Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А да ќе го забораев типот после утакмица ко се појави на прозор со дресот од Руни:kesa:

ПС-Голема благодарност до Никола што не подружи до 12:00 h :wink:

1. Не знаеше што да направи детето, греота беше, а ако бев накурчен ќе си го добијаше, али немаше вчера место за нервози после натпреварот.

2. Е тоа дружење ќе ме кошташе за малку, ко ми се загнаа песовите ко идев накај олимписки.:):wink:

И за на крај една слика од Нани, нели е ист? :)
michael-jackson-in-thriller.png

Етееее, цело време се чудев, не ми текнуваше на кого ми личи. Фала за просветлувањето.:tv:

1. Не знаеше што да направи детето, греота беше, а ако бев накурчен ќе си го добијаше, али немаше вчера место за нервози после натпреварот.

2. Е тоа дружење ќе ме кошташе за малку, ко ми се загнаа песовите ко идев накај олимписки.:):wink:

Етееее, цело време се чудев, не ми текнуваше на кого ми личи. Фала за просветлувањето.:tv:
прости им..веројатно биле нервозни поради елиминацијата на Манчестер :smir:

:olee::aplauz::aplauz::aplauz::olee: за камбекот и официјалното преболување од 99та(бар за мене, во 2001 секако бевме мн јаки) и иако не е на место мала критика за сите оние што после ждребот беа.....најебавме,крај е со нас, итн итн :pos2::pos2:
сепак баерн е у 1/2 фин:baeh::baeh::baeh:

http://www.goal.com/en/news/15/germ...gue-the-restoration-of-bastian-schweinsteiger

Хаха, на сите сајтови има пофални зборови за Швајни, дури и го споредуваат со Чави. Ван Гал конечно му ја најде позицијата на која и треба да игра, се надевам ќе се подобрува.

Инаку Швајни и Робен се во тимот на неделата.:)

Боби[Мкд];3462801 напиша:
http://www.goal.com/en/news/15/germ...gue-the-restoration-of-bastian-schweinsteiger

Хаха, на сите сајтови има пофални зборови за Швајни, дури и го споредуваат со Чави. Ван Гал конечно му ја најде позицијата на која и треба да игра, се надевам ќе се подобрува.

Значи уште од коа беше малецко, верувам во него.:) Не за џабе имам негов дрес.:pipi: Неговите перформанси во последниве месеци се неверојатни, точно, вГаал му го пронајде местото.

Хахах.. Видете што се случувало на еден форум на Ливерпул за време на натпреварот:

Леле паднав од столче колку се мрзат овие :pos2: Не сум јас за да се радуваш на неуспесите на туѓ клуб али некои од коментарите се ЕПИК... дај не заебавај :pos2:

Боби[Мкд];3462801 напиша:

Рака на срце имав дигнато раце од него пред некои две сезони само чекав да ги шитнат... како оние „вечни таленти“ ми личеше кои никако да се дигнат на ниво над „имам талент“... Амам му го најде лекот вГаал... Благодарение на вГаал е оваа негова преродба - му го најде местото. Кроос догодина ќе му диши во врат па ќе биде мошне интересно како ќе реагира.

Рака на срце имав дигнато раце од него пред некои две сезони само чекав да ги шитнат... како оние „вечни таленти“ ми личеше кои никако да се дигнат на ниво над „имам талент“... Амам му го најде лекот вГаал... Благодарение на вГаал е оваа негова преродба - му го најде местото. Кроос догодина ќе му диши во врат па ќе биде мошне интересно како ќе реагира.
не би рекол....Крос може да игра и понапред,немора да биде на иста позиција со Швајни...

Абе дечки, се разочарав денес, финалето ми се поклапа со матурската вечер, ми го расипа расположението.:nerv::icon_roll

Браво момци, одлично!

Со среќа натаму, па да кренете пехар во ЛШ и Бундес!

Боби[Мкд];3462846 напиша:
Абе дечки, се разочарав денес, финалето ми се поклапа со матурската вечер, ми го расипа расположението.:nerv::icon_roll
уште поубаво бе...ќе добиеш и од Баерн Минхен поклон за матура :vozbud:

Како што пресметав имаме уште 8 натпревари сезонава плус евентуално финале во ЛШ, значи девет максимум. Сеуште ништо не сме освоиле!

Во бундес:

Bayer Leverkusen v Bayern Munich
Bayern Munich v Hannover 96
Borussia Mönchengaldbach v Bayern Munich
Bayern Munich v VfL Bochum
Hertha BSC Berlin v Bayern Munich

Во купот:

Bayern Munich v Werder Bremen

Во ЛШ:

Bayern Munich v Olimpique Lyonnais
Olimpique Lyonnais v Bayern Munich

плус евентуално финале...:)

"They got the boy sent off, the ran to the referee, the Germans are like that...Typical Germans"

Хммммм.....

KeaneReferee_468x402.jpg

076303-english-premier-league-referees.jpg

C_71_article_1182359_image_list_image_list_item_0_image.jpg

article-0-06019123000005DC-271_468x286.jpg

C_71_article_1130708_image_list_image_list_item_0_image.jpg

fergie_1521800c.jpg

Не гледам многу германци на сликиве :pos2:
Добари си дедо Ферги :)

Да,многу јасно се гледа на сликиве,глумат нешо лудило енглезите ама нема везе,после вчера само тоа им останува.

Ферги на друга работа мислеше кога кажа типично германски.......Мислеше баш на тоа што му се случи.

Да од 3-0 и навидум сигурен пласман за нив,успееме како од пепел да се покренеме,и да го свртиме натпреварот во наша полза.

Баерн не му е крив на Рафаел што се понашаше дифтарски,но тоа си е негово.

На крај краева не е ни битно,ги надигравме второ полувреме,постигнавме 2 гола во гости,како што и требаше и сега сме во полуфинале!

Во сабота со леверкузен искрено очекувам да ги акнеме како Шалке,и тоа една комфорна победа,со 2 гола разлика!

п.с.

Наредна недела да потпишат нов договор со Рибери,човекот ќе не однесе до титула,бидете сигурни.Ќе се препороди.Мислам дека товарот околу новиот договор е делумно одговорен за послабите настапи негови,односно не на нивото како што знае тој.Пласманот во полуфиналето може да е битен сегмент,за што побрзо да се реши тоа!

Да,многу јасно се гледа на сликиве,глумат нешо лудило енглезите ама нема везе,после вчера само тоа им останува.

Ферги на друга работа мислеше кога кажа типично германски.......Мислеше баш на тоа што му се случи.

Да од 3-0 и навидум сигурен пласман за нив,успееме како од пепел да се покренеме,и да го свртиме натпреварот во наша полза.

Баерн не му е крив на Рафаел што се понашаше дифтарски,но тоа си е негово.

На крај краева не е ни битно,ги надигравме второ полувреме,постигнавме 2 гола во гости,како што и требаше и сега сме во полуфинале!

Во сабота со леверкузен искрено очекувам да ги акнеме како Шалке,и тоа една комфорна победа,со 2 гола разлика!

п.с.

Наредна недела да потпишат нов договор со Рибери,човекот ќе не однесе до титула,бидете сигурни.Ќе се препороди.Мислам дека товарот околу новиот договор е делумно одговорен за послабите настапи негови,односно не на нивото како што знае тој.Пласманот во полуфиналето може да е битен сегмент,за што побрзо да се реши тоа!

Ааа, дека Баерн ќе изиграат лежерна утакмица :nenene::nenene:. Тоа е против природата, против физичките закони. Тие се решени годинава да ги умрат навивачите со историски, неизвесни, пресвртни натпревари. Слушај ми го зборот, и оваа ќе биде one of a kind.
Ако тепаме со над два гола разлика, како што велиш ти, лежерно, ќе трчам и јас гол во собрание заедно со тој дечкото што имаше напишано.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom