se sretneme porano.

M

Mario Gómez

Гостин
Денес почнува бундеслигата. :)Робен и Олиќ се сеуште повредени.

FC Bayern Munchen - VFL Wolfsburg

Одличен натпревар како за почеток.

Луис Ван Гал vs Стив Мекларен. :vozbud:

Possible Starting XI: Butt - Lahm, :kesa:,:kesa:, Contento - Van Bommel, Schweinsteiger - Mueller, Kroos, Ribery - Klose

Possible Starting XI: Benaglio - Pekarik, Friedrich, Kjaer, Schaefer - Josue, Cicero - Riether, Misimovic, Mandzukic - Dzeko

Не пропуштајте, 20:30 минути. :)

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ajde ideme na pobeda denes.

Kroos ke gi rasturi vnimavajte denes na negovite passovi.:vozbud:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Абе зш прочитав у Вест денешен дека Рибери е повреден.За Робен знам дека е повреден ама за Рибери не знаев , освен ако не е некоја грешка.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе зш прочитав у Вест денешен дека Рибери е повреден.За Робен знам дека е повреден ама за Рибери не знаев , освен ако не е некоја грешка.
Не бе, грешка е, фит е Рибери. Робен уште месец дена ќе отсуствува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom