Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3673870 напиша:
Инаку Реал изгледа Кедира ќе го земат, така да се спасивме од нив... по којзнае кој пат. :pos:

--- надополнето ---

Освен ако не тргнат по Милер. :pos:
e uste Miler da ni go zemat i napadot ke ni bide isto tolku sjaen kolku sto ni e sjajna odbranata :)))))))))

--- надополнето ---

Ozil da dojde ke mi bide mnogu milo.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
"Би бил среќен ако бидам во Баерн и во наредните десет години. Доколку некој ми го понуди тоа, ќе го потпишам". - Изјавата на Милерчо :bravo:
Иако го критикуеше Милерчо цела сезона, на светското покажа дека е светска класа сга ми еден од поомилените играчи у Баерн . Прво место ми се Ван Бајтен и Демикелис , после ни Бадштубер. :)

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=c54ded06-9a59-41ae-9230-577ae6baf3c3&ln=3&typeBack=default

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Копуци абе нешто поврзани сте со Арда Туран??????Некоја информација??? Бидејќи типчево игра лево крило претежно а вас не ви треба......

M

Mario Gómez

Гостин
Кога ќе гледаш џабе се рцкаат сите тимови за Џеко и Оезил, кога крај крајева сите у Баерн идат. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.817
Поени од реакции
12.223
Боби[Мкд];3674766 напиша:
Кога ќе гледаш џабе се рцкаат сите тимови за Џеко и Оезил, кога крај крајева сите у Баерн идат. :)
:pos2: Дај Боже Дај Боже!!!!!!!!! Тие се опасно оружје и подобро е да останат во Германија......и сега што е работава со Арда??? Обична шпекулација нели?!!!!!!!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Да обична шпекулација е тоа. Дека Туран ќе доел и ќе играл лев бек.

Еве нешто што ми ја разубави вечерта, се откажавме од Ван Дер Вил.
Is van der Wiel an interesting player?

LvG: "No."

He says it's not good to have three right-footed players on the left (Lahm, Schweini, Ribery) and points out that Löw played Lahm on the right even though Boateng clearly isn't a leftback.

Süddeutsche claims Coentrao is still top of the wishlist and Bayern offered €20M.
http://www.sueddeutsche.de/sport/fc-...sabon-1.975698

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
So e fintava so ovja i jas procitav nekako pak se vratia po ovja koj znae povece neka kaze

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Samo kakvi igraci mozeme da zemame i za mnogu sitni pari preska citam barcelona go kupil Adriano od sevila 10mil a nie go baravme edno vreme
Isto taka i Mekses od roma saka da si zamine takada ne bi bil los izbor da si go zememe

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
"Германци" што ќе кажете за Кикерс? Може да му се верува или ко М-експрес во Македонија :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Што бидна со Ван Дер Вил , ќе дооди или не ? ? Можевме красно да го доведеме Фридрих за ефтини пари кој е икс пати подобар од нашиот "столб" Ван Бајтен. Одбраната мора да ја засилат затоа што догодина ако се паднеме со некој од екипите Шпанија(читај Реал и Барса) 7+ сигурно ќе биде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom