Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Стварно нема смисла,можда и ние ја претеруваме,ќе ве молам малку попристојно однесување во среда(ради конобарката не за друго):pos2::pos2:

Да дааа,ќе биде многу пристојно.

Посебно ако распали нешто мрднато Робен!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Затоа надвор ќе направам резервација - ем голем телевизор, ем нема да се гужваме внатре, ем нема да не гледаат чудно кутрите неупатени и од нас напатени луѓе кои дошле таму на мирна вечер и добро јадење, незнаејќи дека кога Баерн игра ЛШ Ајриш е под опсада :smir:

Плус тоа со келнерките веќе имаме добри односи воспоставено :pos2:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро како успеаа прошлиот пат и мене не ми е јасно... тие кригли во принцип многу тешко се кршат... :baeh:

Да,ама во принцип кога наздравуваш за пласман во полуфинале после 9 години,бицепсот на десната рака истотака слави со останатиот дел од телото.
И по простите закони на физиката,бицепс со кригла у рака против друг бицепс со кригла у рака= здробена кригла!

Чиста физика.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Да,ама во принцип кога наздравуваш за пласман во полуфинале после 9 години,бицепсот на десната рака истотака слави со останатиот дел од телото.
И по простите закони на физиката,бицепс со кригла у рака против друг бицепс со кригла у рака= здробена кригла!

Чиста физика.....

:pos2: Абе ко Никола да ти држел часово по физика :pos2:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
:pos2: Абе ко Никола да ти држел часово по физика :pos2:

Tака некако......

Него добро ќе е ние на французиве да им одржиме 2 часа по фудбал.Еден кај нас дома,еден кај нив дома!

P

PoisonLady

Гостин
леле физикава ви е...:pos2:
Јас минатиот пат уствари не видов дека некој скршил кригла ама ми кажа изглеа Никола.Како и да е,најсериозно ви викам овој пат памет у глава.Ако сега испокршиме се,ќе треба и да плаќаме+доживотна забрана за влез ќе добиеме (тоа гратис ќе ни го дадат):pipi:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Си постои германско-француската мржња од поодамна дефинитивно.

Но нема везе тоа.....

Читам денес статии по спортскиве страни,и имаше едно многу добро интервју на Хитцвелд....

Вика ова е екипата од 2001 но сега со многу поголем потенцијал од тогаш,правејќи паралела на играчите.

Мислам дека моментот за нешто големо дојде...Треба да се зграпчи само!

Јас минатиот пат уствари не видов дека некој скршил кригла ама ми кажа изглеа Никола.Како и да е,најсериозно ви викам овој пат памет у глава.Ако сега испокршиме се,ќе треба и да плаќаме+доживотна забрана за влез ќе добиеме (тоа гратис ќе ни го дадат):pipi:

Дај боже!!!!!!!!!!!

само да се пласираме во финале!!!!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ми е гајле ќе си отвориме наш Баварски паб(т.е пивница):baeh:

P

PoisonLady

Гостин
Денес и јас баш читав дека Вили Сањол изјавил нешто слично на Хитцфелд.Сепак реално,Лион не смееме да го потцениме,но срамота ќе биде да не се пласираме у финале.Сепак е Лион во прашање.

Ми е гајле ќе си отвориме наш Баварски паб(т.е пивница):baeh:
И ќе си кршиме колку сакаме?:nesvest::pos2:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Денес и јас баш читав дека Вили Сањол изјавил нешто слично на Хитцфелд.Сепак реално,Лион не смееме да го потцениме,но срамота ќе биде да не се пласираме у финале.Сепак е Лион во прашање.

И ќе си кршиме колку сакаме?:nesvest::pos2:

НИКАКО потценување.....Со тоа 50% ја губиш битката.И нашите знам дека се спремни ко за со Манчестер!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Се надевам не им удри во глава тоа 7:0 со Хановер... Лион се заебани нема потреба тука да се обајснуваме - 1/2 финале е.

Спуштено на земја, самоуверено и нашата игра да си ја играме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom