Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Сакаш порано да ве решиме???
Абе не е проблем, за Манчестер ќе играме само со Рибери, одбраната и голманот, и пак ве тепаме!!! :pos:

Ај сеа глеам Златна Бубамара, не замарајте :pos:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Лелееее еден тон честитки стигнаа. Респекат до сите!!!
Јас за разлика од другите не посакувам никој, него викам на кој му стиска нека дојде,сега другите треба да се плашат да паднат со Баерн. Ајдеееееееееее се враќаме, уште Вердер во недела да му вратиме за срамотилаците на Алианз и пуна капа.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе коа видов дека за неколку саати се направија преку 100 поста,ондак сватив дека ова не е мала работа.Браво за нашите баварци!!!!Дај нека не израдуваат во ЛШ па да го поминеме тоа проклето 4 финале.Кој сака нека се падне,не ме интересира,знам само дека ова претставува голем мотив за фудбалерите,за тренерот,и повеќе од јасно е дека се чувствуваат далеку подобро кога играат во ЛШ него ли во Германија.
Со Рибери каков што беше вчера,со Тони Клосе Зе роберто Лам па и Одо каков што го гледавме вчера,и мотивацијата од Клинси можеме да догураме далеку.Што појака екипа тоа поголема мотивација за Баерн,такада не се замарам кој ке се падне.Би било убаво да е Панатенаикос или Арсенал може исто,али ке видиме,прво да го официјализираме настапот во 4 финале.
И дај нека ги затнат и германциве,па да го згазиме Вердер у сабота!!!!!

:pos2:
Ај гледам ЛШ блескате,затоа и јас би сакал да се паднеме со вас во 1/4 финале,иако претходно кажав дека со вас треба да играме во 1/2 финале
Не ќе е лошо едно полуфинале со вас да изиграме!

M

Mario Gómez

Гостин
Баш би боло убаво да успееме да го земеме Жирков.Тој би требало да сака да игра за Баерн пошто би му нило местото сигурно таму.Исто така би било јако да го земеме и Диего и тогаш заедно со Тимошчук би имале најдобра средина во европа.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Абе 4иткам така и се 4удам со пишат овие па дали вие мислите дека со сиот памет ке тепа ман4естер јас не верувам во тоа ке го прими од интер и тоа на домашен терен !Големи 4еститки до нашите баварци феноменална партија одиграја само така нека продолжат ке стигнеме далеку !!!!:helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Абе 4иткам така и се 4удам со пишат овие па дали вие мислите дека со сиот памет ке тепа ман4естер јас не верувам во тоа ке го прими од интер и тоа на домашен терен !Големи 4еститки до нашите баварци феноменална партија одиграја само така нека продолжат ке стигнеме далеку !!!!:helou:
И јас мислам така, ама појќе мерак ми прајт ние да ги тепаме, онака за ќеиф :pos:

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
И јас мислам така, ама појќе мерак ми прајт ние да ги тепаме, онака за ќеиф :pos:

е ај така нека биди само нека се запрасаат следните противници со кој ке играат бидејки страшни сме ние баварците !!!:pos:

M

Mario Gómez

Гостин
е ај така нека биди само нека се запрасаат следните противници со кој ке играат бидејки страшни сме ние баварците !!!:pos:
На Манчестер и мене ми се прајт ќефот ама прво на Арсенал да ги победиме.Како и да било сега ни се кренаа апетитите и кој и да ни се падне ќе биде неизвесно.Ова ни беше среќа што ни падна Спортинг и сега додека другите се мачат ние можеме да си уживаме и да планираме за во иднина.Ама за да станеме шампиони уште не ми се верува.

Како изигра Диего вчера.:zver::zver::zver:Да ја имаме таа шанса да го купиме и него и Жирков.
Ренсинг
Одо Лусио Демихелис Лам

Жирков(може и бек да игра)Тимошчук Диего Рибери

Тони Клосе (Олиќ)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На Манчестер и мене ми се прајт ќефот ама прво на Арсенал да ги победиме.Како и да било сега ни се кренаа апетитите и кој и да ни се падне ќе биде неизвесно.Ова ни беше среќа што ни падна Спортинг и сега додека другите се мачат ние можеме да си уживаме и да планираме за во иднина.Ама за да станеме шампиони уште не ми се верува.

Како изигра Диего вчера.:zver::zver::zver:Да ја имаме таа шанса да го купиме и него и Жирков.
Ренсинг
Одо Лусио Демихелис Лам

Жирков(може и бек да игра)Тимошчук Диего Рибери

Тони Клосе (Олиќ)

Да бидеме реални Диего нема шанси,ни теоретски.И за Жирков тешко али поише има шанси.Ја мислам на крај некој трет ќе биде.Битно Рафиња да го донесеме!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Да бидеме реални Диего нема шанси,ни теоретски.И за Жирков тешко али поише има шанси.Ја мислам на крај некој трет ќе биде.Битно Рафиња да го донесеме!!!
Ама јас нив ги сакам,замисли каква игра ќе имаме тогаш.Зошто да немаме шанси.Се е можно..?Вердер сигурно го продаваат.Ние да се договориме со нив да им помогнеме да дојдат во европа за вгодина ќе ни го продадат нас..

А Жирков мора да дојде,подобар е од Рафиња..

Френк Рибери, преку својот менаџер постигнал преддоговор со Барселона за трансфер во Шпанија, соопштува „Ел Мундо Депортиво”. Фудбалерот на Баерн Минхен е на врвот на листата на желби на тренерот на Барса, Гвардиола. Во пресрет на новата сезона Гвардиола сака да ги засили своите редови и со Бензема, Виља или Ван Перси.

Според договорот меѓу Барселона и Рибери, Французинот се обврзал на верност кон Каталонците во период од 4 години и ќе биде еден од најплатените играчи на "Камп Ноу".

Сепак, управата на Барса не стапила во контакт со Баерн Минхен, клуб кој тешко дека така лесно ќе се откаже од услугите на својот најдобар играч, за кого плати 24 милиони евра пред две години.

само лупости тресат овие медиумиве.да се зајакнеме летово и се ќе биде ок за нас.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ама јас нив ги сакам,замисли каква игра ќе имаме тогаш.Зошто да немаме шанси.Се е можно..?Вердер сигурно го продаваат.Ние да се договориме со нив да им помогнеме да дојдат во европа за вгодина ќе ни го продадат нас..

А Жирков мора да дојде,подобар е од Рафиња..

Френк Рибери, преку својот менаџер постигнал преддоговор со Барселона за трансфер во Шпанија, соопштува „Ел Мундо Депортиво”. Фудбалерот на Баерн Минхен е на врвот на листата на желби на тренерот на Барса, Гвардиола. Во пресрет на новата сезона Гвардиола сака да ги засили своите редови и со Бензема, Виља или Ван Перси.

Според договорот меѓу Барселона и Рибери, Французинот се обврзал на верност кон Каталонците во период од 4 години и ќе биде еден од најплатените играчи на "Камп Ноу".

Сепак, управата на Барса не стапила во контакт со Баерн Минхен, клуб кој тешко дека така лесно ќе се откаже од услугите на својот најдобар играч, за кого плати 24 милиони евра пред две години.

само лупости тресат овие медиумиве.да се зајакнеме летово и се ќе биде ок за нас.
Да бе тоа така идело.На ти го,дај ми го.Вердер сигурно нема да го дадат најдобриот фудбалер на совојот најголем ривал.И јас го сакам Диего во Баерн,ама нема шанси да се оствари тој трансфер.Вердер попрво би го дале бесплатно во друга лига,отколку да го даде на Баерн

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Вердер ќе имаат добра атмосфера за мечот во недела,но вие ќе имате одлична и мислам дека со оваа победа ги подисплашивте германските екипи...Според мене единствен конкурент за титулата ви е Хамбург

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Вердер ќе имаат добра атмосфера за мечот во недела,но вие ќе имате одлична и мислам дека со оваа победа ги подисплашивте германските екипи...Според мене единствен конкурент за титулата ви е Хамбург
Да не ги потцениме Хофенхајм...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Да не ги потцениме Хофенхајм...
Абе и Хофенхајм се добри,победуваат,добро играат,даваат голови...Но брате 1 сезона им е..Мислам дека ќе се задоволат со место во ЛШ..

M

Mario Gómez

Гостин
Па незнам зошто ама би можело да дојде Диего во Баерн само овие да се заинтересираат.Вердер го купи пред 3 години за сума од 6 милиони евра а сега он вреди 25 милиони евра.А за наредниов дуел со Вердер очекувам да биде максимално тежок.Тие ја имаат самодовербата на максимум и плус играат на домашен терен,но оваа победа ни е многу значајна иако ќе биде тешко да ја оствариме.

Абе и Хофенхајм се добри,победуваат,добро играат,даваат голови...Но брате 1 сезона им е..Мислам дека ќе се задоволат со место во ЛШ..
Ај се кладиме дека нема да влезат во ЛШ?

Поранешниот селектор на германската фудбалска репрезентација во интервјуто за „Дејли меил“ ги отфрли шпекулациите дека на крајот од сезонава ќе го замени Марк Хјуз на клупата на Манчестер Сити.

„Секогаш им велам на своите играчи дека кога друг клуб е заинтересиран за тебе, тоа е комплимент и за Баерн и за тебе. Меѓутоа, јас сум под договор со Баерн кој има важност до крајот на идната сезона и во овој момент моите погледи се свртени кон тоа да освојам што е можно повеќе со мојот актуелен клуб“, изјави Клинсман.

И како што ни го дадоа Клосе сега ќе ни го дадат Диего.Тој е квалитетна замена за Зе Роберто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom