- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
uste stutgart da pominat i ke bideme prvi favoriti so Manchester,Inter i Arsenal ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И јас го делам тоа мислење, дека треба повеќе да обрнува внимание на тактиката, тоа е неговата работа во прв план. Но сепак, има нешто во човекон и мислам дека ќе реши некоја екипа кај да е.Јбг 1/4 финале е нормално... Сепак има противници чија игра повеќе или помалку ни лежи според мене... вГаал е факинг нефлексибилен во тактиките тоа ме плаши и по тоа се водам.
И јас го делам тоа мислење, дека треба повеќе да обрнува внимание на тактиката, тоа е неговата работа во прв план. Но сепак, има нешто во човекон и мислам дека ќе реши некоја екипа кај да е.Иначе, да имам милион би дал, за да видам што туку пишува во она тевтерине, јас толку тетратки немам испишано од основно, па до сега.:pos2:
За Интер да може да го помине 1/8 финалето.:smir:Уште не ми е јасно зашто Ван Гал го продаде Лусио .....
Зошто инаку немаше да е вГаал... скапаа на клупа тие што него не му се бендисуваат и тоа е тоа. Барем Лусио си отиде. Срце ме боли и мене сега кога го гледам ама знам дека со него вГаал тешко дека ќе одеше работата заедно на долг рок. Тоа е тоаУште не ми е јасно зашто Ван Гал го продаде Лусио .....