Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
прво полувреме бевте дупки,на последните почнавте да напаѓате ,
робен имаше одличен шут,вдс ја фати маестрално,олич ве извади на крајот од 1п. и почнавте да играте похрабро второ поулувреме,црвениот картон беше пресуден за вас,робен и рибери и во последната третина и швајни беа најдобри
спортски поздрав и со среќа понатаму

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Честитки за пласманот во 1/2 финале, се надевам дека ќе играте и во големото финале:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.742
Добар фудбал приживте вечерва и голем мерак ми направивте. Се загледав во утакмицава и утре сигурно паѓам на колоквиум. Али барем си го направив меракот :pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Честито влез во полуфинале (читај финале ќе ги отворите Лион како шахта) :helou:

I

Intex

Гостин
Баерн, вие сте држава! А Робен, Робен е цар! Фала шо го поебавте Манчестерот, секоја чест.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај честито победа. Можеби малце посреќна поради ситуацијата со Рафаел ама после 99та финалето не коментирам среќа. Си пројдовте и со среќа понатаму.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Честито пласман во полуфинале. Не е битно како, битно е дека сте таму. :toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честитки за пласманот,во второ полувреме цело време папаѓавте знаев дека ќе дадете гол и од потешка позиција постигнаа одличен гол браво за Робен и компанија :)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Честито нека Ви е полуфинале. Ми направивте мерак голем што ги испаднавте овие. А плус уште поголем мерак ми направи Олиќ.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито пролазак во полуфинале!!!:smir::smir::smir:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.430
Поени од реакции
8.560
Честито финале во Мадрид баш ми го дополнивте денот со радост што му го згнетифте на манчестер ама уште поубо ќе беше Робен да му го пикни во 90 минута и да му вратите со иста мера за 99 во секој случај заслужена победа пред се благодарение на Ван Гал :smir:
ps.искрено се плашев да не ве заолат судиите за со фиорентина но сепак на крајот ѓаволите ги испаративте во пеколот:)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Робен :cuc:,секоја чест за голот/иако го немаше цел натпревар,Евра одлично го чуваше,перфекција беше голот.
А и Олич се извади за шансата шо ја промаши шансата на 2-0.
И на 3-0 не се откажаа,џабе не се германци/тоа ги краси.
Со среќа понатаму.:smir:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Честитки до екипата ваша и морам да признам дека ме изненадивте со карактерот шо го покажавте и на двете утакмици. Многу луѓе усреќивте со елиминацијата на UTD:baeh::baeh:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде честито полуфинале,па здравје се гледаме во финале.. позз:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom