Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честитки за одиграното вечерва а и цела сезона.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Neznam veke sto da napisam lugje,denes izgubivme poradi nasi greski vo odbrana i sansa koja Miler ne smeese ni na son da si dozvoli da utne vakvo nesto,toa ti e fudbalot...ODIME NAPRED BAVARCI!!!!! Ribs ni potpisuva nov dogovor i dogodina nesto ocekuvam 4-5-1 formacija.
GK.___________
DR.___________
DL.Phillip Lahm
DC.Martin Demichelis
DC.___________
MC.Bastian Schweinsteiger
MC.Mark Van Bommel
AMR.Arjen Robben
AML.Frank Riberry
AMC.Toni Kroos
CF.Mario Gomez (MNOGU IMAM VERBA DEKA KE VLEZE DOGODINA VO FORMA)

Znaci ni treba pozadina brakja,ako napravime nekoi odlicni transferi kade ke zememe odlicni igraci za odbrana znaci eden STOPPER i eden desen bek od svetska klasa siguren sum deka ke mozeme mnogu poveke i veruvam vo iskacuvanje na evropskiot vrv.

--- надополнето ---

A za Inter mozam da kazam samo deka poradi Murinjo stasaa do ovde.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки најпрво за двојната круна баварци...Знам како е да се изгуби во финале.Сепак ова беше добра сезона за вас.Догодина повеќе среќа.Поздрав!!:smir:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Честитки најпрво за двојната круна баварци...Знам како е да се изгуби во финале.Сепак ова беше добра сезона за вас.Догодина повеќе среќа.Поздрав!!:smir:

Veruj mi neznaes poveke od nas kako se gubi u finale ...ja barem sum svedok na 3 finalinja na Bayern.
Ednoto od tie tri e i nenormalnoto finale vo 98/99 kade pederite vo crveno se raduvaa kako gresni gavoli :)
Fala bogu 2000/2001 stasavme do vrvot na Evropa i toa pak morase da se nerviram i da cekam princot da ne spasuva na penali,ali sepak bevme prvi.
I eve denes izgubivme poradi greski vo odbrana i kiks na Miler koj ne kostase namaluvanje na moral i ete Murinho znaese toa da go kazni i se zakiti so nov trofej vo ligata na sampionite i maka mi e sto se izramni so mojot omilen trener Otmar.

E sea ti vidi kako e za nas navivacite na Bayern zalno sve ova sto ni se desava izminatove 10-12 godini...Pozdrav ! I pred se fala na cestitkite i isto vam vi cestitam za osvoenite dve kruni.

--- надополнето ---

Za onie koi ne mozat da zaspat kako mene posle traumaticnava nok.

--- надополнето ---

ili pak ova vi ostavam da si izberete :) :) :)i uzivajte i imajte verba vo Bayern deka povtorno ke go vidime na vrvot od Evropa.

JA SILNO VERUVAM A VIE ? :P ) :) pozdrav.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Dobro igravme tie ne napadnaa kaj sto sme najslabi 1 na 1 so nasi stperi mala greska na Demikelis i primivmo mislam deka poglupo bese 2gol vBojten pokaza deka ne zasluzuvase da igra vo finale Badi mislam deka najmalku isterca sporet mene vGaal pokaza povtorno deka znae da ne iznenadi Miler super talentiran da promasue prazni golovi jbg
Krivo mie mnogu :toe:
Da ne staneme ka drugine p***e da se krieme nie ce im ja cestitame titulata,mislam deka upravata ce svati deka so vakva odbrana tesko da osvois titula
Bayern Munchen:wub::wub::wub:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
се гледаме у година, тука не е крајот :eek:jea::eek:jea:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки ај искрено некој да ви речеше финале на ЛШ во Август нели ќе го пратевте во Бардовци? Сезонава е феноменален успех во секој поглед а најдоброто е што дечки како Милер, Бади, Контенто, Кроос, Гомез па донекаде и Швајни и Лам се тотално млади и неискусни. Чекајте да созреат полека како што треба.

Бидете сигурни дека ова е само почетокот на една генерација со јасна мисија пред себе: враќање на трофејот од ЛШ во Минхен!

Горд сум со тоа што го прикажа целата екипа сезонава и тука мислам на сите од докторите, преку раководството до стручниот штаб и секако играчите. Глава горе и само напред!

БААААААААААААААААААААААААЕРН!!!
"FC Bayern, Stern des Südens,
Du wirst niemals untergehn',
weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zueinander stehn'.
FC Bayern, Deutscher Meister,
ja, so heißt er mein Verein,
ja so war es und so ist es und so wird es immer sein!"

I

IBIZA SOUND

Гостин
neznam zosto van gaal ne go stavi vo prvite 11 gomes ili klose od kolku toj miler,siguren sum deka klose ili gomes se kade kade podobri od miler no:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
neznam zosto van gaal ne go stavi vo prvite 11 gomes ili klose od kolku toj miler,siguren sum deka klose ili gomes se kade kade podobri od miler no:toe:
Затоа што Милер е „негово дете“ а Гомез е трансфер на Клинсман, заради егото на вГаал, заради тоа што Милер повеќе му пасува во системот, заради тоа што...

А во суштина истиот муабет го правевме 3 дена пред натпреварот 90% од навивачите на Баерн - дека за екипи како Интер треба да имаме некој „тенк“ напред. Само не мислевме на местото на Олиќ или Хамит да би влегол Гомез тука секако на Милер ама ништо од тоа.

Во секој случај вГаал секој ден го гледа Гомез на тренинг и човек мора да се запраша колку само тапа треба да тренира човекот за Клосе да е измена пред него...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Го поштувам Лусио, секогаш играше со срце за Баерн, треба да ти фали некоја даска во главата да го дадеш за ефтини пари, а исто така треба да ти фали некоја даска за да му даваш толку шанси за игра на Милер... треба да ти фали даска да го извадиш од игра Алтинтоп и уште да го оставиш Милер, треба да ти фали даска да го извадиш Олиќ од игра и уште да го оставиш Милер. Мислам дека ван Гаал е виновникот за овој пораз, Мурињо тактички го надигра... Што е тука е, повеќе среќа наредната сезона.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.515
Поени од реакции
22.154
Реално Интер има појак тим и подобри беа. Сепак ван Гал е поред мене најголемиот фактор што Баерн влезе во финале. Е сега тешко е ако се пропушти таква шанса но сепак Баерн изигра феноменална година, така да не треба сега да се обвинува кој бил крив или не бил.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Незнам што да кажам,освен честито на момците.Реално гледано,дадоа максимум оваа сезона.Целосно нова екипа,нов тренер,нов систем,а постигнаа толку многу.БРАВО,и наредна сезона се надевам дека титулата ќе пристигне во Минхен.

Честитки за Интер,се најдобро!

Е сега има неколку приоритетни работи да се направат до наредна сезона.
Ова финале дефинитивно ги посочи сите оние точки во Баерн кои се слаби.

1.Демикелис и Ван Бајтен аут!Едниот шиткање,другиот на клупа/да се донесе светска класа центрлаен дефанизивец(Видиќ)
2.Лев бек
3.Светска класа напаѓач(Џеко)

Вчера изгубивме поради катастрофалната одбрана,поради статичноста на Бадштубер како бек,и поради неефикасноста и младоста на Милер.Да Милер погодеше во 46 мин. сега друго ќе се пишуваше овде.Олиќ е борец,но ја немаа таа класа како напаѓач,да од малце простор создаде шанса и даде гол.Пример за тоа е Милито.....
Ние цела сезона ја поминавме без еден робусен,екстра ефикасен голгетер.Головите ги даваа сите.За догодина дефинитивно ни треба една добра гол-машина

Со овие корекции,со враќањето на Тони Крос,со останувањето на Рибери,надополнето со огромната сума на пари која ја имаме за летово,Баерн дефинитивно догодина ќе биде пак во финалето.Но тогаш со пехарот во раце!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom