дај боже:smirБоби[Мкд];3381091 напиша:Швајни не игра? Алаба ќе си ги заземе матичното место и готово!
Сега кога ги исфрливме жабариве раат ќе си спијам, па може и Интер да ни падне да си ја продолжиме серијата.:tv:
ти бе нормален си шо кажа,па Алаба и Лам денеска играа одбрана,Ван Бујтен беше шатор и кривец за двата гола на ФиорентинаLeleeee kakva utakmica
Nemoj da sum gi slusnal zabarive deka bile osteteni vo prviot natprevar
Shfajni nema pravo na nastap naredniot natprevar:icon_frow
Topkata letase ka balon:pos2:
Alaba dupkaaaaaaa
ќе има ждрепка,па после тоа ќе има вкрстување :helou:Како стојат сега работиве за понатаму?
Ќе има ждрепка или ќе вкрстуваат некако?
Лелеле не не не ! Само Интер не ! Не сакам да го гледам Пандев како игра против Баерн ! Само тоа не !Боби[Мкд];3381091 напиша:Швајни не игра? Алаба ќе си ги заземе матичното место и готово!
Сега кога ги исфрливме жабариве раат ќе си спијам, па може и Интер да ни падне да си ја продолжиме серијата.:tv:
ЛЕле стварно Ван Бујтен тиква беше....арно повеќе шо не примивме.... Среќа Бадштубер шо беше тука па да го извади од гомната...ти бе нормален си шо кажа,па Алаба и Лам денеска играа одбрана,Ван Бујтен беше шатор и кривец за двата гола на Фиорентина
ќе има ждрепка,па после тоа ќе има вкрстување :helou:
Со 2 мислам - ---а кога го рекол генералот ова шо ти стои у потпис и оти тоа кај клик ми отвара страна со хуманитарна акција ?Со 2 или со 3 жолти се јадеше суспензија во ЛШ ?
Ok ako gresim jas gledaj highlights so mu naprae markioni:S:S::SSти бе нормален си шо кажа,па Алаба и Лам денеска играа одбрана,Ван Бујтен беше шатор и кривец за двата гола на Фиорентина
Абе шо се однесуе до мене - демикелис не треба ни да се враќа голем киксер е.... Контенто може како лев бек да игра - ама мислам дека Алаба вечерва беше на ниво....Ok ako gresim jas gledaj highlights so mu naprae markizio:S:S::SS
Contento ni falese isto taka i Demicelis:smir:
Џабе е памет кога немаме играчи за во одбрана. Сите 3 гола беа грешка на одбраната и при нормална одбрана немаше ни Г да има од гол за фиорентина:S....иако имаме сериозни проблеми со одбранат,такашто памет за у четврт финале!!!!!
Џабе е памет кога немаме играчи за во одбрана. Сите 3 гола беа грешка на одбраната и при нормална одбрана немаше ни Г да има од гол за фиорентина:S
На Баерн им треба голман, и еден до двајца централни играчи во одбраната, тогаш ке имаат и тим од калибар на моментални Барса и Реал.
Јас никогаш нема да ја сватам логиката на тимот што дозволи Лусио да замине од екипата, една од најголемите грешки на Баерн, нормално, најголема им беше онаа од лани, кога по еден Кан ставија аматер ко Рајзинг на гол, грев им беше таа одлука.