Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
lele be gubime 2 - 1 morat neso da naprajme

EDIT: sekoja cest na KLOSE 85min 2 - 2

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
2:2.Клосе пак по асистенција на кој ако не Крос.Неверојатен е дечково.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ПОООООООООООООББББББББББЕДДДДДДДДАААААААААА!!!!!

Ѕвезда-Баерн 2:3

ПОБЕДОНОСНИОТ ГОЛ НА ТОНИ КРОС.ГОСПОД ЗДРАВЈЕ ДА МУ ДАДЕ НА ДЕТЕВО.ГЕНИЈЕ.ИДНИОТ КАЈЗЕР.АБЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 5 МИНУТИ АСИСТИРАШЕ ЗА ИЗРАМНУВАЊЕ И ПОГОДИ ЗА ПОБЕДА.
ЕПТЕН СУМ РАДОСЕН!!!!:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
И дајте нека се ослободат од тоа дрвото Подолски,еден гол неможе да даде.Е затоа сум толку загреан за идејата да го купат Пандев.Не дај боже Тони или Клосе да се повредат којзнае што ќе правиме.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
јеееееееее. Крос :zver:. Криво ми е што не бев таму, но....
до Zevsus : ова е Фан Клуб на Баерн, твојте недораснати коментари сигурно нема да ме натераат да го сменам клубот за кој навивам цел живот.

Член од
2 март 2007
Мислења
93
Поени од реакции
5
Баерн успеа да победи на пеколната маракана во еден тежок и неизвесен натпревар. :vozbud: Ги чекаме баварец, macedonian и доколку има уште некој, да се вратат од Белград и да ни ги пренесат импресиите од натпреварот. :costumed2

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Cestito pobeda se nadevam koga togas ke vi se osvetime kako sto vie sega ni se osvetivte za ona od 1991god

Zvezda je najbolja
mi svi to znamo
zato za Zvezdu i navijamo
Jer mi smo delije
verni navijaci
ne celom svetu mi smo najjaci

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
БАВАРСКИОТ ГИГАНТ БАРА ЗАМЕНА ЗА КАН

Баерн на преговори за Фреј
Раководството на Баерн Минхен почна преговори со Фиорентина за швајцарскиот репрезентативец Себастијан Фреј. Локалните медиуми тврдат дека челниците на најтрофејниот германски клуб сметаат дека единствено тој може адекватно да го замени 38-годишниот Оливер Кан, кој заздравува од повредата на лактот, а за крајот на оваа сезона најави крај на играчката кариера.
Фреј има договор со Фиорентина до 2011 година, а интерес за него има и од актуелниот европски првак Милан. Сепак, во мала предност е Баерн заради тоа што не е конкурент на "виолетовите" во Серија "А", но и бидејќи двата клуба имаат одлична соработка ако се знае дека последното лето токму од Фиорентина, Лука Тони го засили баварскиот клуб.
Во моментов, покрај Оливер Кан, Баерн Минхен на голманската позиција го има само 23-годишниот Михаел Ренсинг, кој е недоволно искусен, а раководството на клубот сака да се обезбеди за учеството во Лигата на шампионите идната сезона. Се претпоставува дека за Фреј, Фиорентина ќе бара околу 15 милиони евра, сума што е прифатлива за раководството на Баерн.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
1.:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

kakvi meraci ej lugje. samo da bevte tamu. raka na srce ubavo odigraa srbive. so publika zvesrka zad grb popaleni ko mladi majmuni na banana vlegoa vo utakmicava a baern ko so znaete bez kahn, sagnol, demichelis, v.buyten, ribery i toni so lell vo centralna odbrana(lele) i so totalno nespremen lahm koj ednostavno morase da igra.

pa logicno prv pat sezonava primivme dva gola na edna utakimca ama ic ne me boli- pobeda si e pobeda. vaka e 5 pati poslatka i ponezaboravna.

2. mislam deka denovive kje staime i nekoja slikicka od belgrad ili tuka ili vo posebna tema.

3. glejte na eurosprt 17:45 deneska snimka ili prodolzen highlites kje ima.

4. pozz do macedonian, firerot i phantom :helou:

i p.s:

5. http://www.dailymotion.com/relevance/search/red+star-bayern/video/x3ayku_red-star-bayern-23_sport :salut:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Фреј е ѕвер!!! Многу добра инвестиција според мене :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
utre so dortmund. treto gostuvanje za edna nedela, atakuvame i na treta pobeda.

demichelis se vrakja, riberi i toni neizvesni. kako i da e ne veruvam deka moze kojznae kolku da e pozeska atmosferata na westfalen nego sto bese na marakana.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Утакмицата на Маракана беше доказ дека можеме да победиме секој во секакви услови,со десеткуван тим само ако има желба и тимски дух,а тоа баварците го докажаа.
Тони Крос-Геније!Уште Пандев да дојде немате појма кој мерак ќе ми се направи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom