Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честитки :smir:

@Ја сакам: Ke има ждрепка.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3381091 напиша:
Швајни не игра? Алаба ќе си ги заземе матичното место и готово!

Сега кога ги исфрливме жабариве раат ќе си спијам, па може и Интер да ни падне да си ја продолжиме серијата.:tv:
дај боже:smir:(за серијата ќе ми шепниш)

I

InF3cTeD

Гостин
Leleeee kakva utakmica
Nemoj da sum gi slusnal zabarive deka bile osteteni vo prviot natprevar
Shfajni nema pravo na nastap naredniot natprevar:icon_frow:(
Topkata letase ka balon:pos2:
Alaba dupkaaaaaaa
ти бе нормален си шо кажа,па Алаба и Лам денеска играа одбрана,Ван Бујтен беше шатор и кривец за двата гола на Фиорентина
Како стојат сега работиве за понатаму?
Ќе има ждрепка или ќе вкрстуваат некако?
ќе има ждрепка,па после тоа ќе има вкрстување :helou:

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Боби[Мкд];3381091 напиша:
Швајни не игра? Алаба ќе си ги заземе матичното место и готово!

Сега кога ги исфрливме жабариве раат ќе си спијам, па може и Интер да ни падне да си ја продолжиме серијата.:tv:
Лелеле не не не ! Само Интер не ! Не сакам да го гледам Пандев како игра против Баерн ! Само тоа не !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Со 2 или со 3 жолти се јадеше суспензија во ЛШ ?

Lord Brandon

Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
ти бе нормален си шо кажа,па Алаба и Лам денеска играа одбрана,Ван Бујтен беше шатор и кривец за двата гола на Фиорентина

ќе има ждрепка,па после тоа ќе има вкрстување :helou:
ЛЕле стварно Ван Бујтен тиква беше....арно повеќе шо не примивме.... Среќа Бадштубер шо беше тука па да го извади од гомната...

Со 2 или со 3 жолти се јадеше суспензија во ЛШ ?
Со 2 мислам - ---а кога го рекол генералот ова шо ти стои у потпис и оти тоа кај клик ми отвара страна со хуманитарна акција ?

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ok ako gresim jas gledaj highlights so mu naprae markioni:S:S::SS
Contento ni falese isto taka i Demicelis:smir:

Lord Brandon

Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Ok ako gresim jas gledaj highlights so mu naprae markizio:S:S::SS
Contento ni falese isto taka i Demicelis:smir:
Абе шо се однесуе до мене - демикелис не треба ни да се враќа голем киксер е.... Контенто може како лев бек да игра - ама мислам дека Алаба вечерва беше на ниво....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЧЕСТИТО БАВАРЦИ!!!!!!!

Денеска се виде разликата во класи,денеска победи борбеноста,денеска победи напаѓачката игра и пред се храброста.Па кога им влеговме на сред фиренца со лев бек кој има 17 години,што понатаму????

Мора да им се одаде признание за играта,но грешка им беше што рано почнаа да се бранат,и тука удривме,на германски начин!!!!

Драго ми е што екипата покажа карактер,што изигра цврсто,иако имаме сериозни проблеми со одбранат,такашто памет за у четврт финале!!!!!

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
....иако имаме сериозни проблеми со одбранат,такашто памет за у четврт финале!!!!!
Џабе е памет кога немаме играчи за во одбрана. Сите 3 гола беа грешка на одбраната и при нормална одбрана немаше ни Г да има од гол за фиорентина:S

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Џабе е памет кога немаме играчи за во одбрана. Сите 3 гола беа грешка на одбраната и при нормална одбрана немаше ни Г да има од гол за фиорентина:S

Дефинитвно......МОРА нешто да се менува во одбрана.Дали да се игра Тимошчук,или Алтинтоп како бек,сеедно....али мора нешто да се менува.На свои грешки примивме 3 гола,не на нивни акции или добра игра.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
На Баерн им треба голман, и еден до двајца централни играчи во одбраната, тогаш ке имаат и тим од калибар на моментални Барса и Реал.
Јас никогаш нема да ја сватам логиката на тимот што дозволи Лусио да замине од екипата, една од најголемите грешки на Баерн, нормално, најголема им беше онаа од лани, кога по еден Кан ставија аматер ко Рајзинг на гол :), грев им беше таа одлука.

M

Mario Gómez

Гостин
Ветрот не уби прво полувреме, ни дуваше у гради, нив у плеќи, Бут едвај гледаше!

Вториот гол беше офсајд, не коментирам за грешка, третиот гол незнам како успеа Јоветиќ да го турне Бујтен, кој е 3 пати покрупен од него, можеше фаул да се суди!!

Н

'Никола'

Гостин
Еве ме и мене. Ченто кога стигна бе?:pos2: Не знам од кај да почнам. Прво и основно да му посакам на Гомез да се врати најбрзо и да не е сериозна повредата. После, вБајтен имаше некои испади, ама мислам дека колку пати не има извадено, ќе му се прости. Рибери коа излегуваше беше насмеан од уво до уво, тоа навестува останување.:vozbud: Ај да не ги анализирам сите, топ беа, изиграа на ниво се носеа со публиката, со ураганот и со притисокот. Бравос момци....И да не заборавам за крај :

РООООООБББЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННННННННН мајсторе, потпишувај доживотен договор кај нас одмааааа...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На Баерн им треба голман, и еден до двајца централни играчи во одбраната, тогаш ке имаат и тим од калибар на моментални Барса и Реал.
Јас никогаш нема да ја сватам логиката на тимот што дозволи Лусио да замине од екипата, една од најголемите грешки на Баерн, нормално, најголема им беше онаа од лани, кога по еден Кан ставија аматер ко Рајзинг на гол :), грев им беше таа одлука.

Тоа е!!!По ова денес,мора нешто да се менува во одбрана.Мора да се направи некоја промена,иначе тоа е ни е ахилова пета!Другото е одлично.Сепак мора да се признае дека имаше и многу лоши услови за игра,но на крај добро се заврши!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom