Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Sporet mene ova e cista spekulacia (mislam za Ribery)Ribery bil vo Hacilk toa znaci deka Ribery nema sanse da e vklucen vo toj skandal za ova garantiram

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Остај Рибери,негоооо ти викам дај нека дојде среда неможам да чекам више,ме фаќа некоја нервоза ќе полудам.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
7 победи до бесмртност!!!

Ова е една денешна статија на Билд.

Во Ноември бевме 8 бода од првото место на табелата во Бундеслигата,бевме речиси елиминирани од ЛШ,и скоро никој не размислуваше за финале во Купот.

Сега сме на 3 утакмици до титулата во Германија и таа е во наши раце сооглед на тоа дека сме први на табелата.

Сега сме на 2 утакмици до финалето во Мадрид против Лион.

Сега сме во финалето од Купот на Германија против Вердер на 15ти Мај.....

Уште само 7 утакмици за да ја испишеме историјата,со потфат кој им успеал само на 5 екипи од Европа,кои постигнале хет-трик во една сезона:
Celtic Glasgow (1967), Amsterdam (1972), Eindhoven (1988), ManU (1999) sowie Barcelona (2009)

Ние тоа го можеме!!!!Како во старите добри времиња.....

M

Mario Gómez

Гостин
Чек бе какво загревање од сега, ќе испарам според физичките закони, што би рекол Никола.:pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Море ќе гори во Среда вечер во Ајриш... :zlo:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Море ќе гори во среда Ајриш... :zlo:

Ова со Рибери не ми се свиѓа......

Нема смисла ова да го прават пред утакмицата со Лион,ама и Гову е вклључен во тоа.Сепак ми е страв нашиов да не го деконцентрираат и демотивираат.Се надевам нема значително да му влијае пред натпреварот...

Во секој случај ќе игра,такада ќе имаме фул состав.

Д

ДаркхарТ

Гостин
со среќа во среда,се надевам ќе ги победите Лион и ќе одите во финале :зз:

Н

'Никола'

Гостин
Пази се Боби опасно е.:pos2:
Абе еднаш човек ќе го преспија цел ден и што е ова бе, сите ќе еб**т по светов. Да станев еден саат покасно и в затвор ќе го најдев Рибс. Немојте вакви шлогови не ми прајте по сабалје. Ајт заминав на фудбал, се читаме после со чиста глава и бистар ум.
(јас веќе скренав, кај од овие кои не знам како ќе ги дочекам до среда со здрав разум, кај од факултетот, не е на арно работава).
Абе, до кај се овие со автобусот, тргнаа на Eurotrip?:pos:

Ако си оди од Англија, Бербатов ќе заврши во Баерн?

Бугарскиот интернационалец Димитар Бербатов следната сезона ќе настапува за Баерн Минхен, јавија вчера англиските таблоиди

Ова откако Бугаринот не ги оправда очекувањата во Манчестер јунајтед, па се шпекулира дека по крајот на сезоната Алекс Фергусон ќе го продаде напаѓачот за кого на Тотнем му плати 31 милион евра.

Баерн Минхен бил подготвен да го спаси Димитар Бербатов и наскоро ќе достави понуда до Мен-ју. Напаѓачот помина пет години во Баер Леверкузен пред да се пресели на Вајт Харт Лејн кај Тотнем, па затоа се шпекулира дека Бербатов преферира враќање во Бундеслигата доколку треба да го напушти Јунајтед.

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=419101049363&id=19&prilog=0&setIzdanie=21962
Ауууу скраја да е. Помести се од место жити мене, од кај изникна сеа ова.

M

Mario Gómez

Гостин
Шознам кај се моментално, ваљда близу Цирих негде на некоја бензиска сокчиња купуваат.:pos2:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Жал ми е што пак ќе мораат да не трпат....

Ама нека не се сеќираат.Уште само 3 утакмици!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Стварно нема смисла,можда и ние ја претеруваме,ќе ве молам малку попристојно однесување во среда(ради конобарката не за друго):pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom