Ептен тешко до победа утре.Вердер го изигра натпреварот на годината против Милан и тешко пак да се победат.А за да победимени треба малце среќа,не би сакал да се повтори натпреварот од Алианз арената.Абе остај ти Диего,дај утре да ги згазиме клошарите од Вердер,да се вратиме на права патека у бундес,за да не мрчат другите.Една петарда утре у Вердер добро би ни дошла!!!
Ама сега Сабота е и не треба петарда ,доста ќе биде само лесна победа.Вердер го изигра натпреварот на сезоната против Милан..Но вие пак го изигравте натпреварот на сезоната против Спортинг така да како што кажав,атмосферата во двата тима ќе биде одлична..Што ќе победите,ќе победите,но петарда..тешко..секоја среда нема урда...
3:0 брате :wink:Утре е можеби клучниот натпревар од сезоната.Се освен победа би било катастрофално во однос на титулата во Бундес Лига.Утре или ќе победиме,или можеме да ја заборавиме Бундеслига(која углавном ни беше сигурна титула).
Има голема конкуренција оваа година во Германија а јас би бил среќен само да се пласираме во ЛШ.Не би поднел пак да играме во УЕФА.А за денешниот натпревар се согласувам дека е клучен за нас,дали ќе се бориме за титулата или за 3 место.Утре е можеби клучниот натпревар од сезоната.Се освен победа би било катастрофално во однос на титулата во Бундес Лига.Утре или ќе победиме,или можеме да ја заборавиме Бундеслига(која углавном ни беше сигурна титула).
Тешко,не е секој ден велигден...3:0 брате :wink:
Да дајт господ да фатиш,ама Тони не игра и ќе биде многу тешко пошто Вердер се еазигра и им е битна оваа утакмица за тоа дали ќе играат во европа до година иако е тешко.ae denes morame da izigrame na visoko nivo ja imam pishano 2-2 za 300 den pa ke vidime so ke bide !!!
Moжеш да прочиташ еден линк погоре што постирав.Има некакво несогласување во клубот,и не го сакаат на Клисман,а тоа со Рибери се само трачеви.Би го пратиле во Барселона ама Меси во замена.Незнам што да кажам.Тоа е тоа.Искрено играта ми се свиѓаше,можам да речам дека играа доста храбро,отворено брзо,и со акции преку сите страни,што многу ми се допадна.Во одбрана беа горе доле добро,ми се свиѓаше што Клинсман потегнал храбри потези,Швајни се префрли на лево,Рибери секаде го имаше,имаше голема слобода,и со Зе Роберто одлично комбинираа,Алтинтоп беше топ по десно,Ван Бомел изигра исто над неговото ниво.Според мене играта беше одлична,фалеше само последниот пас,фалеше само гол,уствари изостана главната работа.Клосе некако и он поише беше укључен во акциите одколку да реализира.
Од друга страна па незнам што беше со голманот на Вердер Вандер?Чоекот се мрдна,и он е главниот кривец што не победивме.Значи буквално секој шут го фаќаше,фати све,баш се......Фрустрирачки дури!
Се на се,титулата не е изгубена,ама ќе биде тешко за освојување.Ситуацијава со Рибери ич не ми се свиѓа,се изглеа дека ке си оди во Барса,што би било погубно за нас.Управава е мртва,ваљда работат нешо на трансфер пазарот,нешто што требаше одамна да го сработат.Искрено незнам што ке биде,веројатно ова лето доста работи ке се сменат.Се зависи од тоа што ке постигнеме.
Нема брат смири се...Само да не дозволат Рибери да посака да си замине.Тоа би било рамно на катастрофа за Баерн.Исто како Меси да си отиде од Барса,или како Кака од Милан.Значи Рибери е нашиот лидер,главниот играч,нашата “десетка“,и не смеат да дозволат да си оди.