Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
А да ќе го забораев типот после утакмица ко се појави на прозор со дресот од Руни:kesa:

ПС-Голема благодарност до Никола што не подружи до 12:00 h :wink:
1. Не знаеше што да направи детето, греота беше, а ако бев накурчен ќе си го добијаше, али немаше вчера место за нервози после натпреварот.

2. Е тоа дружење ќе ме кошташе за малку, ко ми се загнаа песовите ко идев накај олимписки.:):wink:

И за на крај една слика од Нани, нели е ист? :)
Етееее, цело време се чудев, не ми текнуваше на кого ми личи. Фала за просветлувањето.:tv:

I

InF3cTeD

Гостин
1. Не знаеше што да направи детето, греота беше, а ако бев накурчен ќе си го добијаше, али немаше вчера место за нервози после натпреварот.

2. Е тоа дружење ќе ме кошташе за малку, ко ми се загнаа песовите ко идев накај олимписки.:):wink:

Етееее, цело време се чудев, не ми текнуваше на кого ми личи. Фала за просветлувањето.:tv:
прости им..веројатно биле нервозни поради елиминацијата на Манчестер :smir:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
:eek:lee::aplauz::aplauz::aplauz::eek:lee: за камбекот и официјалното преболување од 99та(бар за мене, во 2001 секако бевме мн јаки) и иако не е на место мала критика за сите оние што после ждребот беа.....најебавме,крај е со нас, итн итн :pos2::pos2:
сепак баерн е у 1/2 фин:baeh::baeh::baeh:

M

Mario Gómez

Гостин
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/04/08/1869232/champions-league-the-restoration-of-bastian-schweinsteiger

Хаха, на сите сајтови има пофални зборови за Швајни, дури и го споредуваат со Чави. Ван Гал конечно му ја најде позицијата на која и треба да игра, се надевам ќе се подобрува.

Инаку Швајни и Робен се во тимот на неделата.:)

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3462801 напиша:
http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/04/08/1869232/champions-league-the-restoration-of-bastian-schweinsteiger

Хаха, на сите сајтови има пофални зборови за Швајни, дури и го споредуваат со Чави. Ван Гал конечно му ја најде позицијата на која и треба да игра, се надевам ќе се подобрува.

Значи уште од коа беше малецко, верувам во него.:) Не за џабе имам негов дрес.:pipi: Неговите перформанси во последниве месеци се неверојатни, точно, вГаал му го пронајде местото.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хахах.. Видете што се случувало на еден форум на Ливерпул за време на натпреварот:
Леле паднав од столче колку се мрзат овие :pos2: Не сум јас за да се радуваш на неуспесите на туѓ клуб али некои од коментарите се ЕПИК... дај не заебавај :pos2:

Боби[Мкд];3462801 напиша:

Рака на срце имав дигнато раце од него пред некои две сезони само чекав да ги шитнат... како оние „вечни таленти“ ми личеше кои никако да се дигнат на ниво над „имам талент“... Амам му го најде лекот вГаал... Благодарение на вГаал е оваа негова преродба - му го најде местото. Кроос догодина ќе му диши во врат па ќе биде мошне интересно како ќе реагира.

I

InF3cTeD

Гостин
Рака на срце имав дигнато раце од него пред некои две сезони само чекав да ги шитнат... како оние „вечни таленти“ ми личеше кои никако да се дигнат на ниво над „имам талент“... Амам му го најде лекот вГаал... Благодарение на вГаал е оваа негова преродба - му го најде местото. Кроос догодина ќе му диши во врат па ќе биде мошне интересно како ќе реагира.
не би рекол....Крос може да игра и понапред,немора да биде на иста позиција со Швајни...

M

Mario Gómez

Гостин
Абе дечки, се разочарав денес, финалето ми се поклапа со матурската вечер, ми го расипа расположението.:nerv::icon_roll

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Браво момци, одлично!

Со среќа натаму, па да кренете пехар во ЛШ и Бундес!

I

InF3cTeD

Гостин
Боби[Мкд];3462846 напиша:
Абе дечки, се разочарав денес, финалето ми се поклапа со матурската вечер, ми го расипа расположението.:nerv::icon_roll
уште поубаво бе...ќе добиеш и од Баерн Минхен поклон за матура :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Како што пресметав имаме уште 8 натпревари сезонава плус евентуално финале во ЛШ, значи девет максимум. Сеуште ништо не сме освоиле!

Во бундес:

Bayer Leverkusen v Bayern Munich
Bayern Munich v Hannover 96
Borussia Mönchengaldbach v Bayern Munich
Bayern Munich v VfL Bochum
Hertha BSC Berlin v Bayern Munich

Во купот:

Bayern Munich v Werder Bremen

Во ЛШ:

Bayern Munich v Olimpique Lyonnais
Olimpique Lyonnais v Bayern Munich

плус евентуално финале...:)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
"They got the boy sent off, the ran to the referee, the Germans are like that...Typical Germans"

Хммммм.....

Не гледам многу германци на сликиве :pos2:
Добари си дедо Ферги :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да,многу јасно се гледа на сликиве,глумат нешо лудило енглезите ама нема везе,после вчера само тоа им останува.

Ферги на друга работа мислеше кога кажа типично германски.......Мислеше баш на тоа што му се случи.

Да од 3-0 и навидум сигурен пласман за нив,успееме како од пепел да се покренеме,и да го свртиме натпреварот во наша полза.

Баерн не му е крив на Рафаел што се понашаше дифтарски,но тоа си е негово.

На крај краева не е ни битно,ги надигравме второ полувреме,постигнавме 2 гола во гости,како што и требаше и сега сме во полуфинале!

Во сабота со леверкузен искрено очекувам да ги акнеме како Шалке,и тоа една комфорна победа,со 2 гола разлика!

п.с.

Наредна недела да потпишат нов договор со Рибери,човекот ќе не однесе до титула,бидете сигурни.Ќе се препороди.Мислам дека товарот околу новиот договор е делумно одговорен за послабите настапи негови,односно не на нивото како што знае тој.Пласманот во полуфиналето може да е битен сегмент,за што побрзо да се реши тоа!

Н

'Никола'

Гостин
Да,многу јасно се гледа на сликиве,глумат нешо лудило енглезите ама нема везе,после вчера само тоа им останува.

Ферги на друга работа мислеше кога кажа типично германски.......Мислеше баш на тоа што му се случи.

Да од 3-0 и навидум сигурен пласман за нив,успееме како од пепел да се покренеме,и да го свртиме натпреварот во наша полза.

Баерн не му е крив на Рафаел што се понашаше дифтарски,но тоа си е негово.

На крај краева не е ни битно,ги надигравме второ полувреме,постигнавме 2 гола во гости,како што и требаше и сега сме во полуфинале!

Во сабота со леверкузен искрено очекувам да ги акнеме како Шалке,и тоа една комфорна победа,со 2 гола разлика!

п.с.

Наредна недела да потпишат нов договор со Рибери,човекот ќе не однесе до титула,бидете сигурни.Ќе се препороди.Мислам дека товарот околу новиот договор е делумно одговорен за послабите настапи негови,односно не на нивото како што знае тој.Пласманот во полуфиналето може да е битен сегмент,за што побрзо да се реши тоа!
Ааа, дека Баерн ќе изиграат лежерна утакмица :nenene::nenene:. Тоа е против природата, против физичките закони. Тие се решени годинава да ги умрат навивачите со историски, неизвесни, пресвртни натпревари. Слушај ми го зборот, и оваа ќе биде one of a kind.
Ако тепаме со над два гола разлика, како што велиш ти, лежерно, ќе трчам и јас гол во собрание заедно со тој дечкото што имаше напишано.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom