Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cestitki... bravo momciiiiiiii.. arijen roben car...

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
:vozbud::vozbud::vozbud: Баерн во полифинале, Манчестер е елиминиран. Одамна се немам вака израдувано кога игра Баерн. Браво за сите денес, а посебно Роберн, Олич и Рибери. Приметивте ли колку многу навивачи на Баерн допатувале во Манчестер? Каква атмосфера направија, пола натпревар повеќе се слушаа од домашните навивачи :). Прекрасна вечер!

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GI SMACKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! Bravo ... od sekogas sum gi sakal svabive ccc ..... mwa :p

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Момци ај нека ни е честито подобар противник беше Баерн вечерва нема дилема. Реваншот ако го играат без Руни ќе им следува едно големо AUFWIEDERSEHEN!!!!!
Делумно погодив шо како ќе биде во реваншот поззз!!!!!

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Ајде честито и Робен уште 3-4 гола вакви против ЛИОН :vozbud::smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Нека ви е честито и со среќа :) Робен ебати голо шо го зак'ца, алал да моо. И секоо чест на Олич, мош нее некој дриблер или којзнаа колко јак шутер или слично, ама борбена машина, ареса ме неговио стил. Заслужен пролазок. Поздрав и со среќа. :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Честитки момци,,, :) не го гледав второто полувреме и би замолил некој од вас да стави хајлајтс да проследам што всушност се случувало...поздрав :smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.576
Еј да си ебете векот поминавте... ај честито(иако против Фиорентина беше незаслужено), па се гледаме во финале :smir:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Ме интересира колку навивачи на Манчестер, кога беше 3:0 си помислија дека Баерн ќе помине како Милан??? Гарант сите. :nenene:
Клучен беше голот на Олиќ. Ѕвер е човекот.
После црвениот картон (100% заслужен) прашање на време беше кога ќе даде Баерн втор гол.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Fala za cestitkite :vozbud::vozbud::vozbud:morali na germanski nacin da tepame (lele me umrea:vozbud:)

Sluzam nekoj komentari okolu Roben ne izigral uboo toa e zaradi mozam da recem mala povreda

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
IOsonoINTERISTA напиша:
Јас уште еднаш да си кажам дека сакам да ни падне Баерн. Ми се гледаат како ливади со убав коефициент. После нив, ја чекам ЦСКА, не од истите причини кои сите ја чекаат. Прво, Интер играше со Рубин и Динамо кои се подобри од ЦСКА и помина добро. Второ, ЦСКА ми е во пријатно сеќавање откако Стратев го исплеска Газаев на градски пред 25.000 луѓе. Тоа беше ден рагаци... игла немаше кај да падне, и скалите беа полни со луѓе. :) Гранде Вардар!

Настрана од ждрепката за Интер, сакам да паднат Барса и Арсенал, пошто топџиите се единствена доволно луда екипа да им тргне на гол повеќе. Сешто може да се случи таму, а и секако ќе фатам добивка на гол-гол.

Тоа би било тоа, па кој падне, падне...
mans напиша:
Кој и да им се падне на Јунајтед ќе биде згазен.
mans напиша:
Ајде Баерн, да ве преслушаме!
V-United напиша:
Манчестер Јунајтед - Интернационале.....финалето :)
Bojan_rnr напиша:
Ман Утд најмногу профитираше од ждребкава... очекувам сигурен пласман во финале !:cveke:
Барса ке го има најтешкиот пат до финале, треба да помине преку Арсенал и Интер... јебига шампиони се :barca:

Финале: Man Utd - Barca
хахах ако ги минете Мануре овојпут стварно гол влагам у Собрание, а после и у влада ќе наминам :pos::pos:
:helou:

Потпис матерјал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom