Не ќе е лошо едно полуфинале со вас да изиграме!:pos2:
Ај гледам ЛШ блескате,затоа и јас би сакал да се паднеме со вас во 1/4 финале,иако претходно кажав дека со вас треба да играме во 1/2 финале
И јас мислам така, ама појќе мерак ми прајт ние да ги тепаме, онака за ќеифАбе 4иткам така и се 4удам со пишат овие па дали вие мислите дека со сиот памет ке тепа ман4естер јас не верувам во тоа ке го прими од интер и тоа на домашен терен !Големи 4еститки до нашите баварци феноменална партија одиграја само така нека продолжат ке стигнеме далеку !!!!:helou:
И јас мислам така, ама појќе мерак ми прајт ние да ги тепаме, онака за ќеиф
На Манчестер и мене ми се прајт ќефот ама прво на Арсенал да ги победиме.Како и да било сега ни се кренаа апетитите и кој и да ни се падне ќе биде неизвесно.Ова ни беше среќа што ни падна Спортинг и сега додека другите се мачат ние можеме да си уживаме и да планираме за во иднина.Ама за да станеме шампиони уште не ми се верува.е ај така нека биди само нека се запрасаат следните противници со кој ке играат бидејки страшни сме ние баварците !!!
На Манчестер и мене ми се прајт ќефот ама прво на Арсенал да ги победиме.Како и да било сега ни се кренаа апетитите и кој и да ни се падне ќе биде неизвесно.Ова ни беше среќа што ни падна Спортинг и сега додека другите се мачат ние можеме да си уживаме и да планираме за во иднина.Ама за да станеме шампиони уште не ми се верува.
Како изигра Диего вчера.Да ја имаме таа шанса да го купиме и него и Жирков.
Ренсинг
Одо Лусио Демихелис Лам
Жирков(може и бек да игра)Тимошчук Диего Рибери
Тони Клосе (Олиќ)
Ама јас нив ги сакам,замисли каква игра ќе имаме тогаш.Зошто да немаме шанси.Се е можно..?Вердер сигурно го продаваат.Ние да се договориме со нив да им помогнеме да дојдат во европа за вгодина ќе ни го продадат нас..Да бидеме реални Диего нема шанси,ни теоретски.И за Жирков тешко али поише има шанси.Ја мислам на крај некој трет ќе биде.Битно Рафиња да го донесеме!!!
Да бе тоа така идело.На ти го,дај ми го.Вердер сигурно нема да го дадат најдобриот фудбалер на совојот најголем ривал.И јас го сакам Диего во Баерн,ама нема шанси да се оствари тој трансфер.Вердер попрво би го дале бесплатно во друга лига,отколку да го даде на БаернАма јас нив ги сакам,замисли каква игра ќе имаме тогаш.Зошто да немаме шанси.Се е можно..?Вердер сигурно го продаваат.Ние да се договориме со нив да им помогнеме да дојдат во европа за вгодина ќе ни го продадат нас..
А Жирков мора да дојде,подобар е од Рафиња..
Френк Рибери, преку својот менаџер постигнал преддоговор со Барселона за трансфер во Шпанија, соопштува „Ел Мундо Депортиво”. Фудбалерот на Баерн Минхен е на врвот на листата на желби на тренерот на Барса, Гвардиола. Во пресрет на новата сезона Гвардиола сака да ги засили своите редови и со Бензема, Виља или Ван Перси.
Според договорот меѓу Барселона и Рибери, Французинот се обврзал на верност кон Каталонците во период од 4 години и ќе биде еден од најплатените играчи на "Камп Ноу".
Сепак, управата на Барса не стапила во контакт со Баерн Минхен, клуб кој тешко дека така лесно ќе се откаже од услугите на својот најдобар играч, за кого плати 24 милиони евра пред две години.
само лупости тресат овие медиумиве.да се зајакнеме летово и се ќе биде ок за нас.
Да не ги потцениме Хофенхајм...Вердер ќе имаат добра атмосфера за мечот во недела,но вие ќе имате одлична и мислам дека со оваа победа ги подисплашивте германските екипи...Според мене единствен конкурент за титулата ви е Хамбург
Абе и Хофенхајм се добри,победуваат,добро играат,даваат голови...Но брате 1 сезона им е..Мислам дека ќе се задоволат со место во ЛШ..Да не ги потцениме Хофенхајм...
Ај се кладиме дека нема да влезат во ЛШ?Абе и Хофенхајм се добри,победуваат,добро играат,даваат голови...Но брате 1 сезона им е..Мислам дека ќе се задоволат со место во ЛШ..